Evet,
var mı çaldığınız enstrüman?
Varsa nedir?Kullandığınız yan cihazlar-set up nedir?
Zurnadan gitara,sipsiden davula,lavtadan obuaya....
Bakalım nasıl cevherler varmış aramızda...
Evet,
var mı çaldığınız enstrüman?
Varsa nedir?Kullandığınız yan cihazlar-set up nedir?
Zurnadan gitara,sipsiden davula,lavtadan obuaya....
Bakalım nasıl cevherler varmış aramızda...
bas gitar çalarım. çok deli hemde şaka tabi, 2 senedir doğru düzgün çaldığım yok. grubumda yok artık, evde kendi imkanlarımla
ekipman
esp b50 (çok deli modifiyeli(: emg manyetik filan)
mxr m80
marshall b65
eskiden elimde ne aletler vardı her gidi günler, motor alıcam diye satmıştım hepsini.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ispanyol gitar
Fikirlere Kurşun İşlemez .
hey gııdı gunler hey ludwıg vintage custom vardı,uzun yıllarımı verdım yaklasık 4 sene once elımden cıkarmak zorunda kaldım.tasındıgım yerde cok rutubet vardı.koruyamadım kaplamaları acılmaya baslamıstı.daha fazla hasar gormesıne dayanamadım verdım
30 senelık olmasına ragmen kız gıbı davuldu
umarım alan adam kıymetını bılıyordur
ozamandan berı hıcbır davula dokunmadım
tabı rıtım hastalıgım devam edıyor o ayrı
ben de evimde samsung midi müzik seti çalıyorum.arabesk hariç her türlü şeyi (cd,mp3,kaset,radyo, v.s) çalabiliyor hatta dinleyebiliyorum
ne yapayım o kadarına kabiliyetim var?!?!
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Ben ancak kapı zili ile hatunların kalbini çalabiliyorum.Bir de üçüncü olarak ıslık çalıyorum.
''Anlayabilseydin,ağlayabilirdin...''
böyle bir topic vardı , ukalalık yapacaktım da bulamadım.
ney üflerim kendi çapımda , kendi yorumlarımla ilahi sese renk vermeye çalışırım.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
hazır konusu aılmışken sorayım o zaman bir adet elektro gitar alma fikrine haiz oldum.
tarz olarak blues/rock esasında.
google üstadın sayesinde 2. ellerde işi bilen ile işe gitmek gerektiğini öğrendim.
konuya vakıf olan var ise tavsiyelere açığım.
şimdilik gözümün kestikleri epiphone special 2 ve yanında param yeterse roland micro cube.
giriş ve orta seviye, kullanım yeri olarak evden çıkacağını sanmam.
egzersizlere başladım tahminim 2 ay içinde parmaklar yavaş yavaş çalışmaya başlar.
hazır heveslenmişken emektar akustiğimin miyadını doldurmaya yakın olduğundan hevesimi kaçırmasını istemiyorum.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Ney üstadı Sadreddin Özçimi hocamızı bilirsin bak bakalım şu fotoya =)
http://www.hurriyet.com.tr/pazar/12468162.asp
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=652647
Asla pes etme !
motorla aragazı ritimli verip egzos sesini enstürmana dönüştürüyorum
@Neyzen arkadaşların nefesine kuvvet...
@Greyhorse ludwig efsane bir markadır..Bir de rogerslar vardı yine böyle 2.el bulunabilen...Benim hoşuma giden tonların arkasından hep pearl ve premier çıkıyor nedense...Perküsyon olayınıda seviyorum...Bir ara bongo olayına sarmıştım...
Asıl enstrümanım elektrogitar ama akustik gitar,bas gitarda çalarım kendimce...Evde kayıt yaparken midi klavye üzerinden de bir şeyler yapıyorum...Bu aralar bir de blues harp olayına sardım...Çok zevkli
Gitar Gibson Les Paul var..Seymour duncan full shred humbuckerla yardırması için güçlendirilmiş......Bir de vakti zamanında kendi yaptığım bir gitar var...Onunda yardırması için les paulden çıkan manyetikle güçlendirilmiş...
Set-up:Cry baby wah,ibanez weeping demon wah,Boss dd20 gigadelay,Digitech whammy,boss od3,boss tremolo, boss compressor sustainer,Radial Tonebone hot british tube dist.,podline xt...Başka unuttummu bilmiyorum...Diğer bir hastalığım buydu neyse bu aralar küllendi...
Seti genişleticem diye dükkana girip elektro mandolinle çıktığımı bilirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
@Dude bende yardımcı olabilirim...Öncelikle epiphone iyi bir tercih...Aralık nedir yeşillik olarak?Özelden msj atarsan yardımcı olabilirim veya buradanda konuşabiliriz...
başkasının'TAMA'sından otlanır Kendi'POWERBEAT'baterimde teselli arardım
kafamıza çok metronom yemişliğimiz vardır,jazz tekniği öğretilir çaktırmadan american timpany tekniği denerdik 9-8 liklerde çok kaybolmuşluğumuz vardır,hele birde çaktırmadan twın pedal buldukmu hidrolik misali asılırdık cross a
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
4 senedir elektro gitar ve bass gitar çaldım.
Kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalıştık.
Ama o hevesimi kaybettiğim için bütün enstürmanlarımı sattım.
Dinleyici olarak devam ediyorum.
Geçen sene odamda;
İbanez Rg350ex ve J&D V kasa elektro gitar.
Washburn Xb125 5 telli bass gitar.
Roland Microcube elektro gitar amfisi ve Aria Ab30 bass gitar amfisi vardı.
- 2 yıldır dokunulmamış bir cort x custom
- laney lg20r ampli
- pod 2.0
Daha önce başka başlıklarda verilmişti...Gitarcıların hoşuna gidebilir...
http://www.youtube.com/watch?v=OmUyEf-UBWc
@osbourne ok. yarın haberleşiriz.
@Qweasdnon buradan devam etsek daha iyi olur, belki sonradan aynı derde girenler için biraz yol gösterir.
bütçe gitara 350-400 anfiye ise ne kadar az o kadar iyi.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Bende de Washburn N2 (Nuno Bettencourt special) + Marshall amfi + Zoom 707 II pedal var. Bir de Takamine akustik. Zamanında çok Metallica yardırmışlığımız vardır kendi çapımızda. Hala da komşuları kaçırma faaliyetlerime devam etmekteyim.
Yav kuralım artık şu grubu, olmuyo böyle!
Ağır metal insanı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)