coq patronum,
Erhan abinin dedigi gibi 5651 Yasa İçeriği
Türkiyede şuan uygulanan bir yasadır, ve bu tip hizmetleri veren bütün firmalar bu kurala uymak zorunda, tabi sen yurt dışındasın bir sorun yaşamıyor olabilirsin. şanslı adamsın.
Biz bu tip hizmetleri verdiğimizde kablolu yada kablosuz bu yasayı yerine getirmek zorundayız. bence çok iyi bir uygulama ama biraz yorucu.
Sende işini garantiye almak için bir secure software kullan diyorum, ne olur ne olmaz.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
amd işlemciler ilk yıllarında hep inteli taklit etmiş ama son yıllarda, intelden daha performanslı ürünler üretiyor diye birkaç yerde makale okudum, intelle rekabet içinde fiyatları düşük.
iyi hoş diyorsunuzda amd 3,0 7mb işlemci fiyatı + 70tl = intelin 2,6 3mb işlemcisi. yinede mi intel daha kaliteli tabiki ama arakadaki kalite farkı fiyat farkının yanında. . .
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Arkadaşlar bir soruda ben sorayım. Zip li dosyada bir program var bu programı kurmam gerekiyor bu zipli dosyayı anti vürüs programıyla tarattığımda virüs buluyor. Bulunan virüsü temizleyip zipli dosyadan programı kurabilirmiyim.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Virus programı, zipli dosyada kurmaya çalıştıgınız programın setup dosyasını virus zannediyor olabilir.
Her durumda zipli dosyayı extrac edip içinden çıkan dosyaları incelemek lazım.
Genelde antivirüsler crack dosyaları virüs olarak bulur, belki zip içinde crack dosya vardır.
Bu üründen satın alan var mı ?
http://buroteknik.com/hp-colorlaserj...ati_37641.html
Ben burayı nasıl görmemişim yahu
Benim mesleğim işte sistem mühendisliği
Hp nin giriş seviyesi lazerjeti olur kendisi, uzun süreli kullanmadım ama bu seri genelde bellidir özellikleri orta-küçük ölçekli ofisler için kullanılır. evde fazlasıyla işini görecektir. 2000 sayfa/toner di sanırım toner tüketimi.
Sormak istediğin nedir tam olarak
Selam arkadaşlar, bizde IT sektöründe kurumsal olarak profesyonel bir şekilde çalışıyoruz.
Kocaeli bölgesinde firmasının bilgi işlem desteğine ihtiyacı olan arkadaşlar bana istedikleri zaman ulaşabilirler.
AMD/Intel kavgası hiçbir zaman bitmez bu arada, bu konuda tartışmanında bir anlamı olmadığını belirtmek isterim 100'lerce işlemci/anakart/fan ile yapmış olduğum testlerden edindiğim tecrübeler ile. Yeri gelir AMD iyidir yeri gelir INTEL. Aslında konu bu kadar basittir. Herşeyden önce sormanız gereken soru hangisi daha iyi? değil, hangi işi yapacaksın? olmalıdır
Yok mu yeni tayfadan Linux cu.
Islemci tartismasi cikmis.
Valla paraniz neye yetiyosa o iyidir, quad core ve i7 arasi kaldim bende bilgisayar toplarken ama i7 o kadar iyi demelerine ragmen para quad core a yetti benim icin konu kapandi.
He cok param var ikisinide alirim en iyisi hangisi diyen varsa oturup kullanici yorumlarini okuyun baska hic bisey bilgi vermez.
We are many...
Aramıza hoşgeldin, meşlektaş görmek bizi sevindiriyor
Bende GOSB bölgesinde özel bir firmada çalışıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
Yeni tayfada linux kullanan yok , linux ihtiyar işi
İşlemci konusunda i7 ye para vermediğin iyi olmuş , quad i7 nin işini rahat yapıyor zaten. En iyisini yapmışsın.
Bu topic,i takip edeceğim bilgisayarcı değilim ama,Meraklı tayfa diyelim
amd oyun sektöründe
intel bilgisayar işlemlerinde daha iyi diye bi duyum aldım.kulaktan dolma tabii..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Amd nin phenom2 x550 Black edition diye bir işlemcisini almıştım 120$ gibi birşey çift çekirdekli, eve geldim 4 çekirdek oldu ve standart hızı 3.10 iken hız gerektiğinde günlerce 3.60larda 4 çekirdek olarak çalışabiliyor. E ben niye intel alayım.
Win 7 x64 ile birlikte kullanınca fark anlaşılıyor hele de raid 4 hdd olan bir bilgisayarınız var ise
o kadar zamandır girerim mt ye daha yeni gördüm bu topiği vay arkadaş
kendi mesleğimizle ilgili de bölümümüz varmış bizde sistem engineer olarak çalışıyoruz
cbr125cbr
arkadaş bende daha 1 hafta önce x555 topladım oda uğraşıyor 3 çekirdek oldu 4. çalışmıyor sende raid 4 ü ne yapacaksın ki kendi pcde onu çok merak ettim
emomen Çok sayın patlangoç arkadasım Lınux gelecektır lutfen.
ı7 mımarısı yuzunden mukemmel ama eger kı 3d grafık cızımı yapmıyacaksan o tarz agır ıslerde kullanmayacaksan gereksız,kotu degıl sadece gereksız o kadar para.
Kımse kotu dıyemez dıyen otursun bı ozellıklerını okusun quad core u havada karada deler ama soyle bısey var ne ıcın ıstedıgınıze baglı.
Quad Core un ustunde 5870 var benchmarkta nerdeyse aynı puanı alıyor ı7 ıle.
He ama quad core da 3d grafık cızıcem dedıgın zaman oturup dusunmek gerek ben naptım dıye.
Wındows a para verın sız hala elın yahudı faşistine beleş Lınux varken hemde daha hızlı ıken.
We are many...
Kendini emekliye ayırmışlar olurmu
Bir kaç resim atim renk gelsin. Konuya
Forever intel+ati+dfi+raid+win64+ SESSİZLİK+altec lansing
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Vay meslektaşlarım 80 tane mağza var mausem basmıyo sağlam basınca basıyo ndn bilgisayar çok yavaş
ses geliyo bu kasadan patlarmı monitör bi süre ellemeyince kapanıyor bu kolonlardan neden az ses geliyor
benim klavyem hep büyük yazıyor gibi gibi boş sebeplerden arayan o kadar adam varki her gün sinirden deli olma ihtimali ile yaşıyoz
ömrümü yediler ömrümü bu kullanıcılar. :D
Asayiş berkemal
hoşgeldin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)