bende kendi akvaryumuma batık gemiler ve taşlar imal ettim. kalıbını silikondan alıp polyesterle döktüm. biraz zor oldu ama değdi. www.kalipsilikonu.com dan silikon www.polyester.gen.tr den de polyester satın aldım
bende kendi akvaryumuma batık gemiler ve taşlar imal ettim. kalıbını silikondan alıp polyesterle döktüm. biraz zor oldu ama değdi. www.kalipsilikonu.com dan silikon www.polyester.gen.tr den de polyester satın aldım
Merhaba abiler benim 150cmx50cmx50cm boyutlarında akvaryumum var onu satmak istiyorum nasıl satabilirim birde sizce ne kadar eder?
bu taraflarda olsaydın çok kolay satacak eleman bulurduk
bendeki akvaryum da 150X50X60 ben bütün ekipmanı ve altındaki özel yapılmış dolabıyla birlikte 500 tl ye aldım
(dış filtre vs.)
tabi bendeki muhabbet farklı arkadaş hanımıyla kapışmış baya bi çöpe atacaktı
sizin akvaryumunuz eğer altında dolabı filan varsa ikinci el olarak 1000 tl civarı fiyata satılır
sahibinden de rahat satarsınız bir bakın isterseniz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Arkadaşlar, yakın bir tarihe kadar (2 ay gibi) ücretle satın alabildiğimiz "Flagyl" ve "Nidazol" gibi iç parazit tedavisinde kullanılan ilaçlar artık reçeteye tabi olmuş. Siz bunların yerine ne kullanıyorsunuz yada reçete ile mi alıyorsunuz?
Merhaba, bende uzun yıllardır bu hobi ile uğraşmaktayım. Oscar çiftim var ve yavruları oldu akvaryumumda yer azaldığından dolayı 3e 2d yavruyu ücretsiz olarak aramızdan bakabilecek arkadaşlara vermek isterim ama antalya içi olursa sevinirim. İyi akşamlar
ben sağlık personeli olduğumdan reçete problemi yaşamıyorum size daha basit bi çözüm sunabilirim özellikle büyükbaş hayvanlarla ilgilenen veteriner kliniklerinde bu söylediğiniz ilaçları daha rahat alabilirsiniz
ama dikkatli olun dozajları aynı değildir. veterinerde biraz daha pahalı olma ihtimali var
aldığınızda flagy veya nidazol diye istemeyin veterinerlerde ismi farklıdır
içeriği METRONİDAZOL dur bu şekilde isterseniz daha kolay bulursnuz
Teşekkür ederim. İçeriğini biliyordum ama veterinerlerde bulunabileceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Uygun bir veteriner araştırayım en iyisi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------
Evet haklısınız. Hazırlamış olduğum mama içerisinde sarımsak halihazırda var. Fakat grup olarak almış olduğum balıklardan sadece 1 adedi yem yemiyor. Bunu da ortam değişikliğine bağlıyorum, ne de olsa cama cam tanktan çıkıp ormana girdiler. Salı veya çarşamba gibi gelecek cam tanka alacağım muhtemelen o zamana kadar tedavisine başlar ve orada toparlanmasını sağlarım umarım.
Akvaryum Lobisi diye okudum.Hey Allah'ım...
benim de evde boş boş duran akvaryumum vardı geçen bi tanıdık kızıma lepistes verdi
1 tanesi yavruladı
bize bi vatos birde çöp balığı aldık yaklaşık 17 18 balık oldu birkaç günde öyle yüzüyorlar kafasına göre takılıyorlar
akvaryuma motor aldık ısıtıcı aldık yavruların saklanması için bazı aksesuarlar vs de aldık
Ben akvaryuma akvaryum demem akvaryum bitkili olmadıkça...
Bitkili akvaryumda ne tür takviye gübreleri kullanıyorsunuz..Ben balkonda domates biber yetiştirmek için satılan karışımlar var onlardan kullanırım yıllardır..balıklarım hiç zarar görmedi.Tabii ölçüsünde kullanmak koşulu ile..bitkiler ise adeta coşuyor..çok zor büyümesiyle bilinen moss lar bile adeta coşuyor...Tavsiye ederim pet shop lardaki gübre takviyeleri çok pahalı..
Selam arkadaşlar bende bu sıra türkmenistan awaza kongre merkezindeki akvaryuma bakıyorum malûm sıkıntılı ülke internet çok kısıtlı sadece burası açılıyor garip bi şekilde akvaryum ve motosiklet görünce daldım hemen öyle
Merhaba
Çok hoşuma gider, uzun süre nasıl yapılır diye araştırırken maalesef yerleşik düzende olmadığım ve şehir değiştirmek durumunda kaldığım için bu ise hiç girismemis , uygun ortamda girismeyi bekleyen biriyim.
Özellikle de akvaryum icini de el yapimi karışımla dekore dizayn etmek ve ozel bitki ekimi , bitkili akvaryumlar.... amatör olarak balik uretimi cok hosuma gidiyor.
Bitkili akvaryumları olan arkadaşlarin paylasimlarni beklerim
siz yeter ki isteyin paylaşım yaparım fakat facebook kullanmadığımdan buraya resim yükleyemiyorum resim yükleme siteleri belirli aralıklarla siliyor malesef
bu arada 10 litrelik nano bitkli yapabilirsiniz taşındığınızda suyunu azaltır gittiğiniz yerde tekrar doldurursunuz ki çok da güzel olur
örneğin
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
malzeme sıkıntısı veya bitki bulmakta sıkıntı çekerseniz haberim olsun
çünkü çoğu akvarist üçkağıtçı esnaf yüzünden bu işi bırakıyor
biz küçük bir ekip takas ve hediye yöntemiyle yapıyoruz hobiyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)