Nitro kasklarda %40’a varan indirim fırsatı
Reklamlar
-
Motomax mağazalarında kısa bir süre için Nitro markalı kasklarda %40’a varan indirim kampanyası başladı. İngiliz markası olan Nitron’nun 5 yıldızlı kaskları ve diğer tüm ürünleri hem fiyat hem de kalite avantajlı. Bu fırsatını kaçırmayın.
Kampanyalı kaskları görmek için tıklayın.
Reklamlar
-
Nitro aikido ballistici beğendim,sadece internet üzerinden dimi,benim yüz ve çene yapım biraz farklı denemeden nasıl alıcam bilmiyorum?
-
Normal fiyata % 40 zam yapıp üstüne %40 indirim yapmak yerine adam gibi % 20 indirim yapsalar keşke.
-
ya bende nitro akido alcam ama yüz yapıma uyarmı bilmiyorum kARE yüzlüyüm
bana yardımcı olabilecek var mı isteyene yüzümün resmini de atarım nitro akido kullanıcılarından yada bu kask hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum
-
Fiyatlar banada %40 indirim yapilmis gibi gelmedi onceden bu kasklardan alan arkadaslar bi karsilastirma yaparsa hakli yada haksiz oldugumuz anlasilir
-
İndirim yapılmış arkadaşlar.
Bunların sade renkleri 299 Tl. Karışık desenlileri 320 küsürdü. fiyatı düşmüş gerçekten.
Nitronun aikido modeli için konuşuyorum, diğerlerini takip etmiyordum.
-
Bu kaskta ki tek sorun buğu yaptığı diyorlar kullanan arkadaşlar aydınlatabilirler mi aikido için soruyorum
-
Aikido güzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Kaç zamandır bir artçı kaskı istiyordum. Bu indirim kaçmaz. Aldım kırmızı Aikido.
-
Aikido buğu yapıyor evet. 3 sene önce fiyatlar daha insaflıydı. 190 liraya almıştım. Özellikle de burun korumayı çıkarttığınızda buğu yapıyor. Ben buğu önleyici ile kullanıyorum. Kask biraz ağır (1420 gr), vizörü hareketli yerinden çabuk kırıldı. Artı yönü ise oldukça sessiz ve Sharp testi 5☆ olan en ucuz kask. Ayrıca çok sağlam, defalarca düşürdüm çizilme bile yok.
-
12 Aralık 2014, 20:35
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Aikido buğu yapıyor evet. 3 sene önce fiyatlar daha insaflıydı. 190 liraya almıştım. Özellikle de burun korumayı çıkarttığınızda buğu yapıyor. Ben buğu önleyici ile kullanıyorum. Kask biraz ağır (1420 gr), vizörü hareketli yerinden çabuk kırıldı. Artı yönü ise oldukça sessiz ve Sharp testi 5☆ olan en ucuz kask. Ayrıca çok sağlam, defalarca düşürdüm çizilme bile yok.
bugu önleyiciden kastınız hangisi ürün önerebilir misiniz ?
-
12 Aralık 2014, 22:43
aikido bende de var, 300 e almıştım 1 ay önce, şimdi 240 lira olmuş
-
12 Aralık 2014, 23:46
http://www.motomaxonlineshop.com/nitro-aikido-ballistic-pmu2788
bu kask kafama yattı
-
12 Aralık 2014, 23:59
kasklar güzel tek sıkıntısı ek vizör seçenekleri... Aikido kaskıma yıllardır vizör bulamıyorum ona göre alın yalama oldu şeffaf kendi kendine kapanıyor
-
13 Aralık 2014, 00:29
valla nitro kaskları fiyat performansta tek geçerim.ben bikeresinde nitro kaskımı sinirli anımda yere doğru adrenalinli haldeyken var gücümle fırlattım sadece vizöru ve havalandırma plastiği çıkmıştı böyle bir sağlamlık görmedim .endişelenmeyin o kaskı kullanmıyorum ls2 ile yola devam ancak ls2 onun sağlamlığında olucağını hiç sanmıyorum keşke çarpmasaydım
-
13 Aralık 2014, 01:39
Vizör bulamazsak buna uyan başka vizör yok mu acaba? Bir de nitro aikidonun vizoründe buğu önleyici takmak için yeri mevcut mu?
-
13 Aralık 2014, 01:41
Fuara kadar hic bisey almayin bu namussuzlardan. Hepsi fuar vakti stok eritmek icin sacma sapan kampanyalar yapip belese verecek hepsini. 2 ay dayanin
-
13 Aralık 2014, 02:15
ayrıca çok buğu yapıyor, pinlock zımbırtıları da vizör üzerinde gelmiyor.
-
13 Aralık 2014, 19:23
aikido 300 liraydı, fiyatı 420 gösterip 240 a indirip %40 küsür indirim yapmak bravo gerçekten.
-
13 Aralık 2014, 23:08
arkadaşlar ben ağustos ayında 319 TL'ye aikido ballistic aldım ve buğu yapması dışında çok memnunum. pinlock takılması için gerekli delikleri vizör üzerinde mevcut ama motomax ta pinlocklar mevcut mu bilmiyorum, henüz soramadım. bana sorarsanız 218,51 TL. süper bir fiyat, kaçırmayın derim...
-
13 Aralık 2014, 23:42
kullanan arkadaşlar. yüksek hızlarda gürültü durumu nasıl. rüzgar sesini içeri çok alıyormu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)