2001 senesinden beri footbal manager oynuyorum.
2001 senesinden beri footbal manager oynuyorum.
Hımm SWG hiç aklıma gelmemişti. Star wars temalı bi MMORPG daha çıkıyoru sanırım. Detaylarını unuttum şimdi onu epey güzel bulmuşlardı ama bakalım nasıl olcak.Benzer kaderi paylaşan bir oyun da Age of Conan aslında. Oyundaki hatalar yüzünden çok oyuncu kaybetti ilk aylarında...
AoC için koca bir sayfa dolusu şey yazmıştım zamanında. Bazı özellikleri iyiydi ama PvP özellikleri ve hatalar gına getiriyordu insana. Birde oyunun tamamlanmadan çıkmış olması, sorunlar eklenince. Server merge'den önce bıraktım. Geçen mail göndermişler accountunuz silinecek tekrar girmezsiniz diye)
Evet lucas ile bioware'in yeni çalışması old republic. Ama ben ümitli değilim o oyundan. Çok fazla dialog var ve baya bir ingilizce istiyor gibi görünüyor trailerlada. Yani onları izleyince mmorpg'den çok masaüstü bir rpg oyunu gibi geliyor bana. (Fallout3 gibi) Bu hendikap olacaktır ingilizce konusunda problem yaşayanlar için. Bakalım göreceğiz.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
6-7 yıldır cafelerde falan arkadaslarla hep counter ,half-life oynuyorduk...
1 yıldırda kendı pc m var..gene counter var ama half-life den giriş yapıyorum...
haly-life ilk sayfada new game var...suana kadar hıc dıkkatımı cekmemıstı tek oyuncu ile ve ilerlemelı oyun oldugu...
bı keresınde bı gırıs yaptım ordan bı vagonda yarım saat gıttı gıttı sıkıldım kapamıstım...gecen hafta bıraz sabredıp bekledım..sonunda oyun acıldı..bayada guzelmıs yani...1 haftadır her aksam oynuyorum..daha bıtıremedım...dün en son füzeyı yolladım uzaya...
time shift 2 yi tekrar yükledım bı daha bıtırecegım...
böle canavar, ucubeli oyunlardan bıraz tırsıyorum acıkcası...şeklını şemalını bılmedıgım bı yaratık bırden hööö dıye anıden ustume atlayınca tırsıyom yaw... baya gercekcı oluyolar ondan yanı...mesela half-laife dada öyle yaratık bi suru ama cızgı fılmlerdekı gıbı oldugu ıcın korkmuyom...bıde serieus samdekı yaratıklara cızgı fılmdekıler gıbı oldugu ıcın ondanda tırsmıyom....
cod serısı gıbı oyunları daha cok sevıyom....
oyun cd -dvd sı elınde olan varsa, adres vereyım, karsıdan ödemelı olarak kargoya verın gelsın...
ciddiyim haa...
Dediğim oyun bu. Bazı inceleme siteleri beğenmiş 8-8.5 arası notlar almış. Bazı siteler ise hiç beğenmemiş değişik bir durum. Max Payne 3 ise 2010 sonunda anca çıkacakmış gibi görünüyor. Mafia 2 çıkacakmış 2-3 aya kadar
Half-life in butun serisini bitiren var mi?
Coooooook dehset oyundur.
G-man e hastayim elinde canta takim kiyafet en olmadik yerde pat diye geciyo bi kere gecicegi yeri biliyodum bazuka attim olmedi selepsiz boyle bi anda oyunun en olmadik yerinde arka planda elinde deri canta takim kiyafetli bi adam geciyor.
We are many...
çok uzun süre ultima online oynadım keza diablo'yu da yine çok uzun süre oynadım hala da oynarım. bu ikisi dışında arada ufak tefek oyunlar da oynadım ama hepsi anlık oyunlardı. şu anda da nfs ve pes takılıyorum. diablo 3 gelene kadar da bilgisayarımı değiştirmeyi planlamıyorum. o yüzden de oynabaildiğim oyunlar kısıtlı lakin aç-oyna-kapat-unut tarzı oyunlar değil de kendisine bağımlılık yapan oyunlar önerirseniz sevinirim.
Aliens Vs Predator'un yeni oyununun fragmanı.
http://www.youtube.com/watch?v=RVSgTnYARhc
world of warcraft oynayan var ise sever ismini hatırlamıyorum yeniyim lvl 50 tauren şaman yetiştiriyorum.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Twisting Nether'da 5 tane 80 horde vardı. Bıraktım 6-7 aydır oynamıyorum.
5 taneyi ne yapıyorsun halay mı çektiriyorsun 1 tane neyine yetmedi.
şaka bir yana ben yeni başladım hazır boş vakit de varken buna da bir el atayım dedim, muhtemelen 3-5 ay takılır sonra bir kenara atarım. lakin şimdilik gayet zevkli biraz roleplay yaparsan.
can't be worried about that shit. life goes on man.
RP serverında değilsen RP yapmak biraz zor o oyunda. PVP serverlarında 80'ler sırf zevk için lvl kaç olursa olsun düşük levellara saldırır, hatta bunun için işi olmaması rağmen düşük level bölgelerde gezer. Bunun da tartışması yıllarca yapılmıştır, yapılırda.
Ben SWG sonrası 2005 yılında başlamıştım WoW'a. O nedenle 5 tane olması normal. Daha onların yanında 3-4 tane de 70-74 arası charlar var. Ben işin biraz SWG'den gelen alışkanlık crafting tarafını da seviyorum oyunların. (gerçi hiç bir oyunun ki SWG'nin craftingini tutmaz ya neyse) o nedenle BS/miner gerekiyo diyorum kasıyorum bir char
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)