[M.T Bilgi İşlem ve Bilgisayarcılar]Grubu
-
Vay be sanatla ilgilenen arkadaslar da mı varmıs sitemizde ne guzel
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Reklamlar
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Gürkan abim bilgisayar işide sanat işi
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
emomen adlı üyeden alıntı
Gürkan abim bilgisayar işide sanat işi
bazı arkadaşlar bu sanatı iyi kullanıyor
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Keske cekseydin gormus olurduk o sanatkar arkadasımızı
Hangi sanatlarla ilgileniyormus biliyormusun
Bilmiyor işte ne yapsın
Her yaptıgımız sey bir sanat ama işte görebilene
ben görmek istiyorum
bazılarıda bilgi alıyor adres falan
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
bazı arkadaşlar bu sanatı iyi kullanıyor
ben görmek istiyorum
bazılarıda bilgi alıyor adres falan
Tamam bilahare gosteririm sana ozel olarak
Hersey sanat icin
-
ARkadaşlar,
Benim soruma cevap veren olmadı..
1- Bluetooh çalışmıyor.
2- Kablosuz internet ağını gösteren mavi lambalı gösterge arada sırada kendi kendine kapanıyor.. İnternet gidiyor ben açıyorumm...
Neden oluyor bunlar.. ??
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
Tamam bilahare gosteririm sana ozel olarak
Hersey sanat icin
senin sanatından şüphem yok kardeşim sanat merkezinde onaylamışlardır
:
-
serdarmert adlı üyeden alıntı
ARkadaşlar,
Benim soruma cevap veren olmadı..
1- Bluetooh çalışmıyor.
2- Kablosuz internet ağını gösteren mavi lambalı gösterge arada sırada kendi kendine kapanıyor.. İnternet gidiyor ben açıyorumm...
Neden oluyor bunlar.. ??
Sorun yazılımsal veya donanımsal, görmeden kimse kolay kolay yardımcı olamaz. Çünkü bu sorunlar uzaktan çözülecek sorunlar degil. Ama şu adımları takip etmende fayda var ;
bloutotoh driverlarını kaldırıp yeniden kur, olmassa harici bir bluetoth bul ve dene. sorunsuz çalışıyor ise donanımsal bir sorun var demek oluyor.
-
Sorun yazılımsal veya donanımsal, görmeden kimse kolay kolay yardımcı olamaz. Çünkü bu sorunlar uzaktan çözülecek sorunlar degil. Ama şu adımları takip etmende fayda var ;
bloutotoh driverlarını kaldırıp yeniden kur, olmassa harici bir bluetoth bul ve dene. sorunsuz çalışıyor ise donanımsal bir sorun var demek oluyor.
emrullar ben burdaki bazı çakma arkadaşlara iş yaptırdım hala arıza gideremediler bide seni denesek diyorum
:
-
-
Ahh kafam
Uzerime alınmalımıyım
Kardesim tornacılara bilgisayar kurdurursan olacagı bu
Abi çırağın olam
-
-
Ahh kafam
Uzerime alınmalımıyım
Kardesim tornacılara bilgisayar kurdurursan olacagı bu
edii adlı üyeden alıntı
Abi çırağın olam
Estgf. canım benim olsan olsan ustam olursun
burdan yazıyorum dün geldi cıragın olayım diyen vatandaş 20 lira para istedi benden arıza için
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
burdan yazıyorum dün geldi cıragın olayım diyen vatandaş 20 lira para istedi benden arıza için
ee hayat sartları cocuk ne yapsın..
kimse kimseye vermiyor bişi bu devirde belese
-
-
abi severek yaparız senin işini
Erhan abi pişman sanki, adamın üstüne çok gitmişsin
hayırdır...
en iyisi bu topaktaki herkes tükkana gelsin senin şu bilgisayarı halledelim...
Sorma canım kardesim.
Adam taksimin dibinde yasıyor. ingilizce sıfır.
Dedim bir iyilik yapayımda işletim sistemini ingilizce kurayım biraz olsun geliştirir kendisini...
Ama yaranamadık.
Hayır terbiyesiz adamın tukkanına bir turist gelip takarmısın diyecek ampul avize vs. saf saf bakacak suratına...
Onun cahilligi bişi degil millet olarak rezil oalcagız...
Tarihine bakıpta demezlermi sen nasıl oluyorda BALTACI nın torunu oluyorsun diye yuzune tukururler adamın
-
Sorma canım kardesim.
Dedim bir iyilik yapayımda işletim sistemini ingilizce kurayım biraz olsun geliştirir kendisini...
Ama yaranamadık.
Hayır terbiyesiz adamın tukkanına bir turist gelip takarmısın diyecek ampul avize vs. saf saf bakacak suratına...
Tarihine bakıpta demezlermi sen nasıl oluyorda BALTACI nın torunu oluyorsun diye yuzune tukururler adamın
Abi en iyisi ingilizce kalsın boşver iyi olmuş öyle...
Aslında Gürkan abi, ingilizceyi erken yaşta çözmüş sadece bilgisayarda zorlanmıştır, yoksa akıcı bir şekilde konuşuyor ingilizceyi...
Turistlerle iyi anlaşıyor, geçenlerde uğrayayım dedim yanına, tükkanda 5-6 turist güzel bayan vardı... sohbet ediyolardı,benim ingilizcem çok iyi degil anlıyamadım ne konuştuklarını...
-
Soparca konusmustur o ingilizce zannetmişsin
-
ee hayat sartları cocuk ne yapsın..
kimse kimseye vermiyor bişi bu devirde belese
abi severek yaparız senin işini
Erhan abi pişman sanki, adamın üstüne çok gitmişsin
hayırdır...
en iyisi bu topaktaki herkes tükkana gelsin senin şu bilgisayarı halledelim...
Sorma canım kardesim.
Ama yaranamadık.
Abi en iyisi ingilizce kalsın boşver
iyi olmuş öyle...
Aslında Gürkan abi, ingilizceyi erken yaşta çözmüş sadece bilgisayarda zorlanmıştır, yoksa akıcı bir şekilde konuşuyor ingilizceyi...
Turistlerle iyi anlaşıyor, geçenlerde uğrayayım dedim yanına, tükkanda 5-6 turist güzel bayan vardı... sohbet ediyolardı,benim ingilizcem çok iyi degil anlıyamadım ne konuştuklarını...
Soparca konusmustur o ingilizce zannetmişsin
cerrahi efendi 2 mesajda adamları kendine benzettin bakarmısın
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler