[MT-Tattoo] Dövme Severler Grubu
Reklamlar
-
28 Eylül 2014, 17:16
Motorun Ön Camına Yapıstırmak icin dövme nerden bulabiliriz acaba ?
ÖRNEĞİN YBR 125 ..
Reklamlar
-
18 Aralık 2014, 02:55
Merhaba,
Dövme yaptıracagim.. Kafamda istediğim şey görüntü belli ancak kagida dokulmesi gerek. Cizimi de begenmem gerek ki tamamdir diyip dovmeyi yaptırmaya koyulmak gerek.
Çoğu dovme yapılan yerlerde dikkat ettmem gereken önemli ayrıntılar neler olabilir sağlık açısından ?
-
beyleyken beyle ...
-
16 Mayıs 2016, 20:05
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Dövme yaptıracagim.. Kafamda istediğim şey görüntü belli ancak kagida dokulmesi gerek. Cizimi de begenmem gerek ki tamamdir diyip dovmeyi yaptırmaya koyulmak gerek.
Çoğu dovme yapılan yerlerde dikkat ettmem gereken önemli ayrıntılar neler olabilir sağlık açısından ?
2014 de yazmışım
Muhakkak, tek kullanımlık,sizin gözünüzün önünde açılmış iğneler ve tip kullanılmalı. Boyayı sizin önünüzde size özel olarak pota koymalı.Hijyen sartlarına uygun bir ortam olmalı.. Kasaplara kendinizi emanet etmeyin.. Dövme yapılacak epidermis tabakası bellidir. Kasaplara giderseniz, dövme değil faça attırırsınız.. İşinin ehli birine gidin,pişman olmayın..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
20 Mayıs 2016, 22:28
Geçici olsun
En azından aynı dövmeyi bir kaç ay geçici olarak yaptırın.
Veya, her seferinde başka bir dövme yaptırın.
Geçici olsun
-
20 Mayıs 2016, 23:36
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Geçici olsun
En azından aynı dövmeyi bir kaç ay geçici olarak yaptırın.
Veya, her seferinde başka bir dövme yaptırın.
Geçici olsun
Benim de bir dovmem var. Acikcasi korkmustum sıkılır miyim diye ... Durum oyle olmadi.. Geçici dedikleri şey bildiğiniz kına.. yurt dışında dövme işleri daha gelişmiş. . Bazı makinalar ile bir sene kalıcı bildiğin dövmeler yapıyor adamlar.. ya da 6 aylık dövmeler ) TR deki durum kina ile yapılanlar .. kimse de uğraşmıyor benim gördüğüm..
-
21 Mayıs 2016, 00:47
Moderatör
2014 de yazmışım
Muhakkak, tek kullanımlık,sizin gözünüzün önünde açılmış iğneler ve tip kullanılmalı. Boyayı sizin önünüzde size özel olarak pota koymalı.Hijyen sartlarına uygun bir ortam olmalı.. Kasaplara kendinizi emanet etmeyin.. Dövme yapılacak epidermis tabakası bellidir. Kasaplara giderseniz, dövme değil faça attırırsınız.. İşinin ehli birine gidin,pişman olmayın..
Dövme kime yaptırılmalı bilmem de, vücutta nereye yaptırılmamalı biliyorum
Göğsümüze veledin ismini yazdıralım dedik, abi koluna yazsak ya dedi arkadaş. Yok dedim kazı kalbimin tam üstüne.
Yaptırmayın acıyo
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
21 Mayıs 2016, 00:55
Lucas adlı üyeden alıntı
Dövme kime yaptırılmalı bilmem de, vücutta nereye yaptırılmamalı biliyorum
Göğsümüze veledin ismini yazdıralım dedik, abi koluna yazsak ya dedi arkadaş. Yok dedim kazı kalbimin tam üstüne.
Yaptırmayın acıyo
Bayan ve erkek için çok farklı acı esikleri... erkeklerin acı durumu daha farklı daha çok hissediyorlar daha çok can yaniyor.. Normal yanii acimasi... Bayanların ise belirli kısımlar çok acir. Ancak benim hiç acımadı canım ))
-
21 Mayıs 2016, 01:18
Barış huzur ile yaşamak varken ben dövmeye karşıyım
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
30 Mayıs 2016, 00:38
tam 4 tane var son olarak bu ay joker dövmesi sağ kolumdaki yerini aldı sonuç olarak para verip mezara götüreceğim tek şey dövmelerim
-
30 Mayıs 2016, 00:56
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Barış huzur ile yaşamak varken ben dövmeye karşıyım
Nasıl olmuşsa gözden kaçırmışım bu konuyu , on numero five star cevap.
Kesinlikle karşıyım ...
Olacak şey değil yazıktır günahtır , bağzen plaj foleybulu seyredyom , petek gimin cinsi latifler, olmadık yerlere olmadık döğme istemsiz kapatıyom ^^
-
31 Mayıs 2016, 21:43
Yakında bende aranıza katılıyorum , İlk dövmeyi yapalım gerisi gelir zaten :D
-
31 Mayıs 2016, 22:19
Benim de bir dovmem var. Acikcasi korkmustum sıkılır miyim diye ... Durum oyle olmadi.. Geçici dedikleri şey bildiğiniz kına.. yurt dışında dövme işleri daha gelişmiş. . Bazı makinalar ile bir sene kalıcı bildiğin dövmeler yapıyor adamlar.. ya da 6 aylık dövmeler
) TR deki durum kina ile yapılanlar .. kimse de uğraşmıyor benim gördüğüm..
nerenize ne yaptırdınız ?
-
01 Haziran 2016, 00:12
Geliyorum bekleyin beni
-
01 Haziran 2016, 08:26
Yıllardır 59 model Eldorado Biarritz yaptırma fikri var aklımda ama bir türlü cesaret edip girişemedim ona, başka şeyler yazdırdık çizdirdik ama ona sıra gelemedi
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
13 Haziran 2016, 11:45
bende de bu var
-
13 Haziran 2016, 11:49
gorkemerden adlı üyeden alıntı
kasayı fırlatmadan açıklama yapayım, hızlıresim yaz siteye gir, gözet yüklemek istediğin fotoyu seç upload et. Daha sonra forum linkini koy buraya.
-
13 Haziran 2016, 12:01
bende de bu var
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
JafJaf adlı üyeden alıntı
kasayı fırlatmadan açıklama yapayım, hızlıresim yaz siteye gir, gözet yüklemek istediğin fotoyu seç upload et. Daha sonra forum linkini koy buraya.
kasayı fırlatmadan derken????
-
13 Haziran 2016, 12:05
Kime yaptırdınız
-
13 Haziran 2016, 12:18
Kime yaptırdınız
instagram @ali_kurtun_ Edirnede kendisi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler