Çok iyi olmasa da Bas Gitar çalıyorum. SX 5 telli jass bassım var. evde yerim olmadığı için marshall MB-30 bass amplimi satıp korg AX5b Bas prosesör aldım. Şirkette amatör bir grubumuz var. yılbaşı balosunda ve kendi aramızda çalıyoruz. Davula ve klavyeye de merakım var. Lakin motosiklet hepsinin önünde olduğu için yatırım ve emek hep o yönde olmakta
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
@RunemagicK...Hoca sen naaptın yaa?...Bir de yorum şahane,demişsin ya "amfi bu kadar yoktu tabi"......Yine bayaa bir var herhalde..
@Jam Session; memnuniyetle...
Arkadaşlar
Bendeniz de Bağlama tımbırdatmaktayım. Elbette virtiöz falan değilim ama arkadaş grubumuz ile toplanıp bol bol türkü söylemeyi seviyorum Üniversite yıllarında daha ortada grup murup yokken bizler neredeyse her üniversitede konser vermiştik. Sene 1988, kampüslerde bazı öğrencilerin bizim bestelerimizi mırıldandığını duyar mutlu olurduk
Poturdak
11 senelik Jackson dk2 ve 2006 yapımı Mexico Telecaster gitarım var.100watt Fender Roc Pro 1000,bir çanta dolusu analog+pod 2.0...
Geçen seneye kadar grubla çalışmaktaydım ama bu sene sonuna kadar ufukta herhengi bir çalışma yok gibi
ehehe :D metal insanı olarak Xpt700xh birde fullstack marshall tsl100 var 12 tane de pedalım var compressorden tut eq ya kadar. metal core dan tut chorus a kadar 9 senedir çalıyorum
3 seneden beri iyi derecede bağlama çalmaktayım hiç kursa gitmediğim ve kimsenin bana öğretmediği halde notalı olarak çalmaktayım yaprak kestane yapımı 6 kanal equalizer lı bağlamam var, kendime ait bir amfim yok
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
Bugün itibariyle bir arkadaşım sayesinde setup'ımda köklü bir değişim meydana geldi.
Cort z42, Roland Micro Cube, Vox V847-A, Boss GE-7 Equalizer ve Boss DD-3 Digital Delay gitti.
Onların yerine; Dunlop CAE Wah MC404, Lovepedal Eternity, Maxon Analog Delay ve Zvex Box of Rocks geldi.
Sonuç:
Gitar: PRS McCarty
Amfi: Fender Blues Junior
Pedal: Dunlop CAE Wah MC404, İbanez TS9, Lovepedal Eternity, Fulltone OCD, Digitech Whammy, electro-harmonix Big Muff PI, Maxon Analog Delay ve Zvex Box of Rocks..
Not: Pedalların karakterleri hakkında bilgi almak isteyen olursa, biraz ısındıktan ve inceledikten sonra sorularınızı cevaplamaya çalışırım.
gitar ve divan dazı çalarım gitar konusunda metal grubum var taksimde falan orda burda çıkarız saz ı da evde çalarım
@ smtbhtyr roland micro cube hakkındaki yorumun nedir. yurtdışı forumlarda oldukça iyi eleştiriler okudum. aklımda var gibi. fiyatı biraz geri dur diyor.
@coq hiç deme, uktedir içimde, 40 dan sonra bakacağız artık. al desen anlamam ağacından, el işçiliğinden. illaki al desen bir yolu bulunur elbet.
alakadar olan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Rune işin güzelini bulmuş hemen sattım felan, yoksa ekşirdim aletlere. bana kalırsa bir müzik mağazasında çekmiş fotoğrafı.
can't be worried about that shit. life goes on man.
@The Dude; Micro Cube, Roland'ın yeni başlayan ve ev gitaristlerine sunduğu mükemmel bir nimet bence. Üzerindeki effectler ve amfi modellemeleri sayesinde uzun bir süre pedal ihtiyacı duyurmayacak bir amfi. 2W çıkışlı olması ve pil ile de çalışabilmesi artıları arasında. 15 watt amfi + birkaç tane pedal almak yerine alınabilecek bir amfi bence.
yok yahu 4 taneydi
yok artık ne mağazası:D 3 yılımı geçirdiğim öğrenci evim orası. yaklaşık 2 sene gitar alım satımı ile uğraşmıştım, iyi para kazanmıştım o ara, haliylede gitara yatırım yaptık.
birde amfi konusunu bana sorarsan, o boyutta alabileceğin en iyi amfidir diyebilirim. paraya kıyabilirsen düşünmeden al.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Bende de gitar ve bağlama var , birde divan sazı almak istiyorum ama daha bi yaşlanınca artık , bir fırsatım olursa sanat müziği için tambur filan gönülden geçiyor ama neye niyet neye kısmet bilemiyorum ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
Bende de uzun zamandır kullanmadığım Jackson Ps 2 var, kullanmasam da satasım gelmiyor.
Merhabalar bende adanadan selçuk klavye çalıyorum ama şu an bateri deyim zorunlu olarak ve çalıştığım yerde oytun sanat merkezi moturum 150 zat uğrarsanız hem müzik hemde motor hakkında konuşabiliriz.
www.Motosiklet.net
darbuka çalıyorum bende.ama uzun süredir elimi bile sürmedim.))
Bağlama ve elektro gitar çalıyorum. Ne kadar alakalı iki enstrüman değil mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)