Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Enstrüman çalanlar\Müzisyen Motorcular

REKLAM ALANI
    Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    ne caldığım anlaşılacak kadar gitar çalıyordum

bi aralar neyde üfledim ama hem ben ondan vazgeçtim hem de o benden :(
    mete_han bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ozanghost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de elektro gitar çalıyorum yaklaşık 10-11 senedir. Ibanez S520Ex ve POD xt prosesörüm var ekipman olarak da.

Videolarımı izleyebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=lmyp_ZYScN8
    http://www.youtube.com/watch?v=grKWUj7tjgY
    http://www.youtube.com/watch?v=pZ4Ent0nMWI
    http://www.youtube.com/watch?v=Rjo8BY7pHnE

eline sağlık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

fabrisio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA TRACER 700
    Bir elin nesi var, on elin sesi var

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    7 senedir gitar çalıyorum.7 sene önce gitar öğrendiğim hocamla beraber bar sahnelerinde 4 5 ay kadar bi takıldık sonra ben üniversiteye dönünce bitti tabi. gene yazları eve gidince takılırız ufak tefek. Gitar tamirinden iyi anlarım,yapımından az buçuk anlarım. sap perde köprü burgu vs sorularınız olursa her birine cevap veririm.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Yaklaşık 25 sene önce pianoya klasik batı müziği eğitimi ile başladım. O zamandan bu yana telli çalgılar dışında her şeyi çalar oldum. 2002 senesinden bu yana ise Davul & Perküsyon çalıyorum. Ufak tefek dizi, reklam, film, kısa film müzikleri ve jingle'lar ile de kendime ek gelir sağlıyorum.

Şu anda ilk albümünü çıkarmak üzere olduğumuz Progresif/Senfonik Rock grubu Anzeria ile yaklaşık 5 senedir sahne alıyorum. Destek için linkleri paylaşayım:

https://www.facebook.com/AnzeriA/

Şarkılar, klipler ve canlı performanslar için:

http://www.youtube.com/user/Anzeria

PS: Teknik çalabilecek bir bassçı arıyoruz kalıcı olarak, ilgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilir.
    jimi_hendrix bunu beğendi.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı ozanghost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de elektro gitar çalıyorum yaklaşık 10-11 senedir. Ibanez S520Ex ve POD xt prosesörüm var ekipman olarak da.

Videolarımı izleyebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=lmyp_ZYScN8
    http://www.youtube.com/watch?v=grKWUj7tjgY
    http://www.youtube.com/watch?v=pZ4Ent0nMWI
    http://www.youtube.com/watch?v=Rjo8BY7pHnE
    Bravo. Hep ilgimi çekmiştir elektor gitar. 1 hafta oldu LTD MH-50 gitar ve Roland cube 20 ampli aldım başladım. Şu an oldukça zorlanıyorum. Özellikle sol elim zor şekle giriyor. Her gün 1-2 saat çalışıyorum. Umarım yapabilirim.

Ms_TunC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    İstanbulda bana klarnet çalmayı öğretecek motorcu kardeşim var mı?

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bravo. Hep ilgimi çekmiştir elektor gitar. 1 hafta oldu LTD MH-50 gitar ve Roland cube 20 ampli aldım başladım. Şu an oldukça zorlanıyorum. Özellikle sol elim zor şekle giriyor. Her gün 1-2 saat çalışıyorum. Umarım yapabilirim.
    ben de mh 50 ile başladım ilk gitarımdır üstünde bir g&l bulunur ama halen satmam efsane gitarımı. Ama keşke floyd rose li bir gitar ile başlamasaydınız. Nasıl davranılması gerektiği iyi bilinmezse Floyd Rose Special kafanı hasta eder.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 25 sene önce pianoya klasik batı müziği eğitimi ile başladım. O zamandan bu yana telli çalgılar dışında her şeyi çalar oldum. 2002 senesinden bu yana ise Davul & Perküsyon çalıyorum. Ufak tefek dizi, reklam, film, kısa film müzikleri ve jingle'lar ile de kendime ek gelir sağlıyorum.

Şu anda ilk albümünü çıkarmak üzere olduğumuz Progresif/Senfonik Rock grubu Anzeria ile yaklaşık 5 senedir sahne alıyorum. Destek için linkleri paylaşayım:

https://www.facebook.com/AnzeriA/

Şarkılar, klipler ve canlı performanslar için:

http://www.youtube.com/user/Anzeria

PS: Teknik çalabilecek bir bassçı arıyoruz kalıcı olarak, ilgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilir.
    hocam dinledim ve Kayboldum adlı parçanızı çok beğendim bu arada.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaval çalmayı bilen var mı ?

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Ekipman lazım olursa elimde fazlalık olan aletlerimi satıyorum Yamaha aes 420 les paul kırmızı elektro gitarım 1000 tl ( dunlop skull askı kayışı hediyemdir 2006 da 35 dolara almıştım ).Boss gt 8 pedalımı 850 tl sıfırdan farksız hiç kullanılmadı neredeyse tuşları bile sem sert ( pedala özel yaptırdığım kılıf,taşıma çantası hediyemdir .Cort G210 stratocaster kırmızı beyaz olan elektro gitarımı 350 tl ye satıyorum (kilitli askı kayışı hediyemdir 2007 de 30 lira vermiltim ) düşünenler irtibata geçebilir

Motosikleti
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de mh 50 ile başladım ilk gitarımdır üstünde bir g&l bulunur ama halen satmam efsane gitarımı. Ama keşke floyd rose li bir gitar ile başlamasaydınız. Nasıl davranılması gerektiği iyi bilinmezse Floyd Rose Special kafanı hasta eder.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

hocam dinledim ve Kayboldum adlı parçanızı çok beğendim bu arada.
    Sağolasın. O parçayı Türkiye'de tanınma amacıyla yapmıştık. Malum, yurtdışından gelen destek daha fazla ama ne radyolar, ne de kanallar şarkılarımızı yayınlamıyor. Sırf bu yüzden ön elemesinde 2. olduğumuz bir Avrupa Müzik yarışmasının Belçikadaki finallerine katılma hakkını kazanmamıza rağmen kaynak ve sponsor bulamadığımız için finallere gidemedik. The World's Rising parçamızla katılmıştık o yarışmaya. Bizim tarzımızı daha çok yansıtan şarkılarımızdan biridir. Bu seneki albümümüzde de yeni versiyonuyla yer alacak.

Tekrar teşekkürler.

Motosikleti
    Yohhh
    Sağolasın. O parçayı Türkiye'de tanınma amacıyla yapmıştık. Malum, yurtdışından gelen destek daha fazla ama ne radyolar, ne de kanallar şarkılarımızı yayınlamıyor. Sırf bu yüzden ön elemesinde 2. olduğumuz bir Avrupa Müzik yarışmasının Belçikadaki finallerine katılma hakkını kazanmamıza rağmen kaynak ve sponsor bulamadığımız için finallere gidemedik. The World's Rising parçamızla katılmıştık o yarışmaya. Bizim tarzımızı daha çok yansıtan şarkılarımızdan biridir. Bu seneki albümümüzde de yeni versiyonuyla yer alacak.

Tekrar teşekkürler.
    hocam türkiyede tanınmak için maalesef Erol Köse ile yatmış bir popçu olmak gerekiyor şu yıllarda.
    Elimden gelen olarak parçalarınızı arkadaş çevreme dinletmeye başladım ben.

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Bağlama çalıyorum amatör olarak.Kendi kendime öğrendim, eğitimini almadım, çocukken flüt çalardım, gitarda kuzenim biraz göstermişti birkaç akor.Üzerinde dursam 5 6 ayda herhangi şarkıya akor verebilecek düzeye gelirim sanırım.Klarnetde çalmak istiyorum zamanım olursa.

Motosikleti
    Yohhh

Tekrar teşekkürler.
    the world's rising adlı parçanızı dinledikten sonra ilk albümünüzü kesinlikle almaya karar verdim.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL
    7 yıldır gitaristim klasik gitar elektro ve az da olsa bass gitar çalabiliyorum aynı zamanda piano klarnet davul gibi ensturmanlarda çok az da olsa bilgiye sahibim alanya içi grup aranır vokal özelliğim de mevcut arkadaşlar ne ararsanız var :D

Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı GreenMonster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 yıldır gitaristim klasik gitar elektro ve az da olsa bass gitar çalabiliyorum aynı zamanda piano klarnet davul gibi ensturmanlarda çok az da olsa bilgiye sahibim alanya içi grup aranır vokal özelliğim de mevcut arkadaşlar ne ararsanız var :D
    hocam gitarda Yngwie malmsteen, Steve Vai, Kiko Loureiro gibi ustalardan eserler çalabilmişliğim var(teknik var diyom yani).
    armoni bilgim de var. fakat..... Hocam ben hissedemiyorum. zannedersem kalp yok bende. kulak da eksik. ne yapmak lazım.

ATAdamZU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 ledow 250 / 2013 gv 250 efi
    9 senedir gitar çalıyorum ağırlıklı olarak blues çok az bateri tıngırdatmışlığımızda var :D

Motosikleti
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    the world's rising adlı parçanızı dinledikten sonra ilk albümünüzü kesinlikle almaya karar verdim.
    Teşekkürler, böyle ufak tefek de olsa güzel bir şeyler duymak insanı motive ediyor. Beğendiğinize sevindim.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    6 yıldır ney üflüyorum. balıkesir merkezde bulunan arkadaşlar varsa görüşelim

Oralex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Fourtyeight
    Selam..
    Gitar ve bateri çalıyorum. Üniversite bitene kadar profesyonel sahne aldım, sonra iş hayatı sayesinde sadece hobiye döndü.
    Son bir senedir bar işletiyorum ve kendi mekanımda sahne alıyorum. Gelmek isterseniz Bahçeşehir'e beklerim
    Elektro gitar: Fender stratocaster
    Klasik Gitar: Takamina

Konu açılmışken müzik grubu kurmak isteyenler varsa tekliflere açığım :D
    Ride the Lightning

10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)