arkadaşlar yeni bir film buldum
Pİ
hakkındaki yorumları harika. bir göz atın derim
arkadaşlar yeni bir film buldum
Pİ
hakkındaki yorumları harika. bir göz atın derim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu dizilerin zevki blueray versiyonlarında çıkıyo.Ben bi siteye üye oldum ücretli.Kendi serverından tek link blueray filmler , diziler indiriyorum.2 TB'dan fazla arşivim oldu.Bağlıyorum 106 ekran LCD televizyona çocuklar uyuduktan sonra gecede 2-3 bölüm dizi izliyorum.Blueray versiyonlarda adamların burunlarındaki kıllar bile görünüyo.Çok yüksek çözünürlük var.Bide home theater sistem çakacaktım ama çocuklar uyanır diye vazgeçtim.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
her motosiklet tutkununun kesinlikle izlemesi gereken bir film. ben 11 kere seyrettim.
Efsane Adam - The Worlds Fastest İndian
http://www.google.com.tr/url?q=http:...z2YrwLZsuUFVHA
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
6 Bölümden ibaret olan ilk sezon bitti.İkinci sezonun eylül-ekim gibi başlıyacağı yönünde söylentiler var.Adamlar pilot sezon gibi mi yaptılar naptılarsa artık.6 bölümlük sezon olmaz ama tırsıyolar galiba.Bakalım getirisi maliyetini karşılayabilecek mi?Kimbilir ne masraf ettiler o diziye.O kadar zombiye makyaj yapmak boru değil
Değerli MT üyeleri öncelikle hepinize merhabalar.
Daha önce bu tarz bir konu var mıdır, yok mudur var ise nerededir diye düşünürken açmaya karar verdim. Sosyal medya sitelerinde dolaşırken hemen herkes zaman zaman “bana film önerin” yazısına mutlaka denk gelmiştir. Bende belki aramızda film izlemeyi seven, bazen de ne izleyeceğine karar veremeyen arkadaşlarımız vardır diye düşündüm. Bu konu hakkında bir çok web sitesi olduğunu biliyorum, fakat sitelerin genelinde yer alan yorumlar ne yazık ki bir-iki cümle daha fazla yazılsa sanki günaha girilecekmiş gibi yazılmış. Bu nedenle herkes izlediği, izlerken keyif aldığı filmleri burada paylaşırsa belki film seçme süreci bizim için zahmetli bir süreç olmaktan çıkar diye düşündüm.
Bunlara ek olarak vizyona neredeyse her gün yeni bir film girmekte ve bu filmlerin bir çoğu medya organları tarafından şişirilse de izleyici üzerinde beklenilen etkiyi bırakmamaktadır. Bu nedenden dolayı böyle bir durumda karşılaştığımızda burada paylaşırsak paramız da cebimizde kalmış olur.
Ben başlangıç olarak birkaç öneri yapmak istiyorum,
The Great Gatsby (2013)
Filmin daha eski yapımı da mevcut eğer filmler arasında karşılaştırma yapmayı ve karakter analizinde bulunmayı seviyorsanız ikisini de izleyin derim ben. Filmin genel konusu “aşk” olarak görülse de Amerikan Rüyasının çöküşünü ele alıyor. Film 1920-1930 yılları arasında geçmesine rağmen kullanılan müziklerin güncel olması izleyicinin filme odaklanmasına neden oluyor. Bu nedenden ötürü film müzik severler ve film severlerin ortak buluşma noktası gibi geldi bana. Filmde yer alan parti sahneleri oldukça etkileyici yani kendinizi hayal dünyasında bulabilirsiniz. Ek olarak filmde bazı metaforlar yer alıyor belli olaylardan sonra kameranın odaklandığı simgelerin bazı anlamları var.
Nightcrawler (2014)
Filmin ana karakteri hırslı ve amacı doğrultusunda sınır tanımaz bir adam. Tesadüfen bir olaya denk gelir ve o günden sonra kamera satın alıp, şehirde meydana gelen suç olaylarını kayıt almaya başlayacaktır. Büyük bir televizyon kanalıyla yolları kesiştikten sonra karakterin hayatı tamamen değişecektir. Filmi izlerken zaman zaman bu kadar da olmaz diyebilirsiniz.
Tesadüf eseri izlediğim ve yine izlesem sıkılmam diyebileceğim filmler arasında.
Fury (2014)
Film sektöründe İkinci Dünya Savaşı baz alınarak yapılmış bir çok film mevcut, fakat bu diğerlerinden farklı bir özellik taşıyor diyebilirim. Film İkinci Dünya Savaşın sırasında Amerikan Ordusunun bir tank müfrezesinin başından geçen bir olayı ele alıyor, filmi seyrederken kendinizi tankın içerisinde hissedebilirsiniz. Filmin başrollerinde Brad Pitt, Shia LaBeouf ve Logan Lerman yer alıyor.
Özellikle savaş filmi izlemeyi sevenlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. .
Whiplash
Bir çok dalda oskara aday gösterilen, son zamanlarda baya revaçta olan bir film. Konservatuarda bateri çalan bir gencin okulun ünlü hocası tarafından keşfedilmesinden sonra geçen olayları anlatılıyor. Hoca mükemmeliyetçi, hata kabullenmeyen bir kişiliğe sahip bu nedenle genç ile aralarında yaşanan gerilimli ilişki gözler önüne serilmiş.
Not: İzlediğim ve sizlere de önermek istediğim bir çok filmin ismi aklıma gelmediği için hard-diskimden bakıp sizlerle ilerleyen zamanlarda paylaşacağım .
XV
bence süper konu
The Great Gatsby ve the nightcrawler süperdi
benim bunlara ek olarak son 3 günde izleyip beğendiklerim;
Four Brothers
2 Guns
The Guest (bence süperdi)
Stretch
Konu devam ederse daha sayarım
Edit: Başlık güzel
Az önce gördüğüm rüya 5 dalda oscar alırdı ya neyse
Çok güzel bir konu başlığı açmışsınız, teşekkür ediyorum.
Nightcrawler (jake gylennhall'dan nefret edeceksiniz ) ve Whiplash'ı (NOT MY FUCKİN TEMPO!!) izledim. İkisi de müthişti.
Ayrıca Önerebileceğim :
- celda 211
- sleep tight
- el cuerpo
- big hero 6 (animasyon)
- the grey
- incendies
- I saw the devil
Saygılarımla.
the rover iyiydi. distopik avusturalyada arabası çalınan bir elemanın arabasını geri alma mücadelesi. ana karakteri çok sevdim, guy pearce da bunu gayet iyi yansıtmış.
Poulet aux prunes 3,5 yıldız, seyredilir. enstürmanını kaybeden bir müzisyenin ölüm ile randevusu. kurgu ve fikrin perdeye yansıtılışı çok güzel, şiir tadında.
calvary gayet iyiydi. bir gün birisi bir rahibe seni öldüreceğim der.
Short Term 12 4 yıldız, kimsesiz gençler ile onların topluma kazandırılma serüvenleri, ...
Down by Law 4,5 yıldız. tam anlamı ile 3 tane panpanın hapisten kaçısı vs...
anlaşılacağı üzere en kaba şekilde anlattım filmleri.
son dönemde seyredip aklımda kalanlardır.
hepisini tavsiye ederim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
yenilerden son of a gun var, beğendim
obi wan reyiz ( Ewan McGregor) oynuyor
nightcrawler konu olarak iyiye benziyo, imdb den 8,1 puan almış, nette var mıdır acaba izleyelim
Arkadaşlar önerirken isim yazıp geçerseniz fayda sağlamaz. Enazından 2-3 cümle fikir belirtin.
Çok film var aklımda ama 1 tane önereyim.
Londra Bulvarı – London Boulevard
Tipi bana çok benzetilen Colin Farrell başrolunde oynadıgı film. Ana karakter önceden sert ve belalı fakat saygın bir suçlu iken hapiste değişmiş kendini geliştirmiş ve artık hayatın akışında normal biri olmaya çalışmaktadır. İş ararken çok ünlü ve tüm magazin kitlesinin peşinde olduğu birine koruma olarak işe başlar ve ona aşık olur. Gelişen olaylar ile film devam eder. Farklı bir havası var filmin benim için, kime önersem benim kadar beğenmedi fakat ben çok seviyorum öneririm.
Evet,internet üzerinde bir çok sitede mevcut izleyebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
Dün gece konuyu açıp yastığım ve yorganımla sabaha doğru yol alırken motosiklet forumunda kim ne yapsın filmi kendin çalar kendin oynarsın diye düşünüyordum,bu nedenle yorumda bulunan herkese teşekkür ederim,ilginin olması çok mutlu etti
Önerilere devam etmek gerekirse sabahın ilk saatlerinde sizlere paylaşmaya değer bulduklarım,
The Book Thief (Kitap Hırsızı)
Bu filmi daha önce izlemiş olabileceğinizi düşünüyorum,ama izlemeyenler için bir kaç kelam etmekte fayda var. Film İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanyası'nda geçen bir olayı anlatıyor. Film'de ki küçük kız ailenin manevi kızıdır ve bir gün evlerine yahudi bir sığınmacı gelir,küçük kız evlerine gelen sığınmacı sayesinde okuma-yazma öğrenecektir ve kitaplara tutku ile bağlanacaktır. Film bir çok yan olay ve politik eleştiri içermektedir. Hitlerin halka empoze etmeye çalıştığı kültürü rahatlıkla filmde görebilirsiniz.
Official Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=hEnLF-pCybw
Köstebek-Donnie Brasco
Bu filmi de daha önce izlemiş olabilirsiniz çünkü film 1997 yapımı. Filmde Al Pacino,Johnny Deep gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca köstebek diye aratırsanız farklı filmler çıkabilir başlıkta ki gibi aratırsanız filme ulaşırsınız. Film'de mafyanın içine sızan polisin yaşadıklarıyla birlikte mafya olaylarına yer verilmiş.
Official Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ilJ_ROLClZQ
XV
içerisinde motosiklet olan bir sürü film var. Bu filmlerin listelerinin paylaşıldığı siteler var amma bu filmleri türkçe veya alt yazı olarak bulamıyoruz. Bu konuda bilgisi olan varmıdır?
Paylaşılan filmlerin hiç birini görmedim desem yeridir, çok uzak kalmışız anlaşılan
neyse not edelim ve bir öneri de benden
Into the Wild - tam bir gezgin filmi, aranılan mutluluğun kariyer ya da para olmadığını anlatan,
bir gencin alaskaya yolculuğu, sakin kafayla ders niteliğinde izlenebilir ayrıca hikaye gerçektir, iyi seyirler.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)