kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Akvaryum siteleri var google yaz sarı prenses kuyruk kızarması,erimesi kesin bulursun çözümü
Aramızda Discus besleyen varmı?
Discus çok güzel bir balık ama bakımı zormuş
170 Litre bitkili Amerikan tetra akvaryumu, 270 lt yunus akvaryumu, 100 lt yunus yavru akvaryumu, 35 lt, 25 lt, 20 lt beta üretim tankları.
Yarım tonluk akvaryumda, Astronot besliyorum bir adet. 3 Yaşında ve yaklaşık 1,5 kilo ağırlığında.
Fotoğraf atabilirmisiniz ?? Astronotlara hayranım
160 lt akvaryumum patladı ve salonu su bastı
Allahtan balıkları toplayabildim .Şimdi 10 balık gecekondu misali 35 lt lk akvaryumda yaşam mücadelesi veriyor
2014ten beri bu topicten ses gelmiymuş canlandıralım bari;
Buda Benim İş yerimde kurduğum sistem...
Merhaba konuyu siz açmasanız ben açmak için bakınıyordum. orta 1 de bir tane japon alarak başladım işe :D
Kim japonsuz başladı ki işe
Üniversiteye geçtim gümüşhane de en yakın arkadaşım abim dediğim insanla tanıştım.
Tangayika,malawi derken bütün türleri elimden geçirdim 4 yıl boyunca petshop da kaldım.
İnsanın huzur bulduğu yer cidden.
Yurtta dolap da sarı prenses ürettiğim günler oldu güzeldi çabuk geçti.
Betta baktım
Astronot baktım
Özel tür lepistes baktım
Yunus kolonim var şimdi memlekette bizimkiler ilgileniyor onları ve kuşlarımı özledim az kaldı gidiyorum.
Hayırlı hobiler akvarist arkadaşlarım.
2 sene önce bende 150x50x50
200x70x70
bu ölçülerde akvaryum ile başladım ilk balıklarım yunus idi sonra frontoza mobaya geçtim yurtdışına çıkarken kimse bakamaz diye çok ucuza verdim şimdi çok pişmanım eğer yeniden bi tank kurarsam flower horn tankı kuracağım
Merhaba dostlar, aranızda yeni akvaryum hobisinde yaklaşık on seneliğim, birçok balık bakımı ve üretimi yaptıktan sonra, son bir yıldır karidesler üzerinde epey ilerleme kaydettim, şuan profesyonel ce caridina taiwan arı türleri ve neocaridina türünden blue angel üretimlerim devam ediyor.
Gideri şöyle, 2 lirayada canlı var, tane 100 e de ☺
bu eski akvaryumum şimdi arkadaşımda
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
bu da yeni akvaryumum henüz tamamlanmamış hali
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)