adam hardcore oyuncu çıktı beyler, dağılın
hardcore dedim de aklıma geldi
quake 3 vardı hiç unutulmayacak
tüm 3d oyunların babasıdır kendisi (atası değil)
john carmack abimizdir
quake 3 ün multiplayer camiasında "quake 3 ü beceremeyenler, counter strike a yönelir" diye de bir söylenti dolanırdı
sene 1988-89 üfff ulan çok yaşlı hissettim kendimi birden vaz geçtim anlatmayacağım.
Dota2 ve War Thunder'dan başka oyun oynayamıyorum bu aralar
War Thunder oynayan varsa eklesin oyun içi "Jaggermaister" rus yardırıyorum. Premium falan da var, çağıran olursa gelirim skype mkype takılırız..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Güncel beyler,Dota2 oynayan ya da wow ?
motosiklet oyunlarından ne önerirsiniz
Euro Track Simülatör 2 oynuyorum...
1010 hp Scania ile 180 180 yardırıyorum...
10.000 hp motor seçeneği de var ama idare edemiyorum...
yani ediyorumda 1 km gitmeden tır perte çıkıyor
çıkmıyür
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
taklalara geldik...
Senelerdir tek takıldığım Oyunlar, oda zaman bulunca bunların ikisi.
StarCraft II (İlk bölümün hastasıydım taaa zamanında)
Star Citizen (Geleceği belirten Oyun ve Uzay similasyon meraklısı olunca...)
Star Citizen güzele benziyor. Uzay maceralarını severim eve gidince bir bakayım nasıl birşeymiş meret.
Euro truck simülatör direksiyonsuz oynuyorsan hiç oynama daha iyi.
tespih asmıştım direksiyona.
bu ara skyrim ve fallout new vegas takılıyorum.
grafik modları ile gayet yeterliler.
GTA 5 , Ets 2 ye bayılıyorum canım sıkıldıkça girer oynarım. Eksik etmem pc'den ha bi de arada bir cs:go kaçamağı yapıyorum
Formula 1 2013 oynuyorum.
Direksiyon+gaz pedalı+fren pedalı veya en az iki joysticki olan ve joystickleri hassas bir oyun kumandanız yoksa oynamanız mümkün olmuyor. Çünkü viraj çıkışında ve kalkışta gazı biraz fazla verirseniz pist dışına uçmuş oluyorsunuz, fren ve direksiyon da o şekilde.
2006 dan 2013 e kadar oynadım. 2013 ten sonrasını oynamamamın sebebi ise yeni F1 kuralları sebebi ile araçların yavaşlamış olması ve kontrolünün çok daha kolay olmasıdır.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
arma 3' ten devam
sıkıntıları olsa da hala hiç bir oyun yanına bile yanaşamıyor
Ben en son burada bırakmıştım oyun işlerini
ben de oyun severim fps de oynarim ama favorim resident evil serileri,dead space serileri,bu tarz oyunlardir tabiri caizse bolum atlamali oyunlar
tabi cod,battlefield gibi oyunlar da oynarim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)