Hayırdır bu aralar hiç kimse model yapmıyor sanırım.
Hayırdır bu aralar hiç kimse model yapmıyor sanırım.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Yaptığım çalışmalarımı beyendiğinize çok sevindim.Yakında yeni bitecek modellerimin son resimlerini yine buradan sizlerle paylaşacağım.
BİLGİ ve SEVGİ
Amca çalışmalarının devamını bekliyorum senin şu rc sandalı görünce canım çekti ne yapsam bilemedim
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
BİLGİ ve SEVGİ
Amca... Sandal projesi için teşekkür...Yapıma pazartesi başlıyorum....
Bunu yaptıktan sonra Ariel açık deniz yatı nı planlıyorum..En son yaptığın...IŞIKLAR olan...
Darısı ona..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Amca senin Şu RC teknene şu motoru koysak iyi olmaz mı?...
http://www.youtube.com/watch?v=mutb7...1&feature=fvwp
Öncelikle ALLAH kolaylık versin başarılar diliyorum.Hayırlısıyla önce bu verdiğim bir bitsin.Ariel Açık Deniz yatının yapımı biraz zahmetlidir.Projeyi çizen üstadımız eski usüllerle çizim yaptığından modelin proje üzerinde üst ve yan kesit çizimlerinde hatalar var, ölçüler tutmuyor.Bu nedenle ben bu konuda detay araştırmalar yaparak proje üzerinde bazı modifikasyonlara gittim.Benim bile ilk Ariel Yahct ile 3.cüsü arasında farklar var.Elin iyice alışsın onuda yaparız.Bendeki Ariel Yahct projesi bir üst seviye profesyonel proje bir çok noktada ölçeklendirmeyi kendimiz yaparak taşıyoruz.Hayırlısı tekrar başarılar diliyorum; bu işin sırrı bol bol sabırlı olmaktır.
---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:54 ----------
BU nedir ya Dünya Of Shore yarışınamı katılacağız Bu motor bize 50 numara fazla gelir.Ama olmıyacak şey değil tamamen duygusal.Ne kadar çok para o kadar detay ve hız.
---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
Değerli arkadaşım öncelikle sizi kutlarım. Profilinizden hangi şehirde olduğunuzu göremedim.Eğer İzmir deyseniz Talatpaşada Tansaşın karşı sol çaprazında Hobbytime mağazası var,oradan arzu ettiğiniz karoserlere ulaşabilirsiniz.
BİLGİ ve SEVGİ
Model Diyince En kRAlı Baja 5t =)
Bursa Festivalimizden Görüntüler
buda ben =)))))))))))
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
Buda Benim OğLan Mon FiLs =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
dominatör egzozla yanından 11o km hızla 13 kiloluk bişi geçse emin ol dahada komiğine gider =)
Amca... Sandalın macununu çektim...Sıra montaj ve boyada....
Fotoğraf yokmu Alp abi
Bitince hepsini koyucam...
Şu motoru bi alsam decathlonumu tekrar göklere salıcam ama paranın gözü kör olsun
Bitti sonunda amca..... Ufak tefek hatalar oldu ama bitti...
Vayyyy bu ne hızdır bu ne çabukluktur yahuuu. Ama bilmeliydim demekki el işindede hız kullandığımız motorlarla doğru orantılıymış
BİLGİ ve SEVGİ
bendede bu var ama daha acemiyim
bir tane aldım kırdım bir tane daha aldım, kırdığımı yedek parça olarak kullanıyorum
gerçekten çok zevkli
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)