MT bilgisayar oyun severler
Reklamlar
-
2007 kasım da
Oyun bilgisayarı için parça listesi hazırladım, Ram ler illa hyperX 800mhz olacak demiştim, öyle oldu hala kullanıyorum
Raidmax sagittarius kasa
E6750 2.4(oc ile3.0)ghz
Kingston 2x2gb 800mhz(oc ile 1066)
Zotac GTX 260 amp2
Asus P5K-E Wifi AP
1500Gb Samsung HDD
Samsung 2233bw 22"
Bütün oyunları full detay ve antialliasing ile oynuyorum. Birgün kasmaya başlarsa DDR3 e geçcm
Reklamlar
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
windows 7 den mmnun olan var mı bu arada?
Sencer ben Win7 yi daha cikmadan beta olarak kullanmaya basladim..
Ve daha iyi Windows tanimadim diyebilirim..
Sanirim Win3.0 la baslamistim 15-16 sene önce
MS-DOS ve Win 3.10 yada 3.11
Belki daha önce hatirlamiyorum..
Ben cok memnumum Win7 den
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
windows 7 den mmnun olan var mı bu arada?
Windows 7 den memnundum.
Ancak Macintosh kullanıncaya kadar.
-
-
win7 beta sürümü yayınlanmadan duymuştum, ıstanbul112de kardeşim kullanıyordu. Benim gördüğüm en kullanışlı işletim sistemi diyebilirim. Vistadaki yavaşlatan saçmalıklar kaldırılmış.
Yalnız 64bit sürümünden hoşlanmadım. Program ve sürücü uyumsuzlukları oluyor, Pc performans değerleri de düşüyor.
Win7 32bit. Tek geçerim
-
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
-
Mount and Blade Tamami turkler tarafindan yapilmis bir oyun.Hem single hem online oyun mevcut.Bagimlilik yapan bir oyun diyebilirim.Su anki en son surum Warband . Yakinda Fire and Sword cikacak.Turkiyede fazla duyulmamis olmasi gercekten sasirtiri zira yurt disinda daha dogrusu tum dunyada insanlar bagimli gibi oynuyor.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Hyp33Rx adlı üyeden alıntı
Call of Duty 4 ü online 2 sene boyunca oynadım, müthiş zevklidir.
Google'a xfire üzerinden cod4 oynamak yazarsanız sonuçlar cıkıcaktır, iyi eğlenceler.
Benim sistem ise ( dandik biraz idare edin
)
Biostar anakart
Amd 5000+ 2.6 ghz x2 cpu
2 gb 800 mhz soğutmalı ram
250 gb western digital + 500 gb western digital harddisk
Asus EAH2600Pro 512 mb
Windows7 32bit Professional işletim sistemi.
Not: Windows7 hakikaten başarılı, ve zaten xp 1 sene gibi bir süre zarfında sona erdirilecek.
saolasın kardeş eve gider gitmez bakıcam
-
Assassın's creed 1-2-3
Call of Duty tüm serileri
Veeeeeeeeeeeeeeee PES11
Bu 3 oyunu aç veya tok karnına haftada 1 defa,2-3 saat kadar oynuyacaksın
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
punisher35 adlı üyeden alıntı
kardeş wolfteam daki nick i verde ekliyeyim
oyun harika da çoluk çocuk bezdirdi beni.. 1 senedir falan oynuyorum ama 4-5 ay ara vermiştim. hala devam ediyorum.
birde pointblank var oda güzel counter strike a benziyor biraz bölümleri haritaları çok iyi ama wolf kadar heycanlı hareketli değil.
benim esas istediğim C.O.D un online oynamak ama türkiyede server i varmı bilmiyorum.
Abi benim nick avciceyhan bu arada adımda Ugur benim heryerde nickim avciceyhan zaten :D
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
-
11x11 online futbol menajerlik 1 seneden fazla oldu oynuyorum saçma fakat bağımlılık yapıyo dünyanın biçok ülkesinde aynı taban üzerinden binlerce kişi var ! kayıt olucak ve oynıycak varsa
SeMpaTuRk77 yazarsa referans kısmına sevinirim !
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
-
avciceyhan adlı üyeden alıntı
Abi benim nick avciceyhan bu arada adımda Ugur benim heryerde nickim avciceyhan zaten :D
tamam kardeşim girdiğim zaman eklerim seni ;) rütbe ne senin ? benim nick de KBC35
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Mount and Blade Tamami turkler tarafindan yapilmis bir oyun.Hem single hem online oyun mevcut.Bagimlilik yapan bir oyun diyebilirim.Su anki en son surum Warband . Yakinda Fire and Sword cikacak.Turkiyede fazla duyulmamis olmasi gercekten sasirtiri zira yurt disinda daha dogrusu tum dunyada insanlar bagimli gibi oynuyor.
Aynen bende oynuyorum çok güzel bir oyun kendime sarranaid memluklerden bır ordu kuruyorum 200 kısılık orduyu 50 kısıyle dagıtıyorlar
-
punisher35 adlı üyeden alıntı
tamam kardeşim girdiğim zaman eklerim seni ;) rütbe ne senin ? benim nick de KBC35
Abi wolfteam in rütbeleri biraz karışık mağlum zaten oynadıkça rütbe geliştiği için pekte bakmıyorum rütbelere
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
TDU2'de motosiklet yok mu?
-
28 Mayıs 2011, 17:30
Tequ adlı üyeden alıntı
Onun kadar aralıksız oynadığım bir oyun yok herhalde Şu anda kergitlerle savaşıyorum (ben vaegirlerdenim).Multiside keyifli ama 80 tl internet prası çok oluyor(kotalıa )
-
30 Temmuz 2011, 14:14
En iyi oyunlar.
Korku oyunları:
Dead Space 1-2
Doom 3
Yarış oyunları:
Nfs serisi
Burnout paradise UTB
Juijed 2
Dirt 2-3
Mafya oyunlar:
Mafia 2
Godfather 2
Aksiyon oyunları:
Xmen origins wolwerine
Tomb raider underwold
Eğlence tarzı:
Left 4 Dead 2
Gta serisi
The sims 3
Futbol oyunları:
Pes 2011
Savaş oyunları:
COD SERİSİ (Call of Duty)
BT SERİSİ.(Battlefield)
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
07 Ağustos 2011, 20:48
Brs. adlı üyeden alıntı
Benimde pc mükemmeldir..
64 ekran kartı 1gb ram xp prof..
Oynaya bildiğim tek oyun ise Ultima-Online.. Yanındada zor bela skype açıyorum.. 1 saate fix kendine restard atar sevgili pcim.. =)
Bende Ultima-Online NEBULA serverendayım
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler