Enstrüman çalanlar\Müzisyen Motorcular
Reklamlar
-
Serdar Öztop başarılı bence ama Cem Köksal beni çekmiyor...Nedeni ise şu;Serdar Öztop dinleyince kendine has bir vurgusu ve bağlamadan kotardığı tekniği var...Cem Köksal ise Malmsteen olayına kendini fazla kaptırmış geliyor...Yani giyimden hareketlere, çalıştan gitara kadar külliyen...Benim için hız filan hiç önemli değil...Herkes çok çalışırsa o hızlara çıkabilir ama tuşe,ruh,duygu olayı bir farklı...
Reklamlar
-
Benimde önem verdiğim tuşe, ruh ve duygudur zaten. O yüzden Erkan Oğur Türkiye'de ki en iyi gitaristtir dedim. Hız olayına ısınamadığım için ( belki de o kadar hızlanamadığımdan da olabilir, kıskançlık ) sevdiğim gitaristler genelde blues vb. çalan gitaristler olmuştur. Örneğin; Jimi Hendrix, Steve Ray Vaughan, Eric Clapton, David Gilmour, John Mayer.
-
10 seneye yakın süre bateri çaldım,kendi çapımızda besteler yaptık,ufak çaplı konserler verdik,sonrasında iş güç hayatı bazı arkadaşların medeni durumlarındaki değişiklik vs. nedenlerden dağıldık,bıraktım,özlüyorum ama yeniden başlamak için gaza getiremiyorum kendimi twin pedallı TAMA rockstar kullanırdım,hey gidi hey
-
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
bir zamanlar:D küfür etmeyin haa
-
-
smtbhtyr adlı üyeden alıntı
Hocam sen harem'i kurmuşsun valla
Hayattan soğudum desem yeridir yani.
bu yarısıydı aslında:D
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bu yarısıydı aslında:D
Hocam bunu söylemeseniz. Toplu intihara sebebiyet verebilecek bir cümle de.
-
-
2 yıl kadar bass a bassmaya calıstım cabaladım ugrastım didindim parmaklarımı yara yaptım bassın do telini 2 kere kopardım..sonra sıkıldım gitarı bedavaya verdim birine.pahalı değildi pek crafter dı..
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
profesyonel solistim bende : )
-
Lise sonda iken okulumuzda kurs verilmesi nedeniyle heveslenip bağlama öğrenmeye başladım. Kurs ve iyi bağlama çalan bir abimin desteği ile biraz ilerleme kaydettim. Üniversiteyi kazanınca bağlamayı yanımda götüremedim, ilk yıl yurtta kalıyordum çünkü. İlk yıl zaten bağlamadan uzaklaşmama neden olmuşken, bir de kendisi asılı durduğu odamın duvarından düşüp çatlayınca bu işten iyice soğudum. Öyle bir yıllık macera olarak geçmişimde kaldı gitti işte
-
bir zamanlar:D küfür etmeyin haa
abi ne yaptın!.. 4 bassın 3'ü aktif manyetikli yanlış görmüyorsam. sağlam metalciymişiz...
-
jam session adlı üyeden alıntı
abi ne yaptın!.. 4 bassın 3'ü aktif manyetikli yanlış görmüyorsam. sağlam metalciymişiz...
Servet mi demiştiniz?
-
jam session adlı üyeden alıntı
evet, fender pasifti sadece. en soldaki zaten ilk bas gitarım ve şu an elimde tek kalan. büyük konuşmiyim ama ölene kadar satmayı düşünmüyorum. diğerlerini motosiklet+foto mak.+kamera vs için sattım hep. en çok üzüldüğüm ise sarı renkli olan esp b206 idi. türkiyede birkaç tane vardı belkide, satmak zorunda kaldım ama. param oldumu geri alacam kafaya koydum
-
Servet mi demiştiniz?
valla kıskanıyorum ben analog setup dizenleri. tembel demeyelim de; ayara ve kablo yoğunluğuna gelemeyen bir yapım var malesef.
evet, fender pasifti sadece. en soldaki zaten ilk bas gitarım ve şu an elimde tek kalan. büyük konuşmiyim ama ölene kadar satmayı düşünmüyorum. diğerlerini motosiklet+foto mak.+kamera vs için sattım hep. en çok üzüldüğüm ise sarı renkli olan esp b206 idi. türkiyede birkaç tane vardı belkide, satmak zorunda kaldım ama. param oldumu geri alacam kafaya koydum
bütün krediyi-bursu ekipmana yatırmışız sanki... bir strat'ım olsun yeter bana. gaza geldim ama çok yoğun çalışacağım uzunca bir süre, pek vakit ayıramam gitara. 10 gün kadar izinliyim. bırakıyorum forumu-motosikleti, gitar çalışacağım.
-
-
Qweasdnon adlı üyeden alıntı
Konuşmuştuk zaten bu da başka bir hastalık işte...
Daha önce lambalı bir Laney LC50 aldım ertesi gün geri götürdüm adamların üçkağıdı yüzünden...
Aslında kafada Marshall TSL602 vardı ama şimdi alırsam direkt Orange Dual Terror alırım...
abi yıkmıyor mu bunlar ortalığı? yatak odası durumunda yani.
bir dürüm gecesi, nargile, çay-kahve daha yapsak da tanışsak diyorum bir de. bitirmişsin sen olayı. bir şeyler kaparız belki...
yok valla para başka yerden geliyodu:D yoksa krediyle bursla alınırmı bunlar, ki bunlar gitarların yarısı, daha amfisi var, pedalı var:D onları koymiyim ayıp olmasın:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------
birde ekipmana kastığım kadar çalmaya kassaydım daha iyi olurdu. bu kadar alet elimin altındaydı ama hakkını veremedikten sonra bi işe yaramıyo tabiki
birde nasihat
bunları görüpte onu alacam bunu alacam diyen gençler olabilir. hiç uğraşmayın aga, para elbet gelir bi şekilde alırsın ama zaman geçtimi bi daha adam gibi çalamazsın. benden söylemesi.
şaşkınım valla!.. biraz daha kassan bi goldwing parası çıkarmış sanki.
-
-
Amfilerle birlikte böyle değildir inşallah.
Yoksa hiç düşünmem sıkarım kafama.
amfi bu kadar yoktu tabi:D isyan eder ayrı eve çıkmak ister bu kadar amfi:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)