Tahta : Balsacarbo X5
FH : Butterfly Bryce (Sünger : Max)
BH : Butterfly Bryce (Sünger : Max)
Kusura bakmayın ama solum süründürür, sağım öldürür
Tahta : Balsacarbo X5
FH : Butterfly Bryce (Sünger : Max)
BH : Butterfly Bryce (Sünger : Max)
Kusura bakmayın ama solum süründürür, sağım öldürür
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
heyyy ben geldimm bende varım bende bendeee :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------
bak bana burasıı tanıdık geldii acaba nerden?
vbabacım burda yediğin ve hiçbir zaman unutamayacağın servisleri ve ballı atışlarıı hatırladın mı?
babaaaaaa bana [COLOR="Lime"]ninja[/COLOR] alsana(nolurr):cherry::cherry:
[B][COLOR="Red"]Drift Religion[/COLOR][/B]
gecen sene yazın yalovada bi organizasyon olmuştu katılcaktım turnuvalara fakat uyuya kalmıştım gidemedim sonuna yetiştim masalar boştu bende arakdaşla oynamıştım busenede olurmu ki acaba
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
bale hariç bütün sipor dallarında başarılıyımdır
masa tenisi de dahil
@aparat
pek sevmiyorum ben ya babam aldı masayı onlar baya iyi oynuyo, 2akşamda bir oynarlar. ama ben 3ayda bir
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
vay arkadaş bir zamanlar deli gibi oynadığım, hatta bir ara da lisanslı oyuncu olarak, çok severek uğraştığım bir spor dalıydı... masa tenisi dediniz böğrümü deldiniz yav :(:( eğer istanbulda bir organizasyon yapılırsa seve seve, hatta koşa koşa, olmadı uçaraktan gelirim vallahide billahide sevgiler ve de saygılar....
[COLOR="Blue"][B][I](K)endini (A)sla (S)alak yerine (K)oyma
KULLANALIM...[/I][/B][/COLOR]
istanbul şişli mecidiyeköy civarında bildiğiniz masa tenisi oynabileceğim bi yer varmı kaç senedir mecidiyeköydeyim en yakın spor kompleksi cemal kamacı zaten onun dışındada mecidiyeköyde body salonları hariç spor yaıcak yer yok eğer bildiğiniz masa tenisi bulunan bi yer varsa söylermisiniz
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
istanbulda masa tenisi organizasyonu yapsak katılım olurmu? avcılarda 3masası olan bi yer var ama orasıda az gelebilir
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Zevkli bir spor dalıdır..
Chop ve loop beğendiğim & uyduladığım tekniklerdir..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
benide organizasyon olursa ekleyin her zaman masatenisine varım hastasıyım
bende lisedeyken okul turnuvalarına katılırdım ..okuldan sonra bi kaç kez oynadım eger turnuva gibi bi düzen olursa severek katılırımv
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)