arkadaşlar bu dövmeyi kim yaptı
arkadaşlar bu dövmeyi kim yaptı
Barış abinin tam alnının ortasinda sivilce çıkmış
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
dream tattoo diye aratırsak gooooooogle dan çıkıverir karşımıza Cemil kardeş.
ben kendimi olduğum gibi seven bir insanım,
ayrıca sivilce değül o yağ bezesi gibi birşey,
bende çok bilmiyorum ne olduğunu ,
hergün gördüğümden dikkatimi çekmiyor.
can't be worried about that shit. life goes on man.
burada gormuş oldugunuz bütünn dövmelerin aynılarını hatta daha iyilerini yapabilen 1 kişi var.oda izmirde ikamet eden COŞKUN ŞAKRE dir.spiderman dovmesınıde yapabılecegınden emınım.google amcadan coskun sakrenın çalısmalarını görebilirsiniz.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tequ bendede dovme var ama sen bana dovme yaparmısın 8. dovmemı bı ara bıtırtebılırsem 9. yuda sana yaptıram :d
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
dövme yapıldıktan sonra folyo ile kaplama modası ne zaman çıktı ne işe yarar bu?
bun buradakilere karşılık demedimki yaptırsam babamn bana böyle diyeceğini dedim
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Dövmeler harika.Şöylede denebilir gözümüz gönlünmüz dövme gördü vallahi
altı''AT''mış
Hacım çok güzel bir dövme yaptırdın vallahi hepsi bittiğinde nasıl görünür kimbilir..
Eve gidene kadar dış etkenlerden koruma amaçlı sarıyor. Evde çıkarıyorsun..
Bu arada zehri aldıktan sonra yaptırdığım ikinci dövmem
Benim için anlamı var, o nedenle ilkiyle alakasız, çok hoşuma gitti, epey ince iğneyle çalışıldı, muazzam ölçüde canımı yaktı gerçi Küçük iğne = acı imiş demek ki..
çok feminal bir motif
mete yine dövmenin kralını yaptırmış cızık şeklinde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 ----------
arkadaşlar buda benim dövmem, umarım beğenirsiniz...
http://img43.imageshack.us/i/dovme01.jpg/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)