https://i.hizliresim.com/Lv5Naa.jpg
JOKER
Şahsi puanım 9/10
Bence bu film efsaneler arasında yer alır. Bazı filmler vardır, fragmanını görünce beklentinizi baya yükseltir. Beklentiniz yüksek olduğu için de çoğunlukla filmi izleyince büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız.
Hah, işte joker bu yapımlardan değil. Beklentim yüksekti, filmi izledikten sonra hem beklentilerimi karşıladı hemde bir sigara yakıp "vay beee" dedirtmeyi başardı. Bence başroldeki
Joaquin Phoenix abimiz bu oyunculukla bu yıl oscarı açık ara rahat alır.
Bazı arkadaşların ilginç şekilde bu filmle alakasız bazı filmleri ve başka karakterleri bağdaştırması ve bunun sonucu da olumsuz yorumları olmuş. Garip, demek ki bakış açıları çok farklı. Şahsen ben filmi aşırı beğendim.
Bir hatılatma yapayım; Jason Statham tarzı cıvık aksiyon filmleri izlemeyi seven kesime pek hitap etmeyecek bir film. Abartılı patlamalar, kurşuna kafa atmalar,100 kişiyi tek başına tek parmağıyla dövmeler, 100mt den yere düşüp ölmeyen süper kahramanlar yok. (iyi ki de yok).
Ayrıca uyarayım film aşırı depresif. Ailecek izlenecek bir film asla değil. Çocuklara izletmeyin ve kendiniz de sakin bir ruh halindeyken izleyin.
Şimdiden iyi seyirler...