Kardeşler Motosiklet Yamaha mağazası yenilendi.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Her ne kadar honda sahibi olsam da yamahayı daha çok beğeniyorum. Ve öncesinde WR125 almayi düşünüyordum. Gidip magazalarında incelenmiştim.
Profesyonel çalışıyorumlar tebrik etmeli.
-
yamaha bayileri arasında işini ciddiye alan tek bayi gerisinin ne olduğu belli değil beldeyamadan sonra yamaha türkiyeden nerdeyse silindi zaten pahalı bide kötü servis eklenince kimse kalitelide olsa yanaşmıyor.
-
Buna katılmıyorum. Çok iyi yamaha bayileri var anadoluda. Rekor satışlar yaptılar yapıyorlar. Hondanın esamesının okunmadıgı iller var.
Yamaha merkezin bir yapılanmaya girdiği de açık. Yeni modellerle paylarını arttırscaklardır.
Zaten Hondanın fiyat ve ürün politikası zayıflayacaklarını gösteriyor.
Fızy saçma bir Scooter bana göre, cygnus çok daha iyi, delıght ta.
Honda da gerçek bir Enduro yok, polisler neden hala honda alıyor anlamıyorum. Tenere polisler için çok daha iyi. Ha polisler her motorda bir kişi olmak uzre crf250 alsalar kabul ederim.
-
Daytona ve Kardeşler dışında tüm yamaha servislerinin mondial , yuki vs servislerinden farkı yok. Yıllarca yamaha kullandım, düzgün servis sıkıntısını hep çektim. Honda servis konusunda Türkiye'de gerçekten açık ara önde.
-
Diğer Yamaha bayilerini bilemem ama Kardeşler Motosiklet işini iyi yapan bir bayi+servisdir.
Eski yerlerinde müşterileri idim. O zamanki tek negatiflikleri dükkanları idi ( fiziksel olarak),
yeni yerleri ile bu negatifliklerini de gidermiş oldular. Parça konusunda da ciddi stokları var. Eğer ellerinde olmasa bile kısa sürede temin edebiliyorlar. Bir keresinde Türkiye'de bulamadığım parçayı 6 günde Hollanda'dan getirtmişlerdi.
Ne diyelim , yeni yerleri onlar için de bizim için de hayırlı olsun.
-
3 sene önce yamaha dragstarımı sübap ayarlarının kontrolü için verdim bütün uyarılarıma rağmen kapak contasını değiştirmeden öylece takmışlar kapağı..
sonuç garaja girdiğimde yere yag akması:S bir sürü para veriyorsun işçilik 0..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)