Ölüdenizde yaşıyorum.Motorsiklet tutkumun yanında yamaç paraşütü yapıyorum.
Ölüdenizde yaşıyorum.Motorsiklet tutkumun yanında yamaç paraşütü yapıyorum.
Bende yapmak istiyorum Dostum, Muğlaya yolum düşecek 1-2 ay sonra. Öğrenim vs ücreti nedir. Bilgi verebilirsen sevinirim.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Benim bi arkadaş var oda makine müh. okuyor, oda yamaçcı anlatıyor arada, fotoğraflar felan... Deli bir şey ya imkanım olduğunda uçacam bende
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
1-2 yıldır düşünüyorum işten güçten fırsat olmadı. Bu yaz motorumu alıp gideceğim inş. Sana da nasip olması temennisiyle
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Bir kaç ay yapıp bırakmıştım. En yüksek 150mt uçtum. Tabi 150metreyi yükseklik olarak sayarsanız
muğla/ortacada yaşıyorum parasını denk getiremediğim için hiç fırsatım olmadı ama bu yaz olacak inşallah
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
20 saate yakın uçuşum var. THK lisanslı pilotum. Para olarak ya yp malzemesi ya da motosiklet alacaktım. Yazın GT 250R alıyorum
Öğrenmek istiyenler varsa Sakaryada çok iyi bir hocamîz var Abdullah Yıldız. 1000tl ye P2 lisansı aldım ben, bir buçuk aylık haftasonu eğitimi.
P2 lisansı nedir ve kilo sınırlaması var mıdır
Tekirdağ ve çorluda eğitim verenler var teyak ve tedohavk sanırım. Bu ara bende cesaretimi toparlarsam gitmeyi düşünüyorum. Çok adrenalin bir şey. Bu heyecanı yaşamak lazım.
Bir kaç yıl önce kardeşim başladı bunu yapmaya ki kendisi 44 yaşında
Olayla tek ilgim bu.
Uçuyor,videoya çekiyor,Facebook da yayınlıyor, bizde yere konana kadar nefesimizi tutup izliyoruz
Ulem düşeceksin kıçının kılları kadayıf oldu diyorum
bişey olmaz senin motosikletten daha az tehlikeli deyip geçiştiriyor.
Geçen yıl düştü
Düşüşünü de videoya çekmiş.
Hatta beraber uçtuğu arkadaşı biladerin düştüğünü görünce kamerasını ona çevirip olan biteni kaydetmiş
Bizimki düşmesini de Facebook da yayınladı.
Ulem hakikaten bişey olmadı bir kaç hafta ağrı sızı sonra uçmaya devam
Allah akıl fikir versin hepinize
benim de aklıma yatıyor bu iş, uçak yerine tepeden atlamak
Bana paraşüt ipi lazımda fiyat olarak piyasası ne civarda bilgisi olan var mı ?
Hey gidi günler. 2009 yılında atlamıştım bende bir sefer.
Tekirdağ teyak da eğitim için görüştüm. Herhalde bu kursa başlıycam.
Üniversite'de yapmıştım bende. 8 uçuş yaptım sonra zaman olmamasından yapamadım. Hala aklımdadır.
Motosikletin yamaç paraşütünden çok ama çok daha tehlikeli olduğunu kesin olarak söyleyebilirim. İkisinde de risk hesabı var, risk alırsan sonuçlarına katlanırsın ama motosiklette harici riskler çok daha fazla. Yamaç paraşütü, pilot saçmalamadığı sürece, o kadar da tehlikeli bir faaliyet değil.
Ağır metal insanı...
Bu hafta eğitime başladım
Harika bir yer ve daha uçamadık yer eğitimindeyim ama çok keyifli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)