Enstrüman çalanlar\Müzisyen Motorcular
Reklamlar
-
washburn xb 120 perdesiz bass. (kendim çevirdim)
esp b206 6 telli bass gitar.
yamaha trb 6 perdesiz bass. (kendim çevirdim)
takamine eg 523 scb elektro akustik gitar.
ibanez ewb akustik bass gitar.
ekrem özkarpat yapımı klasik gitar.
set-up yazmayı sevmem dandik elektronik oyuncakları sevmiyorum ama var 3-5 bişeyler.
unutmadan kaç yıldır çaldığımızıda yazmak gerekliymiş 15 yıldır çalarım
Reklamlar
-
kendi çapımda bağlama çalmaya uğraşıyorum motosıklet gibi bundada çok amatörüm
bağlama dinlemesini daha çok seviyorum tabii ney sesine bayılırım..
konyada bunlardan çalan varsa bizzat dinlemeye gelirim
-
geçen yıl bağlama kursuna gittim.Kendi çapımda çalıyorum biraz.Geliştirmeye çalışıyorum.
-
panic adak adlı üyeden alıntı
washburn xb 120 perdesiz bass. (kendim çevirdim)
esp b206 6 telli bass gitar.
yamaha trb 6 perdesiz bass. (kendim çevirdim)
takamine eg 523 scb elektro akustik gitar.
ibanez ewb akustik bass gitar.
ekrem özkarpat yapımı klasik gitar.
set-up yazmayı sevmem dandik elektronik oyuncakları sevmiyorum ama var 3-5 bişeyler.
unutmadan kaç yıldır çaldığımızıda yazmak gerekliymiş 15 yıldır çalarım
esp b206mı. benim sattığım basmı yoksa o? nickide hatırlıyorum biyerlerden.
-
alosyi adlı üyeden alıntı
kendi çapımda bağlama çalmaya uğraşıyorum motosıklet gibi bundada çok amatörüm
bağlama dinlemesini daha çok seviyorum tabii ney sesine bayılırım..
konyada bunlardan çalan varsa bizzat dinlemeye gelirim
konya değil ama kütahyada çalıyorum ikisini de buyrun gelin beklerim her zaman ama neyi daha iyi üflerim yani çalarım, bağlamada da o kadar iyi sayılmam neler var ya
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
Super Moderator
Araya kaynayayım bari, bir zamanlar uzun uzun oynadığım, ama son zamanlar yüzüne bakmaya fırsatım olmayan akustik bir Epiphone'um vardı İstanbul'da... Burada da yabancıya gitmeyeyim diye elektro bir Gibson'la kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum...
-
6 yıldır bateri ile haşır neşirim her türk genci gibi metal-alternatif soluklu olup daha sonra blues - jazz keşfetmiş bir bireyim repertuar aşamasında olduğum bir grubum var Better Blues Band sevgilerle...
Tanrıyı Güldürmek İstiyorsan.Ona Planlarından Bahset!
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Araya kaynayayım bari, bir zamanlar uzun uzun oynadığım, ama son zamanlar yüzüne bakmaya fırsatım olmayan akustik bir Epiphone'um vardı İstanbul'da... Burada da yabancıya gitmeyeyim diye
elektro bir Gibson'la kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum...
Bir forum sitesinden daha ne istenir ki? Moderatörümüz bile Gibson çalıyor.
-
merhabalar.bende uzun süredir bağlama ve piano( klavye) çalıyorum.biraz geçte olsa bu yıl konservatuara başladım vee hayatımız müzik oldu. Bu arada sıfır ve ikinci el bazı enstrumanlar satıyorum.şu anda bir uzun bağlama(sahne için) bir si b klarnet (sıfır) ve 4 tane öğrenci gitarı var elimde(yeni başlayanlar için) ihtiyacı olan arkadaşlarıma duyururum ve yardımcı olurum enstruman & özel ders konusunda.... e malum hem müzisyen hem öğrenci hemde motosiklet kullanıcısı olmak zor iş.Ara sırada ticaret yapmak lazım sevgi ve saygılar..
-
1 Yıl Kadar Klasik Gitar Kursu Aldıktan Sonra
2 Yıl Akustik Caldim
3 Yıldırda Elektro Calıyorum
İşim Geregince Gösterilerde Davul Caliyoruz
Kuşadası ATLANTIS Show
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
DOOM46 adlı üyeden alıntı
konya değil ama kütahyada çalıyorum ikisini de buyrun gelin beklerim her zaman ama neyi daha iyi üflerim yani çalarım, bağlamada da o kadar iyi sayılmam neler var ya
dünya artık eskisindende küçük ney sesi zaten gönlün sesiymiş neden olmasın belki birgün yolum düşer gelirim
ikinci bir olasılık daha var belki sen konyaya gelirsin kısmet.
-
Motosiklet Eğitmeni
boudberg adlı üyeden alıntı
merhabalar.bende uzun süredir bağlama ve piano( klavye) çalıyorum.biraz geçte olsa bu yıl konservatuara başladım
vee hayatımız müzik oldu. Bu arada sıfır ve ikinci el bazı enstrumanlar satıyorum.şu anda bir uzun bağlama(sahne için) bir si b klarnet (sıfır) ve 4 tane öğrenci gitarı var elimde(yeni başlayanlar için) ihtiyacı olan arkadaşlarıma duyururum ve yardımcı olurum enstruman & özel ders konusunda.... e malum hem müzisyen hem öğrenci hemde motosiklet kullanıcısı olmak zor iş.Ara sırada ticaret yapmak lazım
sevgi ve saygılar..
Baglama ne durumda?
Belki ilgilenebilirim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
coq adlı üyeden alıntı
Baglama ne durumda?
Belki ilgilenebilirim.
satışa çıkardığım bağlamamın ilan linkini veriyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...hibinden/detay
buradan bakabilirsiniz.40 tekne.solak yada sağlak yaptırılabilir.
-
normalde elektroya merakım var rock2n roll yapasım geliyo klasik bi gitar aldık ögrenelim die elimizi alıştırmaya başladık ve öyle kaldık gitarım öle duruyo köşecikte.
zaman mekan meselesi...
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
Ne Yazııkki Bir çoğunuz batı tarzı enstrüman çalıyor şurada bitane bağlama çalan görebildim ancak kendi kültürümüze sahip çıkamıyoruz bir gitar sevdasıdır aldı başını gidiyor.....
-
-
-
-
-
smtbhtyr adlı üyeden alıntı
Qweasdnon ve
RunemagicK üstadlar, yahu siz ne yetenekli insanlarmışsınız.
Benim de birkaç kez aklıma gelmişti kendi gitarımı kendim yapmak ama ne kadar yeteneksiz bir insan olduğumu bildiğim için hiç niyetlenmemiştim.
Size birde ''Luthier Motorcular'' başlığı lazım.
Maşallah.. Vallahi kıskandım
eyw
Qweasdnon adlı üyeden alıntı
@smtbhtyr teşekkürler
@RunemagicK;Hocam gövdeye zımpara yapsaydın çok iyi olurdu...Akçaağaç çok iyi bu işler için,tonu şahane...Fender bile sık kullanıyor...Ama o klavye-sap diye kestirdiğin zopa olmamış
...Orayada kaliteli uygun bir ağaç ayarlasaydın şahane olurmuş...Truss rod ebayde bass için 10$...Ama yine de emeğin için tebrikler,ev ortamı için gayet başarılı...
gövde kaymak gibiydi valla, bi tek kesim yaptığım yerleri zımparalamıştım.
hakkaten o sap bildiğin sopaydı:D 10tlye almıştım, ne hayır gelir o ağaçtan ama telleri gerdirdiğimde hiç eğilmedi ve yaklaşık 1 sene boyunca evde durduğundada milim eğilmedi. normalmi bilmiyorum.
truss rod işinide üşendim ebayla uğraşmaya, koskoca istanbulda vardır diye düşündük, elimizde patladı.
hakkaten el yapımı değil ev yapımı oldu bu bas uğraşabileceğimiz bi mekan olsa neler çıkar elimizden ama yok işte. zamanda yok zaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)