Enstrüman çalanlar\Müzisyen Motorcular
Reklamlar
-
02 Şubat 2012, 09:05
Super Moderator
Aslında yıllar yılı Kanun'un sesine hayran ve hasta olup, bir gün bilindik, popüler enstrümanların dışına çıkarsam bu kanun olacak sözünün gurbet ellerde işlemeyeceğini çözmüş olmam üzerine bizde blok flütün bir enstrüman statüsünde olmasından mütevellit "yan flüt" olarak adlandırılan has ve orijinal flüte merak sarmış ve başlamak üzere bir durumdayım. Deneyimi ve önerisi olan var mıdır?
Reklamlar
-
02 Şubat 2012, 11:25
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
03 Şubat 2012, 00:23
-
03 Şubat 2012, 05:43
Kocaeli İl Temsilcisi
Olcan138 adlı üyeden alıntı
Baþlamadým henüz, artýlarý eksileri bulup hesap yapma aþamasýndayým.
Klarnet de bulamam sanýrken beklediðimden çok satýlýyormuþ civarda
, ama bir flüt kadar da cazip gelmiyor açýkçasý...
ohooooo sen hesap yapayim dersen uzun surer hatta hesapla kalirsan oylece kalir o is )
Hesaplari bie kenara birak bir enstroman calmak guzel bir his .enstromanlar ekmek kadayifi gibidir hicbirini digeriyle kiyaslayamazsin hepsi ayri bir lezzet olsun varsin yan fulut olsun )
Kaliteli bir yan fulutun bedelide. klarnetten assagida degildir sanirim hadi hayirlisi. )
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
03 Şubat 2012, 05:56
Ben de davul çalmaya çalışıyorum..İki senedir çok ciddi ilgilenmeme rağmen fiziki koşullar elvermediği için evde davulum yok ben de elektro gitar aldım,onunla da uğraşıyorum ama amatörce.Bir de blok flüt var tabi blok flüt de duyduğum her şeyi belirli sınırlar içerisinde çalabiliyorum ve aynı özelliğe sahip bir arkadaşım var onunla birlikte çalıyoruz,çok eğlenceli oluyor =)
-
03 Şubat 2012, 06:25
Super Moderator
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ohooooo sen hesap yapayim dersen uzun surer hatta hesapla kalirsan oylece kalir o is
)
Hesaplari bie kenara birak bir enstroman calmak guzel bir his .enstromanlar ekmek kadayifi gibidir hicbirini digeriyle kiyaslayamazsin hepsi ayri bir lezzet olsun varsin yan fulut olsun
)
Kaliteli bir yan fulutun bedelide. klarnetten assagida degildir sanirim hadi hayirlisi.
)
Derdimi anlatacak kadar gitarla alakam var zaten, yalnız gitarı Türkiye'de bırakınca buradan başka bir tane almak yerine başka bir enstrümana da mı merak sarsam düşüncesi baş gösterdi Sesine hayran olduğum flüt şu an ön planda gibi... Maddi açıdan da öyledir, hatta sanırım klarnetten daha da yüksektir fiyatı da sanırım bana vereceği keyif de klarnetten kat kat fazla olacaktır...
-
03 Şubat 2012, 10:30
Iki bucuk yildir calmaya neredeyse hic firsat bulamadigim bir tane Cadenza elektro, bir tane de Suzuki akustik gitar. bir distortion bir de pedalli yari analog synthesizer oylece duruyor iste orda... Elektro; ne yaptigimi, kime verdigimi ya da nerede kaybettigimi hatirlamadigim amfisi zaten yanimda olmadigi icin, kilifindan bile cikmadi bu sure zarfinda... Arasira dusunuyorum suanda caliyor olsaydim ne calmak isterdim diye; Replikas! Neyse benim oglani bir hazine bekliyor, haberi yok keratanin...
-
bende org klavye çalmaya merağım var istek çok ama bi türlü başlamak nasp olmadı org ta ucuz bişey değilki profesyonel diyebileceğin cihaz 1000 liradan başlıyor
-
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
Büyük bir heycan ve merakla bir gitar aldım ama evin köşesinde kalakaldı arada sıra uğraşıyorum çalmaya onun haricinde dj setup'ına merakım vardı maşallah fiyatlar uçuk olduğu için kursağımda kaldı
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
-
değerli arkadaşlar sanatınızı icra ederken videoya alsanızda bizde bu güzelliğe ortak olsak...alkışlasak...sizleri motive etsek...bir flüt bile çalmayı beceremeyen ben izlerken mest oluyorum...
özellikle saz veya bağlama (hangisi doğruysa)
Özellikle Piyanist Şantör Kobrettin İrfan güzle parçalardan bir demet yapsın isterim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
çok zaman oldu büyük bir hevesle elektro gitar (cort x3 ) almıştım evde kendi kendime çalmaya uğraşıyodum her gün..
sabredemeyip satmıştım şuan santana marka çin malı dandik bi klasik gitar var süs olarak duruyo
-
Bağlama Çalmaya 2,5 Ay Önce Falan Başladım. 12 Tane Parça Çıkardım Şimdiye Kadar :D İstikrarlı Bir Şekilde İlerliyorum :D
Bu Arada Mete_han abiciğim ikisi de yanlış değil ama saz aynı zamanda enstrüman demektir Aklında Bulunsun
-
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
madem konu geneli elektro, bende şunu paylaşmak istedim
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
bu adamı izleyip dinletikten sonra bi daha elime gitar almadım
-
Motosiklet Eğitmeni
Ulem aslinda bir kamera alip saz çalmaya çalisirken kendimi bir çekmem lazim.
Merak etmeyin yayinlayip size iskence edecek degilim ama kendi hatalarimi görmek açisindan galiba baya faydali bir aktivite.
Gerçi ben saz çalrken, hanimin;
ben anneme gidiyom
ya da çocukalarin; baba yine ne kabahat isledik?
cumlelerinden performansim hakkinda azbuçuk bilgi sahibi oluyom ama yine de!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
gitar çalarım çok değişik bi başlık olmuş aslında herkes bi dönem yapmıştır enstrüman çalmıştır nerdeyse
ben gitarı bırakmadım ama ara ara çalarım halen daha
Allah affeder ama insan affetmez
-
03 Nisan 2012, 01:39
merhaba,
hem motosiklet tutkunu hemde gitar çalmayı seven biri olarak birkaç sene önce yaptığım fender gitarı paylaşmak istedim.
Yapım aşamalarını sitemde bulabilirsiniz. Çok fotoğraf olduğu için burada paylaşamadım
http://www.cyberguy.web.tr
cyberguy - BLNT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)