Hayırlı olsun, bol kazançlar
Servis dediğin böyle olacak, klasik tamirci havasından uzaklaşmış modern bi tasarım tebrikler.
Hayırlı olsun, bol kazançlar
Servis dediğin böyle olacak, klasik tamirci havasından uzaklaşmış modern bi tasarım tebrikler.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
açılışada katıldım ama buradanda kutlayım.Hayırlı olsun kanka bol kazançlar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hayırlı, uğurlu olsun...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Hayırlı uğurlu, bol kazançlı olsun Gökhan.
Başarılar...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Mükemmel servis anlayışı ilgi hoşgörü alaka içtenlik sevgi saygı mutluluk hüzün sevinç heyecan adrenalin foyfeynk....
tavsiye ediyorum....
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Artık forum a girmeye vaktin olmayabilir GKN. Başarılar iyi çalişmalar dilerim.
Ustaların efendisi,yeni mekanın tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin..
Herkesin yıllardır sorduğu soruya da artık cevap bulunmuş oldu,GKN Motors
Başarılar..
burdanda hayirli olsun diyelim kardesim
ustaligini merak edenlere ufak bir bilgi:
elimizde 3 aydir duran, ve honda yetkili servisinin onerdigi, istanbulda iyi bilinen X ismindeki ustanin bile 2 aydir atesleme bile yaptiramadigi motoru 2 gunde calisir hale getirip 1 haftadan kisa surede de ayaklandirdi...
umarim islerin hep rast gider kardesim ve beklentinden daha fazlasi nasip olur, hakediyosun.
Len artiz Gökhan yoğunum foruma bakamıyom ayağı yapmada bi nezaketen beni siz yarattınız de...
sen tamirciysen bende fenni sünnetciyim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben bu gün tanıştım kendisiyle,mt de gördüğüm bu topicten sonra, okadar güler yüzlü karşındaki insanla ilgili alakalı sıcakkanlı bir insanki çok mutlu ayrıldım ordan çünkü emindim artık güvenilir bir usta bulduğumdan ki nitakim bir 2 saat içinde tekrar gittim motor göstermeye yine aynı şeyle karşılaştım sanki 20 yıllık arkadaşım gibi ilgi gösterdi çok saollasın Gökhan usta emin ol yerin sağlam bu camiadahayırlı olsun tekrardan, Allah utandırmasın.
Buluşmalara gelmiyorsun ama,belki Gökhan'ın orda görürüz seni,gerçekten varmısın:D
@GKN Abi millet seni istiyor neredesin:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
adam yoğun yarım saat önce dükkandan foto paylaşmış twin850 diye bir motorla uğraşıyor:D
Hayirli ugurlu olsun Gökhan..
Yanlis hatirlamiyorsam seninle karsi tarafta birkere cok az görüsmüslümüz var...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
hayırlı ugurlu olsun kardesim.
Hazır bulmusken bi soru sormak isterim. Elime 125lik tupcu motoru diye tabir edilen bi motosiklet gecti. Simdi bunun uzerine de yatılması sartıyla 180 yapması icin ne kadar masraf yapmam lazım ? Tesekkurler.
Bu arada site ne kadar degismis acaip olmus ha
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Allah hayirli ugurlu etsin, bol kazanclar versin.
Allah hayırlı işler nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
AKIN FİDAN
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Süper yaa =)
Öncelikle Erhan a teşekkür ediyorum hazırladığı bu başlık için Tamamen süpriz oldu hatta dün Alper-tim aramasaydı sanırım haberim olmiyacaktı. Biraz yoğun olduğum için siteyi takip edemiyorum bu aralar.
Hayalimizdi gerçekleştirdik kadıköy hasanpaşada evlendirme dairesinin karşı sokağında küçük sevimli bi dükkan açtık kendimize =)
1 aydır faaliyetteyiz, satış ve servis ağırlıklı olan dükkanımızda her türlü motosiklete uygun sarf malzemeleride bulabilirsiniz.
Soruları tek tek cevaplıyacağım, ilginizde ve iyi dileklerinize teşekkür ederim ;)
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)