ben de ney üflüyorum namıdeğer neyzenim kütahyada okuyorum, tatillerde muğlada memleketimdeyim...
ben de ney üflüyorum namıdeğer neyzenim kütahyada okuyorum, tatillerde muğlada memleketimdeyim...
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Bende de bağlama ve gitar var , gerçi öyle toplanmaya filan zamanımız el vermez ancak enazından buradan sohpetimizi yapalım ...
Mesela telli sazlardan sonra bir tanede üflemeli saz olsun istiyorum elimin altında , evde kendi kendime sökebileceğim bişey bakıyorum , ney veya kaval olabilir gibi , bu sazlarla ilgili arkadaşlar varsa yorumunu beklerim...
ben ney üflüyorum eğer müzik kulağına güveniyosan ve ney üflemek istiyosan plastik neyler var küçük başlangıç için süpürde ney deniyor onlardan alabilirsin başta ses çıkarması zor gelir ama sabredip denemeye devam ettikten sonra ve notaların yerlerini öğrendikten sonra eğer müzik kulağın da varsa çalmaya başlayabilirsin yavaş yavaş sonra kendini geliştirirsin. mesela ben 2 günde çıkartabildim sesi ama müzik kulağım oldukça iyi sayılır 2 haftalık uğraştan sonra hemen hemen her parçayı çalabiliyordum biliyorum inanması zor ama arkadaşlarım şahitler bu duruma özellikle kız arkadaşım, o benden 2 yıl önce başlamıştı çalmaya fakat ben parçaları nota bilmeden çalıyorum o ise notayla çaldığı için sadece notasını bildiği parçaları çalabiliyo fakat ben eğer neyin sesi uyuyorsa duyduğum çoğu parçayı çalabiliyorum fakat dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu durum kimi 2 hafta kimi 2 gün kimi 2 yılda öğrenir ama gerçekten istek varsa bu öğrenme süresi daha da kısalır... şimdiden kolay gelsin
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
bi rüzgar estirdik geri durulduk
Beyler ben klasik ve akustik gitar tüm vurmalı çalgıları çalabilirim.Ayrıca iyi şarkı ve türkü okurum,iyi okurum hikayeden değil ama grubun çok disiplinli olması lazım ve vakit gerekir maalesef vakit problemim var ama arkadaşlara yinede yardımcı olmaya çalışırım.
Klasik elektro akustik ve bas gitar'a ihtiyaç olursa hakkını verebilirim ilk üçünde lead gitar olamam ama sağlam ritim atabilirim çünkü asıl branşım bas gitar.
Beyler çalışma tarzımızı belirleyelim o zaman,Rock bence başlangıç olarak iyi olabilir.Akustik ve klasik gitarımla yanınızdayım hatta gerekirse zil bile çalabilirim.Vurmalı olarak darbuka bongo tumba daha kolay vurmalılar olarak kullanabiliriz.
Tünal abi sen gitarmı çalıyodun ya,abi madem gezilerde sırtımıza asalımda çayır çimende bize çalarsın
Çayır çimen geze geze oy oy çayır çimen geze geze oy
oldum ben bir geveze
kızına söyle hanım teyze
diye devam eder şarkı.
Tombo merak etme gerekli operasyonları yaparız ama gitarı anca senin makinaya yükleriz ona göre,sen iste börek bile açarım sana ama diyet tarzı he he he
Bişeyler yapalım tabiki yapmasına da il'leri tutturabilecek miyiz
ben konservatuvar son sınıf klasik batı müziği piano bölümü. piano klavye syntsizer. tuşlu enstmanlarla alt yapı yapabilirim biraz da olsa
herkese selamlar bende tonmaister ve ses teknisyeniyim siz toplanmaya karar verin bende sistemi çakarım neresi olursa olsun (mt üyelerine ücretsiz :D
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Hobiler forumunu düzenlerken bu konuyu taşımayı gözden kaçırmışız, başlık sahibinden ve takipcilerinden özür dileriz
İyi forumlar...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
ben de müzisyenim 10 sene felan oldu gitar çalıyorum. konser tecrübem de var. her tarz da çalarım
şimdiki grubum
http://www.facebook.com/photo.php?fb...20065934720807
abi oda bişeymi??? biz onu çocukken bile yapardık..bütün apartmanın zillerini çalar kaçardık....
her türlü şeyi çalabilirim...ama şimdi hiçbişey çalmıyorum...miiletin kulaklarını şeetmeye hakkım yokmuş...muşş..ba ba babaaaa...şikayet ederler ele güne rezil oluruz sonra....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)