Dan BROWN 'un Son Sembol u yeni bitirdim...
Adam hakikaten her satırında her kelimesinde hak ediyor parasını...
Helal olsun
Dan BROWN 'un Son Sembol u yeni bitirdim...
Adam hakikaten her satırında her kelimesinde hak ediyor parasını...
Helal olsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ben de en son okudugum kitap AŞK BİR KÖPEKLİKTİR
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
5000 i aşkın kitap ve yarısı kadar dergi var habire de ekleniyor üzerine ,ev de yer kalmadı da bu aralar okuma özürlü olmaya başladım gibi
Ece Temelkuran--Muz sesleri elimde
All over the world
Su siralar okudugum kitap,
yatmadan önce 100 fırça darbesi
en sevdigim yazar da Catherine Millet
Sapikmiyim neyim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
her gece 5 yada 10 kıtap devırırım gercekten kıtaplarla dergılerle iç içe olmak hoş bır şey
Dostoyevski.
Akliniza hangisi gelirse.
Okuyun ben hastasyimdir, tavsiye ederim.
We are many...
Kızmayın ama kitap okumayı hiç sevmiyorum, kendimi alıştırmaya çalıştım ama bir türlü olmuyor...
Günlerce , haftalarca kitap okudum ama hiç zevk tat alamadım, okumaktan ibaret birşey degil gibi geldi bana... Keşke sevebilsem kitap okumayı ama olmuyor, heralde ilkokul ve lise hocalarım beni kitap okumaktan sogutmuş olmalı
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
işte budur arkadaşlar topiği şimdi gördüm erhan çok iyi yapmışsın
şu an iki tane kitap'ım var okuduğum hatta okumaya çalıştığım...Soner Yalçın .. bu dinciler o müslümanlara benzemiyor ve ...Adam Fawer ...olasılıksız
demekki doğru yazarı ve doğru kitabı bulamamışsın çalışmalara devam
Ahmet Ümit tavsiye ederim sıkı yazardır
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
ya bir kitapta 2 3 hadi max 4 yerde gecer olay.
Bunu takip edeyim derken suurum donuyor baslarım abi boyle kitaba boyle kitapmı yazılır
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Arkadaşlar Atatürk ün nutku (2 cilt ) bence tam okumanın zamanıdır.Bende artık bu topikte sizlere kitaplar önereceğim.allaha emanet olun bol bol okuyun.Okumaka devamlı okumak ve her telden ve konudan dileklerimizle.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
Beyler vascancelos mutlaka okyun özellikle kayığım rosınha vs gerçekten müthiş yazıyor.Tüm kitaplarında insanın düşünceler ve rüyalar alemine taşıyor cidden çok güzel yazıyor.Devamı var.......
Patron bu iş şişe devirmeye benzemez on göre ha !!!! Şaka bir yana bence bir aray geldiğimizde postal muhabbetlerinin yanında birazda edebi ve ebedi takılalım ne dersiniz.Mesala felsefe konuları siyasal ve sosyal yaşam biçimleri-formları vs vs vs Allaha emanet olun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------
İnsan okuma alemine daldımı hayatı unutuyor ve bambaşka bir hayatın içinde var olduğunu anlıyor.
enson okuduğum kitap " Babam Çatlı" iyiki de okumusum he bide kitap okurken ara vermeyi sevmem bir itaba başladımmı bitiririm Okudugum kitabıda bidaha okumam bu biraz Polatalemdar gibi oldu ama neyse
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
[QUOTE=aparat;1936862]merhaba tünal abi bırak keyfe keder okumayı aslında NUTUK okullarda ders kitabı olmalı....[/QUOTEEyvallah kardeş orada havalar nasıl
Oğuz Atay'ı tavsiye ederim, özellikle "Tutunamayanlar" kitabını...
Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Huzur" kitabını.. ve yabancılardan illaki dostoyevski.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)