bu başlığı görünce kendimi yaşlanmış hissettim yaklaşık 3 yıl önce enson cod 2 oynamıştım 2 yıl önce most wanted oynamıştım ve bitincede daha da bilgisayar oyunu ne aldım ne oynadım nede takip ettim hey gidi günler diyorum
bu başlığı görünce kendimi yaşlanmış hissettim yaklaşık 3 yıl önce enson cod 2 oynamıştım 2 yıl önce most wanted oynamıştım ve bitincede daha da bilgisayar oyunu ne aldım ne oynadım nede takip ettim hey gidi günler diyorum
Pc de ilk oyun oynadığım zaman sene 92 ydi ve sonrasında Nintendoda buubble bubble oynadığım günler geldi birden aklıma... Bir ara haber sitelereinde duke nukem for ever çıktı dediklerinde gözlerimden yaş geldiğini hatırlarım 20 sene sonra en gıcırından bir duke nukem piyasadaydı vay beee. Hey gidi günler heyyy.
Dostlar MOTO G P2-3 OYNAYANLAR ONLİNE OYNAYABİLİRİZ..COUNTER aynı şekilde..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
SBK X oynuyorum arasıra M.TUNA(TR) nickim bir nick gördüm o gün koptum CBRkebapçıRR :D
Mert TUNA (ADANA 0 RH +) yp pilot - kawasaki ER-5
Selam oyun cemaati.
Max Payne 3 ten haber alan var mı? Ne zaman çıkıcakmış?
Team fortress 2 yaklaşık 2 ay önce ücretsiz oldu ilgilenenlerin dikkatine.
Güzel konu ben CRYSİS hastasıyım, CRYSİS , CRYSİS WARHEAD, şimdide CRYSİS 2, az önce oynuyordum , tabi Türkçe olması çok büyük artı (en azından mevzuyu anlıyorsun ) Cod mw2 de oynuyorum ama CRYSİS 2 favorim
yalnız sistem gereksinimleri çok fazla. 2 sene önce Casper almıştım 2.4 ghz, 4gb ram. 1gb (512 ayrılmış) ekram kartı, MW2 son ayarda oynuyorum ama Crysis 2 yemiyor
araba oyunlarında ise Shift gerçekten süper çok gerçekçi yapmışlar, öyle 200 le viraj dönülmüyor, 200 le giderken 30 mt durmuyor , klavyeden oynanmıyor zaten oyun kolu ya da direksiyon lazım, gayet başarılı
Peki var mı oyun öneren Cyrsis tarzı bir oyun?
---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:15 ----------
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
CRYSiS muhteşem bir oyun.Hele hele ben yaşlardaki biri için bu oyun süper ötesi.Ancak ne varki oynun 2 ci versiyonunu hiç tutmadım.CRYSiS-1 de ki kolay kullanım yolları ve tuşları yok.Hani derler ya herşeyin ilki hep bize iyi gelir diye.Ben CRYSiS-2 de de birincisindeki performansı beklerdim.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Arkadaşlar bana tavsiye edebileceğiniz bir motosiklet oyunu varmı ? gp yada cross iç varketmez
pc özellikleri: ıntel(r)core(tm)2duo CPU T6400 @2.00GHz
4.00GB ddr 3 Ram
NVIDIA GeForce 9600m ekran kartı
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
crysis 3 geliyor...
artık iki kalmadı...
gerçi yeni aldığım bilgisayarda ekran kartı bile yok...tümleşik kullanıyorum...
ps3'e devam....
SBK'X i denemeni öneririm. Sanırım kaldırır gibi, emin değilim. Sitesinden bir bak.
Buarada CRYSİS2 resmen rezalet. Baydı beni, bildiğin oynayamıyorum. İlk oyun da böyleydi, bi süre sonra hep aynı dala vere... Aynı düşmanlar... Bitiremedim baygınlıktan, okadar atmosfer kayboluyor ki oyunda...
#sürenadam
Kontrol mükemmel
Hiç oyuncu kalmadı mı burada? Max Payne 3 biraz hayal kırıklığı oldu benim için.Kurgusu daha önce oynadığımız Max Payne'lere pek benzemiyor.
Oyunu sırf ismi için oynadım desem yeridir.Ama güzel yanlarıda yok değil.Misal grafikler kusursuz!Gerçekten şahane grafikleri var.
Özelliklede vurulma efektleri çok gerçekçi olmuş.Zaman bulduğunuzda indirip oynamanızı tavsiye ederim.
Bir diğer oyun ise Alan Wake.Oyunun senaryosu alışılmışın biraz dışında.Aksiyon oyunu sevenler için biraz bayık gelebilir.
Ama kurgu olarak çok beğendim.Çünkü Max Payne 1 ve 2 nin kurgusunu yazan Sam Lake'ye ait.Bu oyunuda tavsiye ediyorum.
Battlefield 3 te hayal kırıklığı oldu diyebilirim.Grafikler gerçekten çok güzel sanki savaşın gerçekten içindeymişiz gibi izlenim yaratıyor.
Ama gel gelelim oyun çok kısa sürede bitti.Ben daha uzun sürmesini beklerdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)