Müzisyen abiler, kardeşler, arkadaşlar 6 Aralık günü Paul Gilbert, Romeo & Juliet Performance Hall'da olacak. Guthrie Govan, Richie Kotzen gibi 'fritöz'leri kaçıranlar için yeni bir fırsat. Hayırlı olsun.
Müzisyen abiler, kardeşler, arkadaşlar 6 Aralık günü Paul Gilbert, Romeo & Juliet Performance Hall'da olacak. Guthrie Govan, Richie Kotzen gibi 'fritöz'leri kaçıranlar için yeni bir fırsat. Hayırlı olsun.
Bende lise yıllarında başladım bağlama sevdasına, fakat notayla pek aram yoktur kulağım iyidir yalnız, elimde şu anda 16 yıllık gül ağacı kısa sap bir bağlama var türkülerin hastasıyım, sabahat akkiraz, musa eroğlu gibi vs ustatlar.......
Bu adamı dünya gözüyle görmek lazım,hem de çok eğlenceli bir abidir kendisi...
@dylan41 daha önceden gittiğim bir akademide türkü bölümünde yanlış hatırlamıyorsam eğitmen olarak Sabahat Akkiraz vardı,yanlış hatırlıyorda olabilirim ama kendisinin yanında Asım Ekren,Fatih Erkoç,Neşet Ruacan,Berç Yeremyan,Emin Fındıkoğlu,Eylem Pelit gibi üstatlar da eğitmen kadrosundaydı...Heyt be bakıyorumda çok iyimiş gerçekten...Bu arada elimde kuru ve eski bir dut ağacı var,bundan iyi bağlama sapı olurmuş sanırım acaba oradanda mı girişsek?
Bugün itibariyle askere giden bir arkadaşım sayesinde, 15 aylık bir süre için Bogner Ecstasy sahibi oldum. Allah ordumuza zeval vermesin.
Canavarın fotoğrafını daha çekemediğim için temsili fotoğrafını yayınlıyorum.
Daha şimdiden 15 ay sonraki ayrılık gününün ne kadar zor geleceğinin izlenimlerini veriyor.
@smtbhtyr çok şanslısın ama 15 ay sonrada ayrılmak çok zor olucak,bognerde kendi alanında ciddi sağlam bir marka sıkı hayranları var...
Piyano çalıyorum bende
sirasi ile; luthier fatih yilmaz yapimi elektro gitarimin switch ile single olarak da kullanilabilen, hsh dizilimindeki 2 humbucker (seymour duncan SH2 jazz ve dimarzio airnorton) ve bir singlecoil manyetikten(emg sav), ucu altin kaplama fishman stranput marka jak ile behringer cs100'e sonra boss cs-3 e sonra fv 300l ye daha sonra ge7 equalizer(ki cok severim) akabinde dd20, mt2, ts9, sd1, morley wah-volume, dod yjm308 , ns2 x 2, ve el yapımı uyduruk volume pedalı. anfiye gelmeden once cs100 den sonra baypass ile direk zoom gfx5 processor secenegi var. istendigi zaman aradaki diger analog pedallar tek switch ile devredisi birakilip cs100 ve processor ün oldugu setup kullanilabiliyor. ha anfi olarak da Line 6 Spider 4 30.
elektro gitar, bağlama(uzun-kısa) yeni yapacagım çok saplı gitar bağlama melezininde dıy forumdan takıp edebılırsınız....tanıyanlar bılır benı tasarımlarım bana aittir....
Yaklasik 10 yil once admira paloma klasik gitar almistim. 2-3 yil caldim. Kendimce ritm-arpej, biraz da solo caliyordum. Birkac kez yere dusurup, bas kisminin klavyeye yakin yerinden kirmistim. Yaklasik 7-8 yil once, en son kirilmasinda yaptirmadim ve oylece kaldi.
Gecenlerde bir arkadasimin elektro gitarini (Ibanez grg170) ve amfisini satin aldim (Roland cube 20x). Kirik olan admirayi da yaptirdim ama butun vaktimi elektro gitar ile geciriyorum Ikisini de duvara astim. Artik dustu-kirildi derdi yok.
Simdilik zamanimin buyuk cogunlugunu amfisiz calisarak geciriyorum. Bir sarkiyi cikardiktan sonra amfiye takip calinca da inanilmaz keyif aliyorum.
Not: Isteyen olursa admirayi uygun fiyata satabilirim.
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
merhabalar
bi ara bende bayağ ekipman vardı ama motor almak için çoğunu sattım
şimdi elimde 96 yapım epiphone les paul custom black beuty 3 var(made in korea)
bir de behringer amfi var 65 watt
10 senedir gitar çalıyorum. bas-elektro-klasik-akustik hepsini de çalarım
biraz da davul çalıyorum
profesyonel müzikle uğraşıyorum
ses mühendisiyim
ayrıca gitar çalarım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bu işler böyle böyle başlar aslında, ama sen biraz erken pes etmişsin yinede elıne emeğıne sağlık güzel bir anı kalmış geride
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------
elden geçirmeye karar verirsen yardımcı olmak isterim [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------
Merhaba arkadaşlar
bende flamenco ve klasik gitar çalıyorum aynı zamanda luthierim (enstruman yapımcısı)
tamir tasarım v.s gibi işlerle de uğraşmaktayım. ilgili arkadaşlara yardımcı olmak isterim
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
iyi derecede klasik gitar çalarım. bazen iş gereği çelik telli ve elektro çalsam da klasik kadar iyi değildir. ama isteneni yerine getiririm. eskiden motor ustasıydım şimdi aranjörlük yapıyorum
kanka nefesin kuvvetliyse banada üflermisin
---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:04 ----------
ohhhhh beeee ne kıymetli üstadlar varmış ta benim haberim yokmuş selam arkadaşlarım ve abilerim ben gerçek enstormanların yerini hiç bir zaman tutmasada hepsinden tadlar alabileceğim orgu çalıyorum ,
dolayısıyla çalamadığım entroman yok mecazen , orgda hepsi var hemde samplik
yaklaşık 20 yıldır çalıyorum bir üstadım , hocam yok bana bu işi sevdiren kimse yok , nota bilgim yok pratikten, kulaktan, çalıyorum az çok makam usul den çakarım, turk halk müziği,arabesk,fantazi, çaldıklarım arasında olup batı müziğinden sevdiğim ancak bir elin 10 parmağını geçemeyeck kadar az repertuarım vardır ,onun dışında , çok parçayı hayata geçirebiliyorum kendimce ,
bu işte asla iyi olduğumu söyleyemem çünki müziğin sonu gelmiyor , ama orta karar bir müzik icra etmeye çalışan bir şahsiyetim ,
ilk önceleri hobi olarak çalıyor olsamda sonlaraları para ettiğini farketmeye başladıktan sonra işi nakite döktüm ve gerilemeye başladım şimdi 10 yıl önceki halim geldi gözümün önünede halen aynı işi yapıyorda olsam o zamanlar daha hızlı ve aktiftim
malum harddisk artık zorlanıyor bayrağı yeni gençlere bırakmaya başladım yavaş yavaş zaten milletin ağzının kokusunu çekmek zoruma gitmeye başladı ama tamamen parasal yönlerden yine işlere çıkıyorum
tüm müzisyen arkadaşlara müziğe hevesli arkadaşlara başarılar diliyorum bu konuda birde küçük notum olacak...
her insan bir enstroman çalmalıdır bu düdük bile olsa , dinlemek zevklidir ama çalması zordur , çalışma bilgi ve azim ister hiç bir şey öğrenemediysem bunu yaşayarak öğrenmiş olmamın bile bana yeteceği görüşündeyim esen kalın....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
elektro gitar çalıyorum - solak
cort x6 - marshall amfimi ve distortion pedalımı yeni sattım..
http://img683.imageshack.us/img683/4356/img1578na.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/3412/img1585pb.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/5189/img1597p.jpg
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Valla ana enstrümanım Bass Gitar, akustik ve elektroda çalmaktayım.. Yakın zamanda ukeleleye başlıyorum ve mızıkayı da öğrenmekteyim.. :D
Ayrıca kurduğumuz okul grubunda da Bass Gitarist/Solistlik yapmaktayım Blues,Jazz ana müzik türlerimdir..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)