[MT-Bisiklet] Bisiklet de kullanırım diyenler grubu.
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 01:35
erro adlı üyeden alıntı
çift amortisör gücü çok emiyor, özellikle yokuşlarda 5 pedalın 2 si boşa gider...bu sebepten tek amortisörlü ki o da kilitlenebilir olması tercih ediliyor...
bende yokuş pek yok düz ayak gibi fakat motorla tam koruma giyinmek zor geliyor yakın yerde ee korumasızda asla binmem o yüzden alayım diyorum köstebek yuvalarıda baya var arasırada zeytinlikte turlarım tabi kilitlenebilir ne demek ben bisikleti bırakalı 15 yıl olmuştur
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 20:43
Bisiklet lisansımı bugün aldım sıra kron xc 1000 ve ekipmanları almak sonra da inşallah yarışlara katılmak şu an kullandığım mefta oldu lisansın verdiği güce dayanamadı intihar etti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bakkala gitmek için bisiklet alayım diyorum 5 6 km günlük kullanıcam yollar köy yolu olduğundan pek düzgün değil o yüzden çift amortisör alayım dedim bütçem max. 150 200 ne tavsiye edersiniz nelere dikkat etmek gerekir
Çağatay abi öncelikle çift amörtüsör olmaz tek ön amötisörlülere bakacaksın çünkü arka amörtisörlü olunca gücü emer acayip yorulursun tek amörtisötle nerelerden gidiyorlar çift amörtisör 5 10 mt yükseklikten atlayan adamlar kullanır onlarda yokuş aşağı (downhill) oluğu için yani pedala ihtiyacı yok. şuna bakabilirsin http://www.bisikletcim.com/umit-leopard-26
Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...
-
14 Mayıs 2013, 21:33
-
15 Mayıs 2013, 01:24
ertuğrul66 adlı üyeden alıntı
Bisiklet lisansımı bugün aldım sıra kron xc 1000 ve ekipmanları almak sonra da inşallah yarışlara katılmak şu an kullandığım mefta oldu lisansın verdiği güce dayanamadı intihar etti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Çağatay abi öncelikle çift amörtüsör olmaz tek ön amötisörlülere bakacaksın çünkü arka amörtisörlü olunca gücü emer acayip yorulursun tek amörtisötle nerelerden gidiyorlar çift amörtisör 5 10 mt yükseklikten atlayan adamlar kullanır onlarda yokuş aşağı (downhill) oluğu için yani pedala ihtiyacı yok. şuna bakabilirsin
http://www.bisikletcim.com/umit-leopard-26
ben bırakalı baya bbir markalar çıkmış şu lisans a1 ehliyeti mi yoksa yarışlar için özel mi oluyor
-
15 Mayıs 2013, 01:31
ben bırakalı baya bbir markalar çıkmış şu lisans a1 ehliyeti mi yoksa yarışlar için özel mi oluyor
Yarışlar için özel abi A1'i elektrikli bisikletler için düşünüyorlar hadi bakalım hayırlısı...
-
15 Mayıs 2013, 03:18
Yarışlar için özel abi
A1'i elektrikli bisikletler için düşünüyorlar hadi bakalım hayırlısı...
hadi inş. gönlüne göre olur kardeşim
-
24 Haziran 2013, 13:46
10 yaşımdayken ilk flinta 52 mobiletimi almıştım fakat yinede 6-13 yaş arası bisiklet kullandım
-
24 Haziran 2013, 14:05
bende yokuş pek yok düz ayak gibi fakat motorla tam koruma giyinmek zor geliyor yakın yerde ee korumasızda asla binmem o yüzden alayım diyorum köstebek yuvalarıda baya var arasırada zeytinlikte turlarım tabi
kilitlenebilir ne demek ben bisikleti bırakalı 15 yıl olmuştur
kilitlenebilir maşa yı kilitlediğin zaman amortisör çalışmıyor..yokuşlarda baya faydalı...düz ve aşağı eğimli giderken açıyosun baya farkediyo...
-
01 Temmuz 2013, 22:11
Yozgat - İstanbul arası sponsorlu bir yolculuk planlıyoruz. Teması 2. Abdülhamit olacak. İhtiyaç listesi konusunda fikirlerinizi bekliyoruz. Bu bisiklet koşusuna katılmak isteyen varsa fikirlerini iletebilir...
Henüz proje geliştirme aşamasında.. Yardımlarınızı bekliyoruz...
-
01 Temmuz 2013, 22:42
80'lerin sonunda bmx kullanırdım.
amma ihtiyarlamışız ya la!
-
01 Temmuz 2013, 23:20
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
01 Temmuz 2013, 23:34
Arkadaşlar abiler eylül 'de 17 ye giriyorum ehliyet alcam para lazım bianchi afx 9500 bisikletim var piyasa fiyatı 1850 ben üyelerine özel 1500 e veririm 1650 siteye koydum zaten İlgilenen varsa: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-bianchi-afx-9500-professional-bisiklet-2013-model-129050842/detay/
-
02 Temmuz 2013, 00:25
-EmRe- adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar abiler eylül 'de 17 ye giriyorum ehliyet alcam para lazım
bianchi afx 9500 bisikletim var piyasa fiyatı 1850 ben
üyelerine özel 1500 e veririm 1650 siteye koydum zaten İlgilenen varsa: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-bianchi-afx-9500-professional-bisiklet-2013-model-129050842/detay/
Bisikletcim.com a da mı koydun. Orada da bir tane gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
bisikletcim demişim o değil bisikletforum.com diyecektim
-
02 Temmuz 2013, 01:22
Arkadaşlar 2 gün içerisinde, oturduğum apartmanın bodrumunda, kilitli halde bulunan 1buçuk aylık bisikletimi çaldırdım. Karakola bildirdim seri no ve faturasını verdim. civardaki bisikletçilerede haber saldım. başka önerisi veya başına gelen bir arkadaş varsa dinlemeye hazırım elimden gelen tek şeyde bu zaten.
-
02 Temmuz 2013, 02:02
apranax77 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2 gün içerisinde, oturduğum apartmanın bodrumunda, kilitli halde bulunan 1buçuk aylık bisikletimi çaldırdım. Karakola bildirdim seri no ve faturasını verdim. civardaki bisikletçilerede haber saldım. başka önerisi veya başına gelen bir arkadaş varsa dinlemeye hazırım elimden gelen tek şeyde bu zaten.
Emin olun helal paraysa geri dönecektir. Abimin zamanında bir bisikleti vardı çalınmıştı 1.5 ay sonra bulmuştuk. Bir arkadaşımın bisikleti ve aynı apartmandaki bir çocuğun bisikleti çalınmıştı ve yaklaşık 1 ay sonra ben ve o çocuk döner yemeye gitmiştik o dönercinin önünde bulduk atıp kaçmışlar bisikletleri. İnşallah sizinki de bulunur.
-
02 Temmuz 2013, 02:39
geçen gün birisi yazmıştı. onunda bisikleti çalınmış ve bulunduğu şehirdeki bit pazarına sabahın köründe gidip bulmuştu. tavsiyem birkaç hafta bu tür yerleri incele. elbet oralarda satışa çıkarılacaktır.
-
02 Temmuz 2013, 03:06
sedona 781 ile ben de aranızdayım
-
02 Temmuz 2013, 14:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kardeşim çok üzüldüm,insallah tez zamanda bulunur...
-
02 Temmuz 2013, 21:28
Emin olun helal paraysa geri dönecektir. Abimin zamanında bir bisikleti vardı çalınmıştı 1.5 ay sonra bulmuştuk. Bir arkadaşımın bisikleti ve aynı apartmandaki bir çocuğun bisikleti çalınmıştı ve yaklaşık 1 ay sonra ben ve o çocuk döner yemeye gitmiştik o dönercinin önünde bulduk atıp kaçmışlar bisikletleri. İnşallah sizinki de bulunur.
Daha ilk taksidini ödemiştim 9ay taksit ödeyeceğim. inşallah dediginiz gibi bulunur sonradan
RunemagicK adlı üyeden alıntı
geçen gün birisi yazmıştı. onunda bisikleti çalınmış ve bulunduğu şehirdeki bit pazarına sabahın köründe gidip bulmuştu. tavsiyem birkaç hafta bu tür yerleri incele. elbet oralarda satışa çıkarılacaktır.
Bende cevredeki illerin bit pazarlarına gitmeyi düşünüyorum. Yarın Kocaeli'nin pazarı varmış nasip olursa gidicem saolun.
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Kardeşim çok üzüldüm,insallah tez zamanda bulunur...
İnşallah uğur abicim. tam ne güzel eskisi gibi, bisiklet kullanmaya başlamıştım, oda gitti elimden
-
02 Temmuz 2013, 22:59
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnşallah uğur abicim. tam ne güzel eskisi gibi, bisiklet kullanmaya başlamıştım, oda gitti elimden
Sağlık olsun kardeşim,sıkma canını sen,insallah bulursun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler