Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

[M.T Bilgi İşlem ve Bilgisayarcılar]Grubu

Motovento
    REKLAM ALANI
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    PDF dosyalarini photoshop açar.
    Oradan world a kopyalayabilirsin.
    Fakat kopyaladigin image olarak kalacaktir, yani yazilari degistirmek gibi bir sansin yok.
    Tabii ps de silip uzerine yazarak bunlari yapabilirsin ama amacin sadece belli sayfalari world a aktarmaksa, istedigin sayfalari PS de tek tek açip, kopyala yapistir yapacaksin...
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    pdf yi word. word u pdf çeviren program var.. Hatta autocad çizimlerini pdf ye çevirip göndeririz. Ayrıca bir teklifi word exelde hazırlayıp pdf ye çeviririz ki oynanmasın üzerinde..özellikle projeler...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Alıntı ugurapay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde öyle deneyelim
    yoksa msn den falan gönderebilirim abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------

Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pdf yi word. word u pdf çeviren program var.. Hatta autocad çizimlerini pdf ye çevirip göndeririz. Ayrıca bir teklifi word exelde hazırlayıp pdf ye çeviririz ki oynanmasın üzerinde..özellikle projeler...
    PDF2Word v3.0 bu programla çevirip oynarsın

Alemdeki tüm programlar benden sorulur

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı avkan65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------

Doğru valla..Hakan hocam, bence sen dergilerde veya internette bir yerlerde bu programları deneyip bunları yorumlama üzerine ek işte yapsana...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250

Dükkanda değilde evde var galiba bir bakayım
    9 varken 8 de kurulurmu yoksa 9 kaldırmakmı gerekiyor
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Alıntı ugurapay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dükkanda değilde evde var galiba bir bakayım
    9 varken 8 de kurulurmu yoksa 9 kaldırmakmı gerekiyor
    9 u kaldır abi 8 bir önceki versiyonu olduğu için kurmayabilir 9 un üzerine büyük ihtimal

Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru valla..Hakan hocam, bence sen dergilerde veya internette bir yerlerde bu programları deneyip bunları yorumlama üzerine ek işte yapsana...
    milletle uğraşamam abi herkes buradaki gibi değil ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------

PDF2Word v3.0 programı ile pdf dosyasının nasıl world dökümanına çevrileceğini ve worldun içinde nasıl değişiklik yapılacağını size görüntü ile sunayım dedim
    millet adam anlatıyor ama oluyormu yoksa kolpacımı diye şüphe kalmasın içinde milletin

ha bu içini değiştirdiğimiz worldu tekrar nasıl pdf yaparız diyen olursa onuda anlatırız bir ara

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Çalışmayan bilgi işlemciler nasıl belli oluyor

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Bravo Bravo
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Alıntı edii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benden bahsediyorsan ben bilgi işlemci değilim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    benden bahsediyorsan ben bilgi işlemci değilim
    Yok Hakan abim senin bilgisayarcı olmadıgını biliyorum

Yok Hakan abim senin bilgisayarcı olmadıgını biliyorum
    değilim ama
    döktürüyorum değilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------

Alıntı racer2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben onu irdirdim ama...masa üstüne setup olarak indi...kurdum...explorer a toolbar olarak kurdu...yada öyle biseyler...nalet her sey ingilizce...
    dediğini yapıyom öyle bisey cıkmıyor...ben tarayı olarak firefox kullanıyorum...
    o kurbağı bi yakalarsam...

o programı indirip kurduğunda ,upload edeceğin resmin üzerine gelip sağ klik yapınca böyle bir görüntü çıkacak sen upload file to imageshack seçeneğine basınca upload başlar ..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlarım affınıza sığınarak bir soruda ben sorayım
    benim pc de cd yazdırırken problem çıkıyor.yazıcım dvd yazıcı.neroda dvd yazdırmaya çalışıyorum, belgeler, filmler, resimler ne varsa bir dvd ye sığacak kadar.yazmaya başlıyor gibi oluyor bir kaç saniye sonra duruyor hata veriyor.cd yi çıkardığımda birazını çizmiş oluyor, sonra kullanamıyorumda, yani cd boşa gidiyor.neden olabilir, ne yapabilirim, nerodanmı yazıcıdanmı nasıl anlarım
    teşekkürler
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx

eeee bir yıllık işi 3 ayda yaparsak 9 ay yatarız tabi
    Derler ya en iyi bilgi işlemci oyun oynayan bilgi işlemcidir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim pc de cd yazdırırken problem çıkıyor.yazıcım dvd yazıcı.neroda dvd yazdırmaya çalışıyorum, belgeler, filmler, resimler ne varsa bir dvd ye sığacak kadar.yazmaya başlıyor gibi oluyor bir kaç saniye sonra duruyor hata veriyor.cd yi çıkardığımda birazını çizmiş oluyor, sonra kullanamıyorumda, yani cd boşa gidiyor.neden olabilir, ne yapabilirim, nerodanmı yazıcıdanmı nasıl anlarım
    teşekkürler
    Abi, selamlar
    Nerodaki hata tam olarak nedir, görsek daha iyi olur ama, ilk yapaçagın iş nero versiyonunu degiştirmen olur, birde yazdırma hızı nedir dvd yazarken?
    Aklıma bir şey daha geldi yıllar önce karşılaştıgım bir sorun daha vardı neroyla ilgili dvd yazarken media yı kapatma seceneği tıklı olmadıgında yazılan dvd hiç bir yerde çalışmaz , nero cd yazma seceneklerinde sonlandırma tıklanmış durumdamı?
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler
    arkadaşım bu tür sorunlar yakın inceleme gerektiren sorunladır ,sistemden kaynaklanmıyor bence ,neronun hangi versiyonunu kullanıyorsun önce onu bilmek lazım ,tavsiyem nero 6 ultra edition dur, en iyi pratik ve en işlevsel versiyonlarından biridir cd yi çıkardığında cd nin çizildiğini bahsetmişsin bu çizilme dediğiniz olay bana göre şöyle, siz cd yi takıyorsunuz ve kopyalama işlemini başlattığınızda cd yanmaya yani yazmaya başlıyor ,taki hata verene kadar ve hata verince siz yazma işlemini bir şekilde duruduruyorsunuz bu aşamada siz cd yi çıkardığınızda izler görüyorsunuz çünkü boş media cd burn olurken(yakarken) yani yazarken iz bırakır sanırım bahsettiğiniz çizilme bu, çünkü optik göz cd yi çizmez ,çizme olasılığı yok ,mekanik bir sürtünme olmuyor çünkü yakarken ,bana nero versiyonunu ve başlangıçta yaptığınız seçenekleri detaylı anlatırsanız size yardımcı olabilirim .yazma hızı seçeneği böyle bir durum oluşturmaz ..dediğim gibi bir yerlerde hata yapılıyor,olayı biraz açmanız lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eeee bir yıllık işi 3 ayda yaparsak 9 ay yatarız tabi
    Derler ya en iyi bilgi işlemci oyun oynayan bilgi işlemcidir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------

şimdiye kadar bende öyleydimde. türkiye genelinde büyük bi şirkette çalışınca canına okuyolar.

Ahh ahh eskiden ne çok boş vaktim vardı.

bu arada pdf için ufuk bi yardım.

eğer pdf dosyası bilgisayardan yapıldıysa sorun olmuyor. aynen geri çevirebileceğiniz dünya kadar program var. ama eğer taranmış bi dosya ise bunu çevirdiğiniz zaman size image dosyası olarak vericektir. imaj dosyasındaki text leride OCR yazılımı ile geri alabilirsiniz.

Ufaktan not düşeyim dedim

http://en.wikipedia.org/wiki/Optical...er_recognition

Motosikleti
    My Kawa..
    bende bi soru sorabilirmiyim

benim pc de bazen windows falan yavaşlıyor sonra sıkılıyorum ghost layıveriyorum 1 dk 32 sn de.. ama bi türlü stabil bi sistem tutamadım acaba sorun monitörümde mi? yoksa modemimin LAN ledinde mi?

*Not : Bu soruyu edii cevaplasın öyle büyük şirketlerin teknik servisliğini yapıyo ya hadi bakalım..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bi soru sorabilirmiyim

benim pc de bazen windows falan yavaşlıyor sonra sıkılıyorum ghost layıveriyorum 1 dk 32 sn de.. ama bi türlü stabil bi sistem tutamadım acaba sorun monitörümde mi? yoksa modemimin LAN ledinde mi?

*Not : Bu soruyu edii cevaplasın öyle büyük şirketlerin teknik servisliğini yapıyo ya hadi bakalım..
    Sevgili KeYCoDe,

Attıgın ghost hayalet modunda fazla takıldığı için gerçek ruh çagırma işleminde stabil olarak dünyaya geri dönemiyor.

şimdi sana stabil olarak hayalet çağırma yöntemini anlatıcam.

Şimdi herkesin başarabileceği basit bir usulle ruh çağırma yapmayı öğretiyorum. Bu usuller en basitidir. Eğer uygulama esnasında yanlış yaparsanız beni sorumlu tutmayacağınızı peşinen kabul etmek durumundasınız. Ama sorununuz olursa bana yazabilirsiniz.

Yuvarlak masa île ruh çağırma:

Bir çivisiz yuvarlak üç ayaklı masa etraf ma üç veya dört kişi oturur. Eller masanın üst kenarlarına parmaklar açık olmak üzere ve birbirlerine temas etmek şartıyla hafifçe konur. Bir müddet beklenir, oda sessiz ve ışıklar olacaktır.

İçinizden biri:

Ey etrafımızda dolaşan ruhlar lütfen içlerinizden birisi meclisimize iştirak etsin. Masaya davet ediyoruz, lütfen suallerimize cevap versin der. Bir müddet sonra masada bir çatırdı olur. O vakit seansı idare eden:

— Eğer geldi iseniz masanın ayağını üç kere vurun! Hakikaten biraz sonra masanın bir ayağı kalkar ve üç defa vurur, o vakit:

— Kimsiniz, isminiz nedir. Alfabe harfleri sırasına göre vurunuz! denir. (Yani: a-1, b-2, c-3, ç-4,d-5, e 6, f-7 ilah...) ve böylelikle muhabere yapılır seans bitince:

—Güle güle gidiniz... denir.

Fakat bu masa ile muhabere çok yorucudur. Bunun için daha kolay bir usul vardır.

FİNCAN USULÜ

Fincan ile ruh davetiyesi:

Bir büyük karton üzerîne aşağıda gösterildiği üzere büyük bir çember çizilir, çemberin iç kısımlarına ufak çemberler halinde A dan Z harfine kadar alfabe yazılır. Büyük çemberin merkezine bir fincanın konacağı kadar ufak bir çember çizilir. Buraya fincan konur. Konacak fincan biraz büyükçe olacaktır.

Fincanın sağ ilerisine bir dörtgen içinde «evet» sol taratma «Hayır» Üst tarafına «Olur» Alt tarafına «Olmaz» kelimeleri yazılır.

Sonra bu karton masaya yapıştırılır. Ortasına fincan konup ruh davetiyecileri etrafına toplanır. Şahadet parmağına kapanmış fincanın üst kenarına değdirirler. Beklerler. Seans operatörü sorar:

— Etrafımızdaki ulvi ruhları çağırıyoruz, içlerinden birisi lütfen icabet buyursun, gelsin! denir. Ruh geldiği zaman fincan oynamaya başlar. (Bu fincan davetiyesinde davetten evvel süre-i Kadir gibi bazı Ayetleri’nde okunması iyi bir tesir vücuda getirir. Yalnız dikkat edilecek husus seansta çok ciddi olmak ve laubali olmamak. iyi sualler sormaktır.)

— Lütfen isminiz! yazar mısınız?

(Fincan yerinden oynar ve parmaklarla birlikte harflere gider gelir.)

—Bana filan, ruhu çağırabilir misin?

— Evet.

— O halde size çok teşekkür ederim. Gidiniz gitmeden evvel bizce görülmesi mümkün bir arzunuz var mıdır? bildiriniz. (Arzusu yapılacağı söylenip) güle güle gidip o ruhu davet ediniz.

Böylece istenen ruh gelir, kim olduğu araştırıldıktan sonra, ona evvelce hazırlanan sualler sorulur. Yalnız ciddi şeyler sormak ve onları kızdıracak hareketlerden kaçınılmalıdır.

demekki seninki uyuşuk bir imaj. düzgün gelemiyor.

Not: Lütfen İmajlarımıza saygılı olalım.

Sevgili KeYCoDe,

Attıgın ghost hayalet modunda fazla takıldığı için gerçek ruh çagırma işleminde stabil olarak dünyaya geri dönemiyor.

şimdi sana stabil olarak hayalet çağırma yöntemini anlatıcam.

Şimdi herkesin başarabileceği basit bir usulle ruh çağırma yapmayı öğretiyorum. Bu usuller en basitidir. Eğer uygulama esnasında yanlış yaparsanız beni sorumlu tutmayacağınızı peşinen kabul etmek durumundasınız. Ama sorununuz olursa bana yazabilirsiniz.

Yuvarlak masa île ruh çağırma:

Bir çivisiz yuvarlak üç ayaklı masa etraf ma üç veya dört kişi oturur. Eller masanın üst kenarlarına parmaklar açık olmak üzere ve birbirlerine temas etmek şartıyla hafifçe konur. Bir müddet beklenir, oda sessiz ve ışıklar olacaktır.

İçinizden biri:

Ey etrafımızda dolaşan ruhlar lütfen içlerinizden birisi meclisimize iştirak etsin. Masaya davet ediyoruz, lütfen suallerimize cevap versin der. Bir müddet sonra masada bir çatırdı olur. O vakit seansı idare eden:

— Eğer geldi iseniz masanın ayağını üç kere vurun! Hakikaten biraz sonra masanın bir ayağı kalkar ve üç defa vurur, o vakit:

— Kimsiniz, isminiz nedir. Alfabe harfleri sırasına göre vurunuz! denir. (Yani: a-1, b-2, c-3, ç-4,d-5, e 6, f-7 ilah...) ve böylelikle muhabere yapılır seans bitince:

—Güle güle gidiniz... denir.

Fakat bu masa ile muhabere çok yorucudur. Bunun için daha kolay bir usul vardır.

FİNCAN USULÜ

Fincan ile ruh davetiyesi:

Bir büyük karton üzerîne aşağıda gösterildiği üzere büyük bir çember çizilir, çemberin iç kısımlarına ufak çemberler halinde A dan Z harfine kadar alfabe yazılır. Büyük çemberin merkezine bir fincanın konacağı kadar ufak bir çember çizilir. Buraya fincan konur. Konacak fincan biraz büyükçe olacaktır.

Fincanın sağ ilerisine bir dörtgen içinde «evet» sol taratma «Hayır» Üst tarafına «Olur» Alt tarafına «Olmaz» kelimeleri yazılır.

Sonra bu karton masaya yapıştırılır. Ortasına fincan konup ruh davetiyecileri etrafına toplanır. Şahadet parmağına kapanmış fincanın üst kenarına değdirirler. Beklerler. Seans operatörü sorar:

— Etrafımızdaki ulvi ruhları çağırıyoruz, içlerinden birisi lütfen icabet buyursun, gelsin! denir. Ruh geldiği zaman fincan oynamaya başlar. (Bu fincan davetiyesinde davetten evvel süre-i Kadir gibi bazı Ayetleri’nde okunması iyi bir tesir vücuda getirir. Yalnız dikkat edilecek husus seansta çok ciddi olmak ve laubali olmamak. iyi sualler sormaktır.)

— Lütfen isminiz! yazar mısınız?

(Fincan yerinden oynar ve parmaklarla birlikte harflere gider gelir.)

—Bana filan, ruhu çağırabilir misin?

— Evet.

— O halde size çok teşekkür ederim. Gidiniz gitmeden evvel bizce görülmesi mümkün bir arzunuz var mıdır? bildiriniz. (Arzusu yapılacağı söylenip) güle güle gidip o ruhu davet ediniz.

Böylece istenen ruh gelir, kim olduğu araştırıldıktan sonra, ona evvelce hazırlanan sualler sorulur. Yalnız ciddi şeyler sormak ve onları kızdıracak hareketlerden kaçınılmalıdır.

demekki seninki uyuşuk bir imaj. düzgün gelemiyor.

Not: Lütfen İmajlarımıza saygılı olalım.

hocam nacizhane önerilerinize uyarak dediklerinizi yaptım
    ancak karşılaştığım sorunlar hakkında engin tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum
    yaşadığım sorunlardan bir demet ;

avkan65: ey ruh !
    ruh: efendim abi

avkan65: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ?
    ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek!

avkan65: ey ruh geldin mi?
    ruh: geldim
    avkan65: bize kendini tanıt , ismin ne?
    ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana okşan derdi şekerim

avkan65: ey ruh !
    ruh: buyur koçum mevzu nedir??

avkan65: ey ruh geldiysen murat de
    ruh: murat
    avkan65: koyim de tur at ehuehueheuehu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Hakan Abi harbi kopardın beni akşam akşam

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    avkan65, hell24

nen kaçak napıyon

REKLAM ALANI
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler