ne caldığım anlaşılacak kadar gitar çalıyordum
bi aralar neyde üfledim ama hem ben ondan vazgeçtim hem de o benden :(
ne caldığım anlaşılacak kadar gitar çalıyordum
bi aralar neyde üfledim ama hem ben ondan vazgeçtim hem de o benden :(
7 senedir gitar çalıyorum.7 sene önce gitar öğrendiğim hocamla beraber bar sahnelerinde 4 5 ay kadar bi takıldık sonra ben üniversiteye dönünce bitti tabi. gene yazları eve gidince takılırız ufak tefek. Gitar tamirinden iyi anlarım,yapımından az buçuk anlarım. sap perde köprü burgu vs sorularınız olursa her birine cevap veririm.
Yaklaşık 25 sene önce pianoya klasik batı müziği eğitimi ile başladım. O zamandan bu yana telli çalgılar dışında her şeyi çalar oldum. 2002 senesinden bu yana ise Davul & Perküsyon çalıyorum. Ufak tefek dizi, reklam, film, kısa film müzikleri ve jingle'lar ile de kendime ek gelir sağlıyorum.
Şu anda ilk albümünü çıkarmak üzere olduğumuz Progresif/Senfonik Rock grubu Anzeria ile yaklaşık 5 senedir sahne alıyorum. Destek için linkleri paylaşayım:
https://www.facebook.com/AnzeriA/
Şarkılar, klipler ve canlı performanslar için:
http://www.youtube.com/user/Anzeria
PS: Teknik çalabilecek bir bassçı arıyoruz kalıcı olarak, ilgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilir.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
İstanbulda bana klarnet çalmayı öğretecek motorcu kardeşim var mı?
ben de mh 50 ile başladım ilk gitarımdır üstünde bir g&l bulunur ama halen satmam efsane gitarımı. Ama keşke floyd rose li bir gitar ile başlamasaydınız. Nasıl davranılması gerektiği iyi bilinmezse Floyd Rose Special kafanı hasta eder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
hocam dinledim ve Kayboldum adlı parçanızı çok beğendim bu arada.
Ekipman lazım olursa elimde fazlalık olan aletlerimi satıyorum Yamaha aes 420 les paul kırmızı elektro gitarım 1000 tl ( dunlop skull askı kayışı hediyemdir 2006 da 35 dolara almıştım ).Boss gt 8 pedalımı 850 tl sıfırdan farksız hiç kullanılmadı neredeyse tuşları bile sem sert ( pedala özel yaptırdığım kılıf,taşıma çantası hediyemdir .Cort G210 stratocaster kırmızı beyaz olan elektro gitarımı 350 tl ye satıyorum (kilitli askı kayışı hediyemdir 2007 de 30 lira vermiltim ) düşünenler irtibata geçebilir
Sağolasın. O parçayı Türkiye'de tanınma amacıyla yapmıştık. Malum, yurtdışından gelen destek daha fazla ama ne radyolar, ne de kanallar şarkılarımızı yayınlamıyor. Sırf bu yüzden ön elemesinde 2. olduğumuz bir Avrupa Müzik yarışmasının Belçikadaki finallerine katılma hakkını kazanmamıza rağmen kaynak ve sponsor bulamadığımız için finallere gidemedik. The World's Rising parçamızla katılmıştık o yarışmaya. Bizim tarzımızı daha çok yansıtan şarkılarımızdan biridir. Bu seneki albümümüzde de yeni versiyonuyla yer alacak.
Tekrar teşekkürler.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Bağlama çalıyorum amatör olarak.Kendi kendime öğrendim, eğitimini almadım, çocukken flüt çalardım, gitarda kuzenim biraz göstermişti birkaç akor.Üzerinde dursam 5 6 ayda herhangi şarkıya akor verebilecek düzeye gelirim sanırım.Klarnetde çalmak istiyorum zamanım olursa.
7 yıldır gitaristim klasik gitar elektro ve az da olsa bass gitar çalabiliyorum aynı zamanda piano klarnet davul gibi ensturmanlarda çok az da olsa bilgiye sahibim alanya içi grup aranır vokal özelliğim de mevcut arkadaşlar ne ararsanız var :D
9 senedir gitar çalıyorum ağırlıklı olarak blues çok az bateri tıngırdatmışlığımızda var :D
6 yıldır ney üflüyorum. balıkesir merkezde bulunan arkadaşlar varsa görüşelim
Selam..
Gitar ve bateri çalıyorum. Üniversite bitene kadar profesyonel sahne aldım, sonra iş hayatı sayesinde sadece hobiye döndü.
Son bir senedir bar işletiyorum ve kendi mekanımda sahne alıyorum. Gelmek isterseniz Bahçeşehir'e beklerim
Elektro gitar: Fender stratocaster
Klasik Gitar: Takamina
Konu açılmışken müzik grubu kurmak isteyenler varsa tekliflere açığım :D
Ride the Lightning
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)