Yeni mızıkayla uğraşmaya başladım ciddi ciddi. Var mı çalan, uğraşan kimse?
Yeni mızıkayla uğraşmaya başladım ciddi ciddi. Var mı çalan, uğraşan kimse?
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Ben 6 yaşımdan beri ud çalıyorum. Profesyoneller iyi çaldığımı söylüyor. Bu anlamda çok çevrem var. Ud imal ettiğimiz için olabilir mi acaba :D :D
Müzik öğretmeni olacağım inşallah Çok kötü bir şekilde maymun iştahlılık var en iyi çalabildiğim klasik gitar(batı müziği)ana enstrumanım viyola.
Ekipman şöyle:
Valencia elektro klasik gitar
Antonio Sanchez klasik gitar
Cort M520 elektro gitar
Prince akustik gitar
Cort B5 bass gitar
Stagg bass gitar
Yamaha NP30 piyano
Conductor Bb klarnet
Yamaha DD65 elektro bateri
Maholo ukulele
El yapımı viyola
akustik+vokalde iddialıyım 10 yıla yakın sahne tecrübem war )) gerçi 1 senedir doğru dürüst fırsat bulup işten haşır neşir olamadım uzatmalı sevgilimle )))
kendime yetecek kadarda kanun çalıyorum ama kendime yetecek kadar size yetermi bilmem )
4 yıl klasik elektro bass akustik gitar çaldım ayrıca mızıka ve stüdyo günlerínde arkadaşları izleyerek bateriyide kaptım sayılır alaylı olarak
Valencia cg180 klasik ve Íbanez rg370dx(manyetikler modifiyeli) elektrom+behringer amfi+4 5 pedal var sol elimin baş parmagını araba kapısına sıkıştırma sonuçu tırnağımı cektiler ve 2 yıldır elimi süremedim bateri hariç
8 yıldır elektro gitar çalıyorum.Thrash Metal grubum var.Şuan yayınladığımız birkaç parça ve yakın zamanda çıkan demomuzun haricinde hazırlamaya başladığım albümün gitar kayıtları üzerinde çalışmaktayım.93 model RR kasa ( Randy Rhoads )Jackson professional serisi Std Rhoads ve PRO gitarlara sahibim.
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:15 ----------
Klavyede sağ elini mi kullanıyorsun acaba? Yoksa baş parmak pek sorun çıkarmamalı diye düşünüyorum...
geçmiş olsun dostum...
Bende 4 senedir Bateri çalıyorum. Bir kaç kere sahne tecrübem oldu.
Bağlama çalarım hocam bende yetenek olduğunu söyledi 2 senede 18 senelik hocama yetiştim
Ben de DJ mixing yaparım, 2 CD 1 mixer çok fena geçiş yaparım enstrüman sayılır mı
alat güzelmiş lakin bir piyanist için sakıncalı ve olmaması gereken alatler arasında birde bunların dijitalleri çıktı diyoruz ya dijital sanal dünya , şimdilerde bu ve bunun gibi proğramlar ve pc ile bizim ekmeğimize taş koyar oldular , bizim çaldığımız icra ettiğimiz kayıtlarla bizim işimizi yarıdan daha düşük fiyatlara giderek baltalamaktalar , gerçek performansın, canlı müziğin, farkını bilmeyen insanlar bunlara tamah edip beklediklerini alamamaktalar, ben piyasa adamıyım zamanında canlı müzikte yaptım sanatçıylada çalıştım tek tabancada proğram yaptım lakin artık eskisi gibi değil , bundan 10 yıl önce piyanistlik yaparak yada piyanist olmak belli bir bilgi ve tecrübe altyapı gerektiriyordu, şimdi öyle aletler çıktıki tek bir dokunuşla elinizdeki alet bambaşka kimliklere bürünmekte ,eskisinden daha kolaylıklar sağlamakta ama diğer taraftanda sizi körlemekte,
şaka bir yana müzikle uğraşmak güzeldir ister mıx yap ister zurna çal farketmez ama icra etmek dinlemeye benzemez onu söylemeliyim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ben aslında biraz müzik yapmaya da uğraşıyorum, aşağıda verdiğim linkten çalışmalarımdan seçtiğim güzel şarkıları dinleyebilirsiniz. Hepsi bilgisayar yapımıdır, ancak midi klavyem var ve kullanabiliyorum kayıt yapabiliyorum. Biraz synthesizer kullanmayı da bilirim, sıfırdan ses tasarlamayı falan
http://soundcloud.com/pnd34
bir grup kuralım dedik lisede.. bir kurduk pir kurduk. bi iki yıldır sadece eğlence amaçlı gitar ve bass gitar alıyorum elime ama klavye piyano davul gitar çalarım.. bas gitar ise sanki benim bir uzuvum gibidir
İki grubum var birinde solo gitarist diğerinde bateristim gitarist olduğum grupta blues jazz tarzları çalıyoruz. Baterist olduğum grupta da rock metal ağırlıklı çalıyoruz. Eğer olursa MT müzisyenleriyle de bi grup kurabiliriz aslında
Uzun sap bağlama çalarım
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)