MT bilgisayar oyun severler
Reklamlar
-
dün left 4 dead oynadım süper süper süper çok beğendim arkadaş yaw oyun tam benlik. 4 kişilik bi ekipsiniz ve siz hariç herkes zombie virüslü herkes sizi öldürmeye çalışıyor siz de oradan yardım çağırarak elinizde silahlarla kaçmaya çalışıyorsunuz ben aslında böyle oyunları pek sevmezdim fakat sizden hariç 3 kişi daha olması oyunu çok eğlenceli yapıyor başınız sıkıştığı zaman sizi kurtarıyorlar canınız azaldığında iyileştiriyorlar ve da bi çok şey var. tavsiye edilir... bu arada oyunu arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz 4 kişi zombilere karşı süper oluyor
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Reklamlar
-
DOOM46 adlı üyeden alıntı
dün left 4 dead oynadım süper süper süper çok beğendim arkadaş yaw oyun tam benlik. 4 kişilik bi ekipsiniz ve siz hariç herkes zombie virüslü herkes sizi öldürmeye çalışıyor siz de oradan yardım çağırarak elinizde silahlarla kaçmaya çalışıyorsunuz ben aslında böyle oyunları pek sevmezdim fakat sizden hariç 3 kişi daha olması oyunu çok eğlenceli yapıyor başınız sıkıştığı zaman sizi kurtarıyorlar canınız azaldığında iyileştiriyorlar ve da bi çok şey var. tavsiye edilir...
bu arada oyunu arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz 4 kişi zombilere karşı süper oluyor
arkadaslarla aynı tarafta olup ilerlemeli bi oyun ise tam benlik...
serieus sam de öyle...aynı serverda 3 kisi oynuyoruz....mahalledeki net cafede bu oyunu 7-8 kisi oynamıstık....cok kisi ile oynayınca daha bi güzel oluyor oyunlar....
-
oynayın bakalım oynayın çatlatın beni burada
-
-
-
racer2000 adlı üyeden alıntı
her aksam is yerinde counter oynuyok...biz 2 kisiyiz 7-8 tane bot atıyoz....kırım yapıyoz...
çok manyak sniper kullanırım....4-6
onu biz eski arkadaşlar toplanıp yapıyoruz arada müthiş oluyor gülmekten yerlere yatıyoruz hele biz 4-5 kişi kalırsak birde bot tek kalırsa allah bak eğlenceye
hepimiz çekiyoruz bıçakları aynı anda yürüyoruz botun üzerine hangimize ateş edeceğini şaşırıyor garibim
-
max payne 3 ne zaman çıkıyo
geçen yıl aralık ayında çıkıcak diyodu
-
-
Abi ya bana bi yardımcı olurmusun virüsten bilgisayar pentium3 gibi calışıyo
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
arkadaslarla aynı tarafta olup ilerlemeli bi oyun ise tam benlik...
serieus sam de öyle...aynı serverda 3 kisi oynuyoruz....mahalledeki net cafede bu oyunu 7-8 kisi oynamıstık....cok kisi ile oynayınca daha bi güzel oluyor oyunlar....
ohooo serious samden kat kat daha güzel olduğuna emin olabilirsin gerek grafik gerek senaryo gerek bölümler süper mutlaka oynayın sonra yorumlarını bekliyorum mutlaka
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
-
Fırat,
Sınav oyununda 11 de kaç yaptın..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Abi ya bana bi yardımcı olurmusun virüsten bilgisayar pentium3 gibi calışıyo
3 ayrı programla virüs tarama yaptım....176 tane virüs bulundu...
antivirüs programam bit defender onla tarattım...
trojan killer ile tarattım bide draqula virüs temizleme programı ile tarattım...suan cillop gibi pc m
bide cclenar programı var...bunu yükleyin ve arka planda calısan gereksiz programları kapatın...
benim suan arka planda sadece antivirüs ve msn çalısıyor....
bu program ile arka planda gereksiz çalısanları kapatmasaydım bunlarla beraber 16 program daha çalısacaktı...pc baya yavaslayacak...
gerektiği zaman kısa yolundan gerekli programı calıstırıp geri kapatıyorum....ama arka planda devamlı çalısır tutmuyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
serdarmert adlı üyeden alıntı
Fırat,
Sınav oyununda 11 de kaç yaptın..
19 subatta acıklanacakmıs abi...
ama 6 sını kesin geçtiğime eminim...
-
bioshock adlı oyunu oynayan varmı çok süper bir oyun değişik sistemide zorlamıyor tavsiye ederim birde nba2k10 bu biraz sistem istiyor 2009 iyi
-
Moto43 adlı üyeden alıntı
bioshock
bu oyunu oynamayı cok istiyorum...ta askerdeyken oynamak istediğim oyunların listesini yapmıstım...da listem içinde...motosikletimin masraflarını bitiriem...sıra oyun listeme gelecek...
-
bu oyunu oynamayı cok istiyorum...ta askerdeyken oynamak istediğim oyunların listesini yapmıstım...da listem içinde...motosikletimin masraflarını bitiriem...sıra oyun listeme gelecek...
listeye max payne serisinide ekle abi aşık olucaksın o oyuna
-
-
kanucan adlı üyeden alıntı
listeye max payne serisinide ekle abi aşık olucaksın o oyuna
1 i oynamıstım...cok değilde bi kaç bölüm geçmistim...
-
1 i oynamıstım...cok değilde bi kaç bölüm geçmistim...
Bende oynadım.. Şifrelerini çözünce çok kolay o oyun..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler