25bine bisiklet gördüm. Yürüyen uçah mı bu
O pahalı markalardan biri olan Tırrek kullanan bir arkadaşı benim cro-moly kadro, kelebek vitesli külüstürle tokatlamışlığım vardır. Ben scott s30 u topladıktan 2 hafta sonra da Türk bianchi ile tokatlanmışlığım var. Olay kişide bitiyor.
Hafta sonları Kadıköy - Maltepe arası sahil yoluna çıkan varsa karşılaşabiliriz arkadaşlar.
çoğunlukla asfaltta,
toprak ve mıcırda da kullanılacak,
kaldırıma çıkıp inecek,
fazla kullanılmayacak,
maksimum 150 km lik yola gidecek velespit bakıyorum.
kron xc250 hidrolik disk olanı ya da mosso legarde 1621 mdm olanı seçeneklere aldım.
tavsiyesi olan var mı ?
Bisiklet konusunda ciddi manada uzman bir arkadaşımız var mı? Bana ulaşırsa sevinirim... Çok muhtacım :D
sorun ne
"Dumanın mı bitti harman mı kaldı
Yoksa dün geceden alkol mü aldın"
Özelden iletişim kurabilir miyiz? Yaza Adanadan akdeniz üstünden, ege, marmaraya ordan balıkesir, eskişehir üstünden ankara tekrar adana turu yapmayı düşünüyorum yaklaşık 3500 km bununla ilgili
kapsama alanımda lojistik destek sağlamaya çalışırım
Bütün ekipmanı yavaş yavaş 5 ayda dizmeyi düşünüyorum ama ilk iş 1500 liraya kadar bir bisiklet almak. Decathlonda dağ bisikletleri var o paraya ama eder mi başka seçenek var mı bisikleti şimdi alıp kondisyona başlayacağım birde 27.5 ve 29 inch var uzun yol için hangisini tercih etmeliyim
Helal olsun size. Ben hep özeniyorum bisiklete ama çok yorucu ve benimde üşengeçliğimden motora devam
asfaltta bisiklete binmek
geçmediğim patikalar varken
B'twin Rockrider 540 almayı düşünüyorum 1.400 tl. Ömür boyu kadro, gidon ve gidon boğazı garantisi. 2 yıl tüm parça garantisi ve çoğu ilde decathlon mağazası bulunması en büyük nedenim
Alırım bir hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)