Annemin imzası var sırtımda...desteğini hissetmem açısından çok değerli benim için.ayrıca dövmeyi yaptırdıktan 1 ay sonra motor almama ikna oldu annem.güzel numara, denenmiş ve onaylanmış
Annemin imzası var sırtımda...desteğini hissetmem açısından çok değerli benim için.ayrıca dövmeyi yaptırdıktan 1 ay sonra motor almama ikna oldu annem.güzel numara, denenmiş ve onaylanmış
Yav yok mu koca MT'de dövme yapan bir kişi? Şöyle uygun fiyattan (boyasını falan ben alayım ne bileyim işte ) bir yardımcı olsa bize..
Valla kendini burada aişe etmek istemeyen bir sanatçımız var ise aramızda özel mesaj yolu ile bana ulaşsın lütfen..
Çok yüksek fiyat istiyorlar tanıdık işi olmayınca..Elbette money talks ama bir güzellik yapılamaz mı kampanya gibin vs.?
Ben yapiyorum yeni yeni basladim osbourne.Gel hallederiz para istemez.Ucak bileti senden sadece
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
katılmıyorum turkıyede ısını cok ıyı yapan "usta" denılebılecek ınsanlarda var mesela hakan gerçek burda reklam yapıyormus gıbı gorunmek ıstemıyorum ama bu sadece bır ornektı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------
ben pilot kalemle yazdırıp bır sansımı denıyım ozaman
for heavy metal we would dıe
Valla komple sırt, kollar ve baldırları kaplayacaksak gelirim Avustralya'ya, ama o zaman da otel parası senden olur
Var kardeşim var ile olmaz bu işler Ayberk'im
Adamları tanımıyorum, gel bir gün gidelim beraber mekana, tanışalım vatandaşlarla
Telefonumun sende olması lazım, eğer müsaitsen bu haftasonu bile gidebiliriz, cumartesi günü mesela..
ne dövmelik adamlar yazacaktım vazgeçtim.
sana ne dimi ama.
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
2. dövmeyi yaptırmak istiyorum ama kararsızım ne yaptıracağım konusunda sırtıma bir yazı yazdırmak istiyorum
"Motorcycle's Til You Die"
olabilir mesela
Fikirlere Kurşun İşlemez .
bir build-up örneği eski solmuş dövme tekrar yapılandırıldı
kapama bir döcme (cover-up)
Birde alman çoban
devam edecek
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Buda benim dövmem...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…
The Dude, atsana şuraya bir iki fotoğrafımızı da alem motorcu dövmesi görsün
can't be worried about that shit. life goes on man.
Valla nereden baksak 10-11 senedir dövme yaptırmak istiyorum. Tee ilkokul dönemine denk geliyor, geçici dövmeler yaptırırdım yazın yaştan ötürü. Sonra araya bin türlü sıkıntı, olay girdi senelerdir erteliyorum. Elime yüklü miktar geçerse kolları full kaplatmayı düşünüyorum, tasarımlar, sanatçılar falan hazırda hep. Özenerek takipteyim, paylaşın dövmelerinizi tasarım falan belki ilgimizi çeker.
Daha da isterük, bana bir şekilde ilet resimleri olmazsa..
Dövme Nasıl Yapılır ?
oyuncular ;
Esas Oğlan ; Osbourne
Kirve ; Hersekli
Cevat kelle; The Dude
Haleluya Brother,
orak ?
Soldaki Cemil dövmeci arkadaş.
artıkın keyif nargilesü içülebilir.
"Serserinim, düştüm aşkınla meye,
Nasıl girdin elimdeki şu neye?
Hem seversin beni neyzenim diye
hem de sarhoş diye destan edersin"
can't be worried about that shit. life goes on man.
Kirve'nin hakkını yemeyelim, saolsun iyi tuttu, (elimden) acımadı hiç
Dörtlük de pek latif imiş şeker insan The Dude..Senin operasyonda da görüntüleme işi bende olacak, bakalım bu kadar latif olacak mıyız?
Dövme güzelmiş, güle güle kullanın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)