Lost and Damned'de racing motora binenleri önce dövüp sonra motorlarını çalması acayip zevkli. Sonra da motoru uçurumdan filan atıyorum.
Lost and Damned'de racing motora binenleri önce dövüp sonra motorlarını çalması acayip zevkli. Sonra da motoru uçurumdan filan atıyorum.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
1. total war (strateji dedinmi tek geçerim)
2.mount and blade warband
yalnız ikisinde de sinir olduğum şey gelişmiş serilerinde silahı işin içine sokmuş olmaları
koymayın kardeşim tabancayı tüfeği şöle güzel oyunlara bozmayın mertliği diyorum dinlemiyolar :(
Pes 2013 Demosu yayımlanmış,çok detaylı incelemedim ama sanki Fifa Serisine benzetiliyor git gide...
Dün başladığım prototype 2'yi az önce bitirmiş bulunuyorum ilk oyuna göre biraz daha güzeldi..sırada darksiders 2 var. gel hele gel!!
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
FPS ve stratejiyi seviyorsanız,company of heroesu BF stilinde oynamak istiyorsanız,savaşan düzenli ordu askerlerinden biri olmayı istiyorsanız,hele bir de düzenli ordu gerçek insanlardan oluşsun diyorsanız battlefield2 project reality modunu oynayın.Sadece bf2niz olsa yeter.Şu kadarını söylüyorum kafasına göre helikopteri alıp sahada uçurup havada araçtan atlayıp paraşütle ineni atıyorlar.Hee kafanıza göre paraşüt alamıyorsunuz o ayrı konu.Nispeten geniş haritalar,süper koordinasyon,mikrofonu olmıyanı atıyorlar ve ingilizce bilmek gerekli.
Varan 2;
Ben mod ile uğraşmam,gerçekçiliğin daha da dibine vurmak istiyorum,iki saat yürüyüp,bir anda karşıma çıkan düşmanla sıcak çatışmaya girmek istiyorum derseniz,Koskocaman kargo helikopterine bf tarzı 6 kişimi biner ben 5 squad birden binmek istiyorum,helikopterle top taşımak istiyorum,harita okumak istiyorum,sadece silahın baktığı yöne değil ayrı yönlere de bakmak istiyorum derseniz Arma serilerine el atmanız lazım.Hele Arma 3 çıkacak onu bekleyin.Şu anda Türkiye'de satısı yok ama arma free var.Fakat oyunun bir dezavantajı belkide tek olan şudur ki oyunda hareket kabiliyeti o kadar fazla ki istediğiniz an yere bağdaş kurup oturabilirsiniz.Harita açmak için eğiliyorsunuz,yavaş yürüyüş normal koşu ve depar olarak 3 kademeli hareket var.Özel transport helikopterleri var ki kamyon,jeep,top taşıyabiliyor.Dediğim gibi gerçekte bir helikoptere kaç kişi biniyorsa bunda da öyle.Araca girince kontağı çevirmeniz gerek vesaire gelelim avantaja böyle özellikler olunca oyun kendi kapasitesini aşıyor ve kendi içinde takılmalar başlıyor.Her ne kadar pc performansınız yüksek olursa olsun oyunun içindeki problemlerden canınız sıkılabiliyor.Buna rağmen belirli operasyonların sadece öğlen saatine sığdırılmaması saat kavramının olması size oynama isteğini aşılıyor.
Arma2 free
Hakikaten böyle.Uzaktan bakılınca.
Bf2 reality mod
Aynen bu şekilde,dayanışma arkayı kollama,bf2 grafikleriyle.Ayrıca alman ordusu.
enjoy mod:ON
Call of Duty Serisi ve Blcak Ops 2 çıkıcakmış u oyunlar gerek senaryo gerkse oynanış bakımından aldığım tek hazlı oyunlar inanın bi motora binmek buakdar haz veriyor birde bu oyunlar
Mod suz olmuyor ya, ozellikle grafikleri guzellestiren modlar cok onemli.
Okcu 20den sonra acildi herkese tek atiyor ejderhalar haric.
Cift el dagger denedim bi ara ama ben usengec adamim mousela cok oynamak gerekiyor yakin dovuste.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:37 ----------
Bu arada strateji seven vatandaslar icin ANNO serisini oneririm, 2 gundur oynuyorum hala yeni yeni cozdugum seyler var cok detayli ve cok uzun soluklu bi oyun.
En kucuk harita bile gunler aliyor.
We are many...
Millet counter strike global offensive aldık,klan kuruyoruz isim lazım,ayrıca oynayanlar varsa steam de ekleyelim birbirimizi
adamlar yapmış biz de oynuyoruz arkadaş!!
Two Against the World
8 sene kadar ^^ Knight Online World^^ oynadım 1 seneyi aşkındırda oynamıyorum.
Sado
Bende PS3 war, kırık olanlardan..GOW serisini,Killzone, MGS4 favorilerim...bu aralar crysis2,bioshock2 oynuyorum...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
ilk oyuna göre daha aksiyon dolu ve eğlenceliydi. death, war karakterine nazaran daha konuşkan ve agresif 2.kez oynanır mı oynanır..
Two Against the World
selam arkadaşlar,
kısa bir süre önce online oyunseverlerin bildiği METİN2 adlı oyunun bir PVPSERVER'ı açılmış
server şu an reklam aşamasındaymış ama motosiklet üyelerine %10 promosyon yapılacakmış.
yapmanız gereken
Deathmt233@hotmail.com a ben motosiklet.net üyesiyim diye mesaj atmaktır.
Sorularınızı oyunda [TL]AriS e sorabilirsiniz.
kendisini ve/veya site sahiplerini tanımam ama online oyunseverlerin ilgileneceğini düşündüğümden paylaştım.
ÖĞRENDİKLERİM :
Oyuna 83. levelde başlanıyormuş
hergün bos eventi yapılıyormuş
7/24 açıkmış....
www.deathmt2.com/ adresinden ulaşılan bu siteye girerken izlenmesi gerekenler :
1- yukarıdaki adresten kaydolunup oyunu indiriyorsunuz
2- indirdiğiniz packleri orjinal oyunun içine atıyorsunuz ( orjinal oyunu olmayanlar www.metin2.com dan indirebilirler )
3- oyuna girip keyfinize bakıyorsunuz...
hadi kolay gelsin ( bu kıyağımı da unutmayın )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
pesmi daha iyi fifamı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)