sponsoru bulur bulmaz gayet ciddi bir şekilde yakuza elamanı kadar olmasa da haydaaaa dedirtecek "çılgın bir proje"m var.
iyi güzel hoş da çok pahalı bu meretler.
can't be worried about that shit. life goes on man.
aslında dövme yatırma mevsimi aşağı yukarı bu zamanlar diye biliyorum.
anadolu yakasında sanatkarlığına güvendiğiniz birileri var ise tekrar fiyat almak için tavsiye alabilirim. vakti gelmiştir.
Renksiz ve gölgesiz ise kendinizde yapabilirsiniz...Bir kaç formülü var...Tabii en iyisi bir profesyonele gitmek...Bende bir adet kendi yaptığım bir tane de profesyonele dövdürttüğüm var...Ama gerçekten saran bir mevzu ,daha yaptırmayı düşündüğüm en az 3-4 tane desen var...Bir de görsellikten,artizlikten öte hayat boyunca anlam ifade edecek şeyler yaptırmakta fayda var...
Anadolu yakasında Sonat var...Pek çok futbolcuya yapmıştır...Eskiden RedCat diye bir yer vardı hala var mı bilemiyorum...Şimdi baktım varmış...Onlarda ismini duyduklarımdan...Bir de oldukça iyi olduğu söylenen bu piyasada iyi nam yapmış Ruhsel Donbalak vardır...Önceden de yazmıştım,öyle herkesi de dövmez...
Uploaded with ImageShack.us
buda benim dövmem çocukluğumdan beri hayranıyımdır dövmelerin ama yapma konusuna gelince cidden eli kolunu bağlanıyor insanın güzel bi usta bulursun çok pahalıdır ucuza kaçsan alitesiz olur zor karar
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
aksoy fena değil (sanki anlarmışım gibi).
senin dövmenin başladığı yerden bıyuna kadar işlenmedik alan bırakmayacak 2- 3 tane model vardı bende bulabilirsem fotoğrafını koyarım buraya.
hem nakite, hem ustalığa hem de zamana bakıyor. yani denklemin değişkenleri çok. bundan sebep sonucu kestirmek biraz zor.
evet benim bu dövmeyi yaptırmadaki amaçda istediğin kadar devam ettirebilirsin bu yüzden ama dediğin gibi olay hem nakit hem zaman hemde ustada bitiyor
@aksoyy dövmen güzel ama ben pek tribal sevmiorum, anlamlı dövmeleri daha çok seviyorum, bir anısı olan ve ölene kadar vücudunda taşımak istediğin dövmeler daha iyi oluyor.
ben kendi dövmeci arkadaşıma yaptırdım, çalışmaları güzel, stüdyosu da gayet hijyenikti.
dövme yaptırmak isteyenler mutlaka hijyene dikkat etmeli, iğneyi gözümün önünde açıp, kullnadıktan sonra çöpe attı.
iyi parayı verin, ama kalite ve hijyenden ödün vermeyin..
ofelya
bende tribal şekline bayılıyorum benim dövme yaptırmamdaki amaç bi nevi aksesuar gibi nasıl bi saat taktığım da yada bileklik de buna anlam yüklemiyorsam dövmede benim için o anlama gelmektedir bu yüzden tribali seviyorum
askerde başa bela açıyomu bu dövme??? çeşitli şehir efsaneleri duydumda.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
açmaz olurmu direk piskopatların delilerin kendilerini jiletleyenlerinin koğuşuna koyuyorlar bende daha askerlik yapmadım ama deliyle deli olmasını bilirim bunlara bi kod takıyolardı ama tam hatırlayamadım rpc prc mi öle bişeydi
ben de askere giden çok arkadaşıma sordum sorun olmuyormuş, öyle dediler.
Selam, ben de bir süredir dövme düşünüyorum (muhtemelen hayal olarak kalacak amma...), hatta Adana'da hem motorcu hem dövmeci birkaç kişiyle de tanıştım, onlar da birbirleri için pek iyi konuşmadıklarından hiçbirine güvenemiyorum. Diğer taraftan, hiç kimsenin tavsiye edeceği birisini duymadım, yardımcı olabilirsen sevinirim. Belki de zaten tanıştığım birisi çıkar, en azından başlangıç referansım olur. Sevgiler...
oderint dum metuant
Bi arkadaşıım var, adanada onun stüdyosunda yaptırmıştım ben,Madcat di ismi baraj yolundaki nargilenin hemen yanında ama dükkanı kapatmış evde yapıyordu bir süredir. ama bildiğim baraj yolunda ülker mi ne var ya köşede, adana koleji kavşağında o ülkerin yanında biyer var, bide bi stüdyo t.özalda gördüm altıneller sürücü kursunun direksiyon dersi verdikleri şubesi var onun tam karşısında. bikaç yerle görüş, mekanlarına bak, temizlikleri fiyatları hoşuna giderse yaptırırsın. bide galeria nın içinde var biyer biliosundur orayı, orası da fena deilmiş, yaptıranlardan duydum, fiyatı fazla olabilir belki biraz ama anlaşırsın konuşursun ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)