Arkadaşlar kullananlar varsa, Salcano Excel bisiklet günlük kullanım için yeterli midir?
Yoksa bütçeyi arttırıp daha üst model birşey mi alalım?
Arkadaşlar kullananlar varsa, Salcano Excel bisiklet günlük kullanım için yeterli midir?
Yoksa bütçeyi arttırıp daha üst model birşey mi alalım?
Kuvvet eskiden vardı da, motosiklete bindiğimizden beri pek kalmadı.
5 km'ye kadar olan mesafelere bisiklet ile gitmeyi düşünüyorum.
Kimse eğlencesinden bahsetmiyor, herkes motosikletin varya bisikleti ne yapacaksın diyor.
Ya bende ya onlarda bir tuhaflık var
Ya bisiklet paten fark etmez aslında bu tür insan gücüyle doğaya hiçbir zarar vermeden ulaşımını sağlayan insanları çok takdir ediyorum cidden.
Çok isterdim öyle birşey yapabilmek lakin ankara çok yokuşlu ve ben bünye olarak çabuk terlerim falan felan derken bana gelmiyor pek.
Heil Spellcheck
Şu sıralar bisiklet sezonunu açtım. Yani daha aktif kullanıyorum ve mutluyum
Motosiklet konusuna hiç girmiyorum motorum zaten yok
Sigarayı bırakmaya çalışanlar nikotin ihtiyaçlarını çeşitli ilaçlarla ya da elektronik sigarayla gideriyolarya hah işte bende motosiklet sürme isteğimi bisikletle bastırıyorum. Vuhuuu duygularımı ifade edebildim
Benim işyerimin uzaklığı 2,5 km. Genelde git-gel günde 5 km yol yapıyorum.
Bakkala gitsek, motosikletle gider olduk. Tembelliği biraz olsun yenebilmek için almak istiyorum.
Bisikletim vardı, çalındı. Ondan sonra da motosiklet alınca, hiç binmedim.
Selam bende bisiklet aktif sürücülerdenim Tatil günlerimde sürekli sürerim git gel 40-50 km arası değişir mesafelerim.
Bursa bilenbilir ben osmangazı yenibaglar da oturuyorum yenibaglardan çıktım yola işte gide gide araba yatağını falan geçip gitmişin ankara yoluna çıkınca farkına vardım :D ordan geri dön git falan ama eğlenceli oluyor pedal çevirmeyi bilene.
Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...
Bende geçen Cumartesi Bursa-Çerkezköy yaptım, Güzelyalı-Yenikapı feribotuyla yolu epey kısalttım tabi toplamda 147 km pedal çevirmişim
bisiklete binmek vaarrrr...
binmek zorunda bırakılmak var....
Uploaded with ImageShack.us
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
bende de salcano ng650 md bisiklet var geçen sene almıştım kardeşim pert ettti benimde ehliyetim olmadığı için motor havasına giremedim şu aralar bisiklet bakıyorum mekanik disk olmasın hidrolik disk bisiklet kullanan tavsiye edecek olan abiler arkadaşlar var mı aceep ?
hidrolik disk
26-29 jant
vede max.1000 tl
20.09.2013 az kaldı
bianchı 26 jant alüminyum kadro ön arka hidrolik (shımano) disk 21 vites 840 tl...nakitte &7 indirim...pendikte..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
çocukluğunu hatırladı birileri....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Motordan sonra bisiklete başladım geçen hafta. Oturduğum yerde sağlam yokuşlar olması sebebiyle pek akıl karı değilmiş, onu da görmüş oldum . Ama 1-2 ay sonra o yokuşları çıkabilecek kondisyona erişirim diye umuyorum. Şimdilik bisikletle beraber yürüyerek çıkıyorum .
Şunu aldım, kartla tek çekim 850 TL, pedal, pompa, kilit dahil:
http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=99
yaza girerken bim getiriyordu;
fiyatları da bayaa uygun oluyordu bu yaz getirirlerse almayı düşünüyorum bende.
Zamanında gazeteden kuponla topladığım bisan vardı çalındı,
akranlarını görüyorum hala kullanan var...
demire bişey olmuyor...
Lisanslı dağ bisikleti (MTB) sporcusuydum. Şuan yapmıyorum ama tekrar başlayabilirim belki.
bence salcano exel almayın bisiklet keyfinizi bozmayın. bütçeyi artırın. 600 lere gelmelisiniz ki iyi bir bisiklete keyifle binesiniz. sedona borla ve ya 701 ya da kron xc500 v fren alabilirsiniz. ya da bu bisikletlerin iyi durumdaki 2. ellerini araştırabilirsiniz.
arkadaşlar bakkala gitmek için bisiklet alayım diyorum 5 6 km günlük kullanıcam yollar köy yolu olduğundan pek düzgün değil o yüzden çift amortisör alayım dedim bütçem max. 150 200 ne tavsiye edersiniz nelere dikkat etmek gerekir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)