0554 456 95 87 özelden yazdım buradanda ulaşabilirsiniz
0554 456 95 87 özelden yazdım buradanda ulaşabilirsiniz
alp_tunay abi balıkçı sandalı çok güzel çok iyi, hasta oldum..kesin başına bi iş gelecek =)
Karadeniz - Giresun.
Olsun..Yapan biziz tamirinide yaparız
Olmadı yeniden yaparız...
Sağol...
Daha birçok model yaptın bunlardan sonra...
İlerleyen zamanlarda fotolarını koyarım...
gemi modeli yaparken arkadaşlar çok yardımcı olmuştu. reçine , elyaf ve yardımcı malzemeleri burada bulmuştum. www.baranboya.com
Konuyu hortlatayım didim
5 aydir yazılmamış bişey geri dönünnn;)
Benim de rc aracım var Carisma 1/10Buggy.2-3 haftadır kullanamıyorum kaza yaptım ön amortisör vida yerinden kırıldı tel ile sabitlemeye çalıştımda tutmuyor oda cıkıyor hep, yeniside 60 70tl di heralde.Koskoca kaldırımda gittim küççüük vidaya çarptım ya ;))
MRHABALAR BENDE MODEL UÇAK VE TEKNEYLE İLGİLENİYORUM SİZE KENDİMİN YAPTIĞI BİR TEKNENİN VİDEOSUNU PAYLAŞAYIM
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Süper görünüyor. Ben kaplanmamış iskelet hastasıyım.
Bu arada kaç cc olacak bu bebek ?
Bende biraz kaşındım.
Arkadaşımda monte etmeden kutusunda duran Phoenix Rainbow'u aldım.
Phoenix'in Rainbow modelini çok severim.
0.15cc OS motorlu yapmıştım bir tane ve yere inmek bilmezdi.
Planörcülükten kalma alışkanlık, seviyorum bu tür uçakları.
Elimde OS FP40, 0.40cc , 4 zamanlı bir motor var. Ağırlığı izin verirse adapte etmeye çalışacağım
Soaraction diye bir model var Ufoz hocam. THK ilk 2009 gibi getirmişti. 1m kanat açıklığı vardı. 1.5metrelik bir varyasyon türetmiştim. Ceyranlı tabi benim ki
Hava sıcaksa oda inmek bilmezdi.
Bende şuan fpv için kullandığım raptor v2 var 5 yılı doldurdu. Arka kanatlara el atmak lazım ama eriniyorum. Bu yüzdende arada kaşıntı tutuyor değiştirmek için ama bir model belirleyemedim. Birde nedense cimrilik tuttu son yıllarda malum
Yahu acayip pahalanmış.
Şu andan sonra rc modelcilik gerçekten çok zor.
Şu benim aldığım Rainbow, mağazada olmuş 2200 lira. Daha buna servolar, motor, pil, kumanda deyince rahat 5 bin liraları buluyor. Allahtan elimde, motor, servo, pil, kumanda falan var.
Uçak Arf olarak çok komik bir fiyata geldi. Arkadaşım iki tane almış. Bunu 2 yıl önce aldığı fiyattan verdi. Yoksa 2bin liralar vermem arf bir uçağa...
Bu arada,
Soaraction, bence efsaneydi. O dönem Dragonda pişen birinin çok ucuza balsaya geçebileceği ve uygun ekipmanla güzel uçan bir uçaktı.
1.5 metre yere inmez tabi
Çok hafifti o uçak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Raptor EPP miydi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Bu arada asıl soruyu unuttum...
Kendi yaptığınız 150cc motor???
Raptor v2'nin gövde plastik sanırım petg madde. Kanatlar epp ama dağılıyor artık.
Evet Ufoz hocam motor geliştiriyoruz baya sancılı bir süreç bu dönemde özellikle
Mevcut bir motorda analizler yaptık. Sonra kolları sıvadık sıfırdan başladık. Temel konseptimiz var artık. Ancak henüz yapmak istediklerimize uzağız baya.
Ben de bir dönem model helikopter ile ilgileniyordum,
T-rex 500, T-rex 700 Nitro ve Goblin 700 modellerim vardı, sanıyorum 1 araba parası harcamıştımmm.. Maalesef günümüz şartlarında model helikopter ile ilgilenebilmek için holding sahibi fln olmak gerek..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)