Ben en çok bunu beğendim...
Uploaded with ImageShack.us
Ben en çok bunu beğendim...
Uploaded with ImageShack.us
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Gaza geldim!...
Şöyle güzel bir kanji önerebilecek var mı bana?
Kas yapmak lazım şimdi biraz da.
telif hakkı istemez
sizin dövmenizde tarif ettiiniz kadarıyla yaratıcıymış.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
benim bileğimde de, kanji (eski çin harfleri) olarak ismim var.
eğer isminiz çevrilebiliorsa, yani ali, veli vs gibi isimler deilse, sizde google dil araçlarından isminizi çevirip yaptırabilirsiniz, ben öyle yaptım.
japon biriyle tanışmıştım , o da okumuştu, şaşırmştım, demekki doğru çevirmiş google die
Ins kisa zamanda 5. dovmemi yaptiracagim.Kolumda yer kalmadigi icin sirtima 600rr yaptiracagim
Bu guzelmiş :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Oooo sonuncusu çok fenaymış ya tam benlik. Ejder değil de sadece kanat manyak durur. Tam aklımdaki şey ama baya pahalıdır bu 1haftada falan anca biter. 5 bin lirayı gözden çıkarmak lazım.
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
Bozkurt dövmeleri var mıı Sade bi o kadarda mükemmel bir dövme arıyorum düz kağıtta olursa sevinirim model üzerinden orantılarını almak zor olabiliyor.. Bu işe gerçekten çok sardım bu yaz planlıyorum maliyeti çok yüksek olucak sonuçta giysi değil sıkılınca çıkaramıyoruz..
erkut dövme yaptırmadan önce sıkılır mıyım acaba ya pişman olursam gibi düşünceler olur fakat bir dövme yaptırdın mı bağımlılık yapıyor ve hiç sıkılmıyorsun.bende sade ve tek bir dövme yaptırıp bırakacaktım göya ama şuan 3 tane dövmem var ve bütün kolumu kaplamayı düşünüyorum.yine de bozkurt dövmesi sana bazı çevrelerde problem yaşatabilir,yaşını bilmiyorum ama 20-30 yaş aralığındaysan bozkurt dövmesi yaptırmamanı tavsiye ederim.iş hayatında da çok büyük problemler çıkabilir.
Bora - Barış Marmaris Voodoo Tattoo devamı gelecek...
Dövme gerçekten bir tutku ben dahil çevremdeki herkes 1 tane küçücük bir şey yaptıracaktı güya Şimdi herkes de üçer , dörder tane var
Mustafa Kemal ATATÜRK .
yıllardır yaptırmak istemişimdir ama iğne korkusu yüzünden yaptıramadım bildiğiniz bir uyuşturma yöntemi var mı
şu an sağ kolumda
http://www.google.com.tr/imgres?hl=t...r:1,s:19,i:135
Sol kol:
Sağ kol:
İkisi de Anatolia Tattoo
Bu konuda bakirim
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)