Selam Osbourne ,
Bu gün konu ya ilk mesajımı yazdıktan sonra havanın güzelliğinide fırsat bilerek motorla ufak bir tur atayım dedim ,oturduğum yere yakın olması ile ve yolun çok sakin ve gazlanacak bir yol olması nedeni ile istikametimi karaburun olarak belirledim ,tabi işin diğer yüzüde oradaki durusu köftecisi metehanduronun kulakları çınlasın
neyse gelelim konuya yola çıktı hasdal kavşağından otobandan bastırdım gidiyorum kara burun sapağına 1 km kala yolun emniyet şeridine yanaşmış bir motorsiklet gördüm yanından geçerken durdum
hayırdır dedim arıza falanmı var arkadaş yok dedi buralarda musiad ormanı varmış onu geçtimmi yoksa ilerdemi diye sordu ,yok dedim ilerde karaburuna doğru giderken neyse birer sigara yakarak muhabbet ettik muhabbet esnasında orada arkadaşları olduğunu ve oradaki başıboş köpekleri beslediklerini söyledi arkadaşın ismi Efe ve köpek eğitim uzmanıymış yola devam ettik ve o bölgeye geldik ben gideceğim yere devam edeyim hoşçakal derken bana ,gel arkadaşlarla tanış sende bir göz atmış olursun olaya dedi
motorları park edip o sırda köpekleri beslemekle meşgul olan diğer arkadaşlarınla tanıştık kişilerin getirdiği yemeklerle karınları bayram havası yapan köpeklerin neşesi görülmeye değerdi gerçekten kısa bir sohbetin arkasından bir kaç köpeği sevip izledikten sonra arkadaşlara ne tesadüf bu günde benim üye olduğum sitede bu olayla ilgili bir konu açıldı arzu ederseniz şu şu adrese şu bölüme girip bakın dedim ,nikimi ve sitenin ismini kayıt ettiler sanırım gelecekler fırsat bulduklarında ,eğer üye olupta katılımda bulunurlarsa ciddi katkıları olur bu konuya ,çünkü kendileri bu işle ilgili gerçek birer gönüllüler onlara buradan,böyle bir konu ile ilgili gösterdikleri duyarlılıktan dolayı burada teşekkür ederim ,iyiki böyle insanlar var dünyada ..cep telinden çektiğim görüntüler