MotoAVM Aksesuar Mağazasında Yeni Dönem. Galeri Katalog Ürün Satın Alma Sistemi
Reklamlar
-
Online motosiklet aksesuarları mağazası MOTOAVM'den yepyeni bir ürün satın alma sistemi. Ürün kataloğu sayfalarındaki fotoğraflar üzerinden aksesuarları görerek satın almanız artık mümkün.
Motoavm Galeri Katalog sistemi nasıl çalışıyor?
Ürün görsellerinin yer aldığı galeri sayfalarında almak isteğiniz aksesuarların motorunuz veya kendinizin üzerinde nasıl durduğunu görebilirsiniz. Özel olarak hazırlanmış stüdyolarda veya farklılık gösterebilecek şekildeki ortamlarda çekilmiş ürün görsel tanıtım resim kareleri katalogda yer alır.
Galeri katalog sayfalarındaki görseller üzerinde yer alan ( + ) işaretine fare ikonunuzu getirdiğiniz taktirde ürün görseli ve alış sayfası çıkacaktır. İstediğiniz taktirde ürün tanıtım sayfasında hemen al butonunu tıklayarak ürün alış sayfasına geçme imkanınız olacaktır.
Motoavm Galeri Katalog sistemini incelemek için linke tıklayın.
http://www.motoavm.com/Gallery
Reklamlar
-
-
İyi bir çalışma olmuş. Ama
Güzel bir kız var onu almak istiyorum ama fare ikonunu üzerine getirince bir şey olmuyor
-
bu sistemin adı özendirerek satış herhalde iyi olmuş iyi
-
mahyo adlı üyeden alıntı
Güzel bir kız var onu almak istiyorum ama fare ikonunu üzerine getirince bir şey olmuyor
bazı şeyler parayla satın alınamazı göstermek,belirtmek istemişler heralde,bende denedim
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
fiyatlar baya bir ucuzmuş..!
yapmayın allah aşkına bir çok aksesuarı yurtdısından yarı fiyatına almak varken hiç işim olmaz..
-
Ben girip baktım çok da kullanışlı bir şey değil aslında.
Hani resmin üstüne tıkladığında ilgili ürün için seçenekler çıksa da onlara seçsen gene neyse
-
sitede ...pazarlama-satis departmani ile bilgi-islem departmani baska alemlerde yasiyor...
-
mahyo adlı üyeden alıntı
Orada verilmek istenen mesaj bu kıyafetleri alirsan boyle bir kızı tavlayabilirsin gibi vahşi kapitalist bir yaklaşım .. Yine de çok yasa iyi guldurdun beni
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)