Yalnız bravo, karşılıklı atışma ile güzelim konuyu çok ettiniz tebrik ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Yalnız bravo, karşılıklı atışma ile güzelim konuyu çok ettiniz tebrik ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Pitbull katil köpek falan değil bence . Çok uysal pit ler gördüm kediyle oynayan, çoçukla beraber uyuyan tamamen yetiştirmeyle ilgili diye düşünüyorum .
Üniversitede bekar evinde iken evde köpek beslemiştim. Evde gerçekten çok zor köpek beslemek. Okul bitip İstanbul'a döneceğim zaman ailemin koyduğu kesin tavır üzerine köpeğimi bir arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım.
Bu durumun üzerinden 16 yıl geçti ama içimdeki hayvan sevgisi elbetteki geçmemişti. Babamların Bolu dağında bahçeli bir evde yaşamaya başlaması ile ilk iş 2 tane Kangal edindim. Bulut ve Duman. Şu anda 5 aylıklar her haftasonu gidip onlarla vakit geçiriyorum. Bir ara fotoğraflarını da yüklerim.
Kedileri pek sevmem aslında ama fare popülasyonunun çok olması sebebi ile eve bir tane de kedi lazım oldu Onu da bu akşam annesinden teslim alıyorum, sütten kesilmesini bekliyorduk. İsmi Badem. Kediye en çok küçük kızım sevindi çünkü köpekler oynayamayacağı kadar büyüdü.
Buda Sanchez
http://img259.imageshack.us/img259/5263/fotoraf1206.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img838.imageshack.us/img838/7017/img3222f.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/6325/img3084fd.jpg
bu da benim limon pek kaliteli bi çekim deil ama daha sonra yinne çekerim şimdi uzağımda
http://youtu.be/I5a432rvulY
köpekler bi başka can ya
kedileri oldum olası sevmem
piton beslerim yada engerek kedi yerine
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
resimler çok olduğu için buraya yükleyemiyorum facebook hesabımdaki resimler bunlar gördüğünüz bütün hayvanlara baktım fakat birazı zamanla satıldı bir çoğu halen durmakta
http://www.facebook.com/media/set/?s...1701587&type=3
İstanbul'da motosiklet kullananların hepsi hayvanseverdir.
Yoksa trafikteki bu kadar HAYVAN'A nasıl tahammül ederdik.
Sadece trafiktemi? )) http://www.youtube.com/watch?v=YEM6Wnjf4GQ
Adidasla tekkelere gidersin
Baklavayla whiskyleri içersin
Nescafeyle falimiza bakarsin
Bu can sana kurban olsun
Benetton’dan esofmani giyersin
Jogging yapip nefesini açarsin
Sapir sapur balgamlari atarsin
Bu can sana kurban olsun
Mercedesle hacetine gidersin
Istemeden ahaliyi ezersin
Tuvalete karikatür çizersin
Bu can sana kurban olsun
Aksam olur gazinoya gidersin (you know man gazino? ayayaya)
Assoliste çelenk ikram edersin
Evdekilere de dayak atarsin
Bu can sana kurban olsun
yetiştirme şekliyle alakalı sevgiyle büyürse hiçbir köpek saldırgan olmaz ama saldırganlık öğretip çiğ etle beslersen gün gelir sahibini bile yer her köpek
bu arada sadece fotoraf değilde birazda bilgi paylaşsak nasıl olur?bu bilgileri veterinerlerimize danışarak onlara daha iyi bir yaşam sunabiliriz ben bildiklerimi aktarayım
ev yemeklerini asla vermiyoruz 10 senelik papilionum tavuk yüzünden allerji olup ölüyordu 10 yaşında kestik ve royal canin mini matureye döndük av köpeğim içinse royal canin selection almıştık ogün yorgunluktan petshoptaki elemanın tavuklu ediğini duymamışım çok tüy döktü onun yerine bitince ya hillsin kuzu etli pirinçlisini alıcam yada royal canin maxi adult dermocomfortu
vitamin desteği olarakta 8 in 1 brew yeast sarımsak biramayası ve multivitamin kullanıyorum
aşı olarakta rabies(kuduz) bronchicine ve karma oluyorlar veterinerimize danışıp lymne içinde yapılması gerekiyor mu bir sorucam
parazitler içinse
niklozin veriyorduk iç parazitler için veterinerimiz tek etken madde olduğunu söyledi ve provet combipet önerdi dış parazit içinse yine provetin damlasını kullanıyoruz 2 ayda bir bide yaşadığımız bölge suak olduğundan çok sivrisinek oluyor kalp kurdu(Dirofilaria İmmitis - Heartworm) riskini arttırıyor buda onun içinse bir daml buldum internette gezerken veterinerimize danışıp aynda birde onu uygulamayı düşünüyorum
not:bu yazdıklarım bilgilendirmek amaçlıdır veterenizerinize danışmadan hiçbirşey yapmayın
köpeklerim dışında bir hamsterım vardı Behlül isimli geçen yıl öldü bakımı konusund sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum ikide su kaplumbağam var onlarıda 110 55 60 akvaryumda bakıyorum su sıcaklıkları hep 28 derecede sabit bir dış filtre temizlik için iç filtre ve dalga motoru kullanıyorum akvaryumun bulunduğu yer güneş gördüğü için uva ve uvb lamba alma luzumu görmedim kışa almayı düşünüyorum yem konusuysa çok pahallıya geldiği için sera yada tetra gibi kaliteli yel kullanamıyorum bri 20 cm diğeri 18 cm çünküonun yerine petshoptan açık yem alıp sera reptilin damlası kullanıyorum ara sıra sormak istediğiniz bişey olursa pm atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
s.a arkadaşlar. K-9 besleyenlerin bilgilerine ihtiyacım var. Büyük orta yaştaki k-9 a günde ne kadar mama verilir? Patron sabah bir, akşam bir bardak veriyor. Ve hayvanlar doymuyor. Bardak normal su bardağı. Standart. Büyük boy değil yani. Çaktırmadan arada bişeyler yediriyorum. Patron duyarsa işten atar. Çok yerlerse ölürlermiş. Varmı böyle bişey? Cvp yazarsanız sevinirim.
mevsim yaz, fazla mama verme günde 2 bardak sabah-akşam yeterlidir!
bende de alman çoban köpeği var aynı metodda veriyorum.
havalar çok sıcak olduğu için, karaciğer-böbrekleri yorulabilir fazla mama ağır gelebilir!
hatta mamayı sabah verip yatıp dinlenecekler, akşam-gece vaktide aç kalıcaklar ki hareketlensinler! (mama sonrası-koşturmak bağırsak düğümlenmelerinede yol açabilir!)
Haa...
Benimde aklima bişey geldi.
Sorayim bari.
Bizim sitede bi köpek var, baya yaşlı.
Son bir haftadir hayvanin çükü dimdik geziyor
Birde çişini yaparken ayagini kaldirarak yapmiyor, normal yürürken saliyor ortaliga
Bu normalmidir?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)