"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bunlarda benim yavrucuklarım.Bunlardan başka 3 tane daha köpeğim var ama ilgilenemediğim için babam besliyo dükkanda.
Bu alex
Bu pamuk
buda semiramis
buda bizim tosun YUFKA
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
evet arkadaslar topiki canlandırmayı ben devralıyorum =)
kısaca hayvanlarımla gecmisimi anlatmak istiyorum .
küçükken anasından ayırıp aldımız ( coculuk aklı ) kopeklerımız vardı ve bakamayınca sokaga salıyoduk . bir sure hayvan merakına ara verdikten sonra bundan 3.5 sene once falan 2 yasında golden retriever sahiplendim . adı baruttu . tek sıkıldıgı ıcın bı arkadasımdan coban kopeı yavrusu almıstım yanına oda ateşti . aesımızı zehirleyip oldurdu canıler . barutuda kaybettık . tabi o arada evde besledıgım farelerım vardı . birisi gonzales brisi syrıan dı ( surıye ) . gonzales olan kahve rengi ve kucucuk birseydı saldırgandı evde babamdan baska herkezı ısırrdı . syrıan olanda beyaz uzun tuylu deney faresı gıbı ama kuyruksuz cok tatlı biseydı . yasam omru 2 yıl oldugu ıcın yaklask 1.5 yıl once olduler . ondan sonra sokakta cocukların elınde gorup almıs oldugum tam oalrak ne oldunu anlamadıgımız labrador -terrier-fino kırması olan küçücük siyah dostumuz 3-4 ay benle beraber olup ıc kanamadan dolayı oldu =( enson nisan ayında sahiplendirme yontemıyle aldıgım alman kurdum aldıgımda 2 aylık falan dısı bır alman kurdu. suanda 10 aylık olan asi miz le iyi guzel gecınıyoruz . ama bahcede yasadıgı ıcın kar yagdıgından dolayı hasta olup dukkanda tedavı altında suanda . bunlarda resımler
burdada biz EMY & ANTİLOP_SKUL
Arkadaslar son zamanlarda hava sartlari cok sert, ucuz kedi ve kopek mamalari aralarak evinizin etrafina serpistirin , sabah aksam bunu yapmaya calisiyorum , karlar var ken ozelikleri kedilerin yemek bulmasi hayli zor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
evet katılıyorum daha dorusu serpmek değilde uzerı kar su almıcak seklde bna dıplerine avcla bıraka biliriz . ben kopeımın mamasından bırakıorum kedi kopek yiyebiliyor . bu hayvan sevmekle alakalı değil insan olmakla alakalı birsey .
bu da benim it bahçede duruyor akşamları yanına baya köpek geilyor. ortak sofra kuruyolar galiba
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
bu arada kedi ve köpekleriniz çok terbiyesiz ne varsa dökmüşler ortaya :D
McWarnaly erkekmi o ?? Yavru almıyormusun ?? :D
Bugün kızımla Çizmeli Kedi filmine gittik...garfıeldı zaten severim...şerafettin falan derken geçen hafta neşeli ayaklar filminde penguenlerle içiçeydik...hayatımızın her anında varlar yav hayvanlar alemi üyeleri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
LEN motosiklet sürücülerini seviyorum, hayvansever motosiklet sürücülerini daha çok seviyorum! ben de varım!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)