benim bisikletimde trek 3700,
bisiklet alacaklara tavsiyem bisan gibi metal yığınlarına para vermesinler :D
benim bisikletimde trek 3700,
bisiklet alacaklara tavsiyem bisan gibi metal yığınlarına para vermesinler :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Son zamanlarda arkadaşlarla konuşmalarda bisiklet sözü sıkça geçmeye başlamıştı, konuştukça Eyong'dan da aldığım gazla, dün de bisikleti aldım deyince ben de dayanamayıp getirttim bisikletimi Yalova'dan.
Bugün şöyle bir turlayınca hakikaten keratayı özlediğimi farkettim Şaka maka günün 10 saati bisiklet tepesinde dolaşırken, son birkaç yıldır 3-5 kere sürmüşüm sadece...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yaa ben de yaklaşık 40 yıl kar filan dinlemeyip(kar maskesi ile) her hava koşullarında binerken evde ki yarış (kurs)ve dağ bisikletini dağıtınca toplama tembelliği binememe en önemliside bel karın yağlanması hafif yollu göbek olarak belirmeye başladı Tez zamanda yollara çıkacağım
All over the world
bısıkletle tek teker de 45-50 pedal atardım...motor almadan önce...
sımdı motorla tek teker yapıp vıtes atıyom...
Bisikeltim geldi kargoyla kutusunda duruyor, daha poşetini bile açmadım kutunun
Hava soğuk nasılsa hemen binemem
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bu pazar yalova tarafına bisiklet gezisi var, detaylar bisikletforumda ...
http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=58071
sedona 761 var bende de ama motor sonrası pabucu biraz dama atılmış durumda şu an
favorim, yaza alıyorum, 600TL,düşünene tavsiye ederim,tavsiyelerinizi beklerim. şimdilik elimde lise yıllarından kalma bisan var. aktif olarak bisiklet kullanıyorum. BİSİKLET, BİR YERDEN BİR YERE GİDERKEN, EN AZ ENERJİ HARCATAN ALETTİR NE YÜRÜMEK,NE KOŞMAK,NE MOTOSİKLET,NE ARABA
KULLANICI TIPI : MTB, YOL, SPORCU, HOBİ KULLANICISI, YENİ BAŞLAYAN
KADRO : GEOTECH 6061 ALLOY ULTRA LITE
ÖN AMORTİSÖR : RST SERTLİK AYARI YAPILABİLEN AMORTİSÖR
ARKA AKTARICI : SHIMANO ACERA
ÖN AKTARICI : SHIMANO FD TZ 30
VİTES KOLLARI : SHIMANO ST EF 50 7R
RUBLE : SHIMANO MF TZ 7 SPEED
ZİNCİR : KMC 7 SPEED
AYNAKOL : ALLOY ZİNCİR KORUMALI 22-32-42
ORTA GÖBEK : RULMANLI GÖBEK
FREN ÖN / ARKA : V BRAKE ALLOY
FREN KOLLARI : SHIMANO ST EF 50 7R
ARKA GÖBEK : QUANDO
ÖN GÖBEK : QUANDO
PEDALLAR : MTB ALLOY
GİDON : ULTRA LITE ALLOY
BOYUN : ULTRA LITE ALLOY
FURÇ TAKIMI : CANE CREEK
SELE : VELO EASY SENSO ULTRA LITE
SELE BORUSU : KALIN 27.2 MM
SELE KELEPÇESİ : KALIN
JANT : XP 28 V PROFIL ÇİFT KATLI
JANT TELLERİ : KROM
LASTİK : KENDA 700X42C
JANT EBATI : 28"
VİTES SAYISI : 21
MATARYEL : Alu
AĞIRLIK : 12,5 KG
SIZE : 43 cm, 46 cm, 49 cm
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
bu pazar yalova yaylalarında bisikletle gezmek isteyen yok mu
vapurla gidilip orada buluşulacak, yağmur yağmazsa ben yenikapıdan gidicem ...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
pazar gezi derkene kar yağdı bugün, off off
ucuzundan yemeli,kuru ekmek soğanda aynı enerciyi veriri
bilim teknik dergisinde okudum, cul/taşınan yük oranı en küçük olan velesbit.
haa pisiket dediğin 8-12kg arası olmalı. avkan arkadaşımızın eklediği resindeki ortadan amortisörlü bisikletler 15kgdan başlıyor, gereksiz ağırlık. kilo vermek için uygundur ama bu bisikletler.
uzun zamandır kullanmadığım ama son gecen sene oğluma verdığım ve verdiğime pişman olduğum bısıkletıme bu gun gaza gelıp iskeletıne kadar söktüm değişecek cok parcası var bakalım toplayabılecekmıyım ama zevklı olacak zannedersem ve ilk toplayacağım bısıklet olacak acaba iskeletı dışında kalan parcaları kalıtelı alsam nasıl olur araştıracağım bısıkletım avkan abının gıbı resım yükleyemedım şimdi ama aynısı işte
1996 senesinden yana duruyor bisikletim.
Çocukken sahip olduğum en değerli maddi şey idi bisikletim.
Şimdilerde tekrar bisikletime binmek istiyorum bisikletin elini yüzünü biraz düzelterek.
8 km olan okuluma bisikletle gideyim diyorum(bazen bu mesafeyi yürüyorum ) ama yollar hiç uygun değil.
Benzinin bu kadar pahalı olduğu ülkemizde motosikletin teşvik edilmesinden geçtik,bisiklet kullanımı için bile uygun alan yok.
" Ayranı yok içmeye, Mercedesle gider çeşmeye " grubundakiler de epey gülerler bisiklete binenlere
Sayfiye yerlerinde olanlar bisiklete binme imkanlarından ötürü hakkaten şanslılar.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Yol ve dağ bisikletim var hala kullanmaktayım. Spor sevmem ama bisiklete binmeyi severim.
@ms ,761'in bir de kiremit rengi vardı o da çok güzel.
Sedona 2010 modeller Pazartesi günü çaıkacak en nihayetinde.
http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=58610
Bu da benim namı değer bağırsak.
Bu da emektarım 1993 Mountain-Cat Te(Türkiye'de satılan ilk ön amortisörlü model) ama Te'sini kırdım 150 km sürekli sürüş yapmıştım.(12 saat sürdü)
onlayn satın alınabilecek bisiklet siteleri biliyorsanız, linkleri yazar mısınız arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)