Bajaj’ın Yeni Yıldızı Pulsar RS 200 Türkiye’ye Geliyor!
Reklamlar
-
Allah'ın sevgili kuluymuşsun anlaşılan....alsaydın 1000 pişman olabilirdin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Mexico adlı üyeden alıntı
Yahu anladigim kadariyla pulsarla ayni bloga sahip. Birde uzerine 20 kg eklemisler. Bu motorun performanai nasil olaki?
Aynı blok değil yahu...Duke çift eksantrik ve dört subap - tek buji, Pulsar ise tek eksantrik ve dört subap-3 buji...Blok kesinlikle AYNI DEĞİL...Biri 26bg-öteki 23 küsür...
Reklamlar
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Allah'ın sevgili kuluymuşsun anlaşılan....alsaydın 1000 pişman olabilirdin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Aynı blok değil yahu...Duke çift eksantrik ve dört subap - tek buji, Pulsar ise tek eksantrik ve dört subap-3 buji...Blok kesinlikle AYNI DEĞİL...Biri 26bg-öteki 23 küsür...
Duke nereden çıktı ya adam pulsar demiş
-
Geçen sene fuar zamanı dolar= 2.21 tl idi.Pulsar rs(o zamanki adıyla ss) 10.000 tl idi.Şimdi dolar 3 tl.karşılaştırıp öyle eleştiri yapın bakalım.
Allah hükümetimize zeval vermesin!!!
-
essegesse adlı üyeden alıntı
Geçen sene fuar zamanı dolar= 2.21 tl idi.Pulsar rs(o zamanki adıyla ss) 10.000 tl idi.Şimdi dolar 3 tl.karşılaştırıp öyle eleştiri yapın bakalım.
Allah hükümetimize zeval vermesin!!!
biz fuarda özellikle sorduk. fiyat değişecek mi değişmeyecek mi diye. bize kesinlikle değişmeyeceğini, hatta kim diyor değişeceğini bıraksınlar çamur atmayı diyen pazarlamacılar vardı. şimdi doları bahane etmeyelim. donumuzu kaybetsek dolardan bileceğiz. verilmiş bir sözü vardı bajajın onuda tutmadı
-
Dağdan bir pulsar geliyor döne döne ....
-
+ karenaj + abs + egsoz + yazılım vesaire ile oynma sonucu 1-2 beygir güç artışı. ve belki NS in bazı partilerinde rastlanılan ebük gübük keyfe keder dizayn ve kaliteli malzeme orjinli sorunların giderilmiş hali. bunlara ns üzerine ne kadar verirseniz fiyatı o kadar işte. dolara vurursan gayet ygun geçen seneki fiyatlarla karşılaştırırsan değeri değil. e bide muadillerinin fiyatına bak. sonuç olarak bence duke muk karşılatırılıyorsa hala alınabilecek fiyat aralığında. ha kaldıki oturuş pozisyonu vs. bir sürü soru işareti var. pulsar ataklığına bu karenaj daha çok yakışacak ama o gidonlara bakınca bir enduro oturuşu olmasın. ozaman racingle gidonlara pazar filesi asarak giden amca çok görürüz yollarda. "ee bide racing alalım dedik peh peh." Dipnot: SS olarak ilk lanse edilen model abs siz StreetSport adı ile hindistan yollarına çıkmıştı. Türkiyede ise ABS ilavesi ile RacingSport adını alıyor.
-
ABs varsa fiyat normal ABS li motoru 9000 tl ye bekleyen arkadaşlar size iyi geceler
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
biz fuarda özellikle sorduk. fiyat değişecek mi değişmeyecek mi diye. bize kesinlikle değişmeyeceğini, hatta kim diyor değişeceğini bıraksınlar çamur atmayı diyen pazarlamacılar vardı. şimdi doları bahane etmeyelim. donumuzu kaybetsek dolardan bileceğiz. verilmiş bir sözü vardı bajajın onuda tutmadı
Doların bahane edilmeyecek gibi bir hali mi kaldı ? Adam artmayacak dediyse fuardan sonraki yakın tarihte artmayacak anlamında söylemiştir. İki sene sonra gelse yine aynı fiyat olmasını mı bekleyeceğiz ?
-
Seko adlı üyeden alıntı
Doların bahane edilmeyecek gibi bir hali mi kaldı ? Adam artmayacak dediyse fuardan sonraki yakın tarihte artmayacak anlamında söylemiştir. İki sene sonra gelse yine aynı fiyat olmasını mı bekleyeceğiz ?
biz kendisine doların bahane edilip edilmeyeceğini bile söylemiştik. kimse gelipte burada bu adamları savunmasın. üstüne basa basa 11 olma dedikoduları varmış diye sorduğumda adam bana " kim diyor onu ya bıraksınlar çamur atmayı " dedi. ve ben dolar artışta, bu etki edecek mi dediğimde hayır etmeyecek denmişti. adınızı listeye yazıyorum dediler yazdırdım. mayıs bitti aradılar gecikecek eğer kapora getirmezseniz zamlanacak dediler. resmen şaka gibi. gittim kapora vermeye adamlar tarih vermiyor gelecek ama ne zaman belli değil? adamlar ürünü ne zaman üretebileceğini bilmiyor. 5 tane yapıp ülkelere götürmüşler başka birşey yok. nasııl güvenip kapora vereyim ben bu motora? bak eylül bitti hala gelecek. Allah aşkına göz var nizam var. türkiye bölge sorumluısunun bile bilgisi olmayan konuda ne kadar güvenebilirsin bu firmaya?
tarafsız yorum yapın lütfen, ben bu motoru almayı hepinizden çok istemiştim.
-
Çok çirkin tasarlanmış bence O nasıl bir kafa grenajıdır öyle, buda heykeli gibi ıyghh
-
Ön tasarım idare eder de arka stopları plakalığa monte etmek neyin kafasıdır anlayamadım. Uzun vadede sağlam kalacakmış gibi görünmüyo. Ayrıca sele altı plakalık yapma imkanın da yok.
-
Duke demedim yahu
Bu motor biraz ondan, biraz bundan olmuş. Umarım zırıltılar, stop etmeler bu modelde de olmaz. Ben Bajaj'a sempati duyuyorum ama bunlar iyi olmuyor...
-
dün ilkleri geldi kayalar motoda gördüm bitanesi hemen satıldı ABS ön ve arkada var denildiği gibi sadece önde değil fiyat 11.000 tl şimdilik sonra ne olur bilmem tabi plaka ruhsat dahil değil.
eski NS200 e göre hiç bişey değişmemiş sadece granaj ve direksiyon farkı var gerisi aynı ha ABS i unuttum
-
admin adlı üyeden alıntı
Agresif tasarımı ve devrim yaratan motoruyla
Yaratmak ALLAH a mahsustur
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
ns200 e zam yok dendi ha bire zamları patlatınca millet ıyyyk dedi ns forumunu takipp etmeyi bıraktı
kuralkan mide bulandırıcı etkiye haiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
admin adlı üyeden alıntı
Özel tasarlanmış güçlü şasenin yanı sıra Exhaust Tec performans egzosu ve ABS sistemli frenleriyle de yarış pistlerindeki performansı motosiklet tutkunlarına sunuyor.
pıstlerdekı yarıs motorlarının hangısınde abs var
alaka kuramadım
honda cbr250 15 bın tl, bız abs lısını 11 e kakalıyoruz aman sey satıyoruz dıyecekler
10 senelık arabamda abs var abs yenı cıkan bıse gıbı fıyatı sısırıyorlar
yok otekınde 2 bujı var buna 3 tane taktık (bujının tanesı 5 lıra ha) dıyerek farkındalık olusturmaya calısıyorlar
dızel arabalarda atesleme bujısı yok demek kı olmasa da oluyor
2,5 3 katına satmadan rahat edemıyorlar
kuralkansa eger
uzak durmaya deger
-
Arkadaşlar 2016 da gelecek olan 400 ss ile bunun ebat farkı olacak mı? Ben herşeyiyle aynı görüyorum arkda ki yolcu tutamaçları hariç.
-
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
dızel arabalarda atesleme bujısı yok demek kı olmasa da oluyor
Ne olursun teknik konularda yorum yapma
-
Müjde müjde Kuralkan'ın 2023 hedefleri arasında bu motoru getirmek de varmış . :D:D:D:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)