animasyon denince:
toy story serisi
KEŞKE BİR GÜN MT GRUBU SİNEMA BULUŞMASI DÜZENLESE !!!!
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
çok güzel bir filme benziyor..
mutlaka gideceğim...
Alanında bana göre bir başyapıt.. Mizah(hiciv), tarih, mitoloji..
Loop'a alınacak bir film..
Her izleyişte bambaşka bir söze bambaşka şekilde bir algı..
Mizah nedir bilmek isterseniz, "Karagöz ve Hacivat Neden Öldürüldü?" tam size göre MT ahalisi
BEN HAFTA SONU EYVAH EYVAH 2 YE GİTTİM. ZATEN ATA DEMİRERİN HASTASIYIM O AYRI AMA GERÇEKTEN ATA DEMİRER SENARYOYU ÇOK GÜZEL YAZMIŞ FİLMİN SONUNU DA HARİKAYDI. FİLMİ OLDU BİTTİYE GETİRMEMİŞ. GERÇEKTEN TAKDİR ETTİM İZLENMEYE DEĞER DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERKEZE ÖZELLİKLE SEVENLERİNE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM...
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hareketlenmiş burası,
Hacivat ile karagözün ezop yorumu onlarca kez seyredilmeyi hakediyor.
bir de yedi kocalı hürmüz var o da ayrı bir alem hele girişte erkan can merkezli dans sahnesi ve şarkı favorilerime yerleşmiştir.
bu iki film mutlak seyredilmeli.
mete senin dediğin elemanı en son ıp man 2 de gördüm fena dayak yedi ama iyi bir ustaydı.
bir süredir yoğunluktan fazla film seyredemedim,
umuyorum en kısa sürede tekrar dönüş yapacağım.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Çoğunluk
tek sahneye takıldım bu p labuğu tekrardan duvara çarpasım geldi,
ulan sen kimsin ki "zahide" çalarken hadi be felan diyorsun ,
deyyus.
kısaca bartu küçükçağlayanı kutluyorum, enfes oynamış. tabi gönlümüzde saldıray abi karakteri ile taht kurmuş settar usta da döktürmüş.
zaten erkan canı nerede görsem tamamdır diyorum. 40 yıl geçti emmi yine taksici oldu.
güzel film seyredin,
300 ıspartalıyı 2 den fazla seyrettiyseniz bu filmden uzak durun.
Av mevsimi
güzel film,
hele ki cem yılmaz ın oyunculuğu bu kadar olur dedirtiyor insana.
seyredin .
biraz uzun olmasına rağmen gayet güzel ve izlenebilir bir film.
Ben Bu film dışında başka bir komedi daha tanııyorum.rahmetlinin en sevdiğim defalarca izlediğim her defasında gülmekten koptuğum bir filmi
YANIYORSUN FUAT ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :D:D:D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
çok güzel bir aşk filmiydi, ben çok beğendim. oyuncular çok iyiydi, müzikler filmi çok iyi tamamlıyordu. müslüm gürses de şarkıyı çok güzel söylemiş.
film çok da etkiledi beni.
güzel bir aşk filmi izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
Soul Kitchen
çok eğlenceli ve izlenebilitesi oldukça yüksek bir film.
izlerken oldukça keyif aldım.
genelde böyle ödül amışmış felanmış çok umursamma ama çoğunluk filminin aldığı ödüllere şaşırmıyorum. kosmos elimde var ama henüz seyretmedim,
birazdan seyretmeyi deneyeceğim.
tekrar hatırlatayım Çoğunluk filmi sinema sanatından hoşlananlar için kaçırılmaması gereken bir yapım.
43. SİYAD ÖDÜLLERİ
En İyi Film: Kosmos (Yapımcı: Ömer Atay)
En İyi Yönetim: Reha Erdem (Kosmos)
Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Performansı: Sevinç Erbulak (Prensesin Uykusu)
En İyi Erkek Oyuncu Performansı: Bartu Küçükçağlayan (Çoğunluk)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Performansı: Nihal Koldaş (Çoğunluk)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Performansı: Settar Tanrıöğen (Çoğunluk)
Mahmut Tali Öngören En İyi Senaryo Ödülü: Seren Yüce (Çoğunluk)
En İyi Görüntü Yönetimi: Florent Herry (Kosmos)
En İyi Kurgu: Reha Erdem (Kosmos)
En İyi Sanat Yönetimi: Ömer Atay (Kosmos)
En İyi Müzik: Selim Demirdelen (Kavşak)
En İyi Belgesel: Direnişçi (Yönetmen: Murat Utku)
En İyi Kısa Film: Bisiklet (Yönetmen: Serhat Karaaslan)
Ahmet Uluçay Umut Ödülü: Cahit Çeçen (Kahpe Devran adlı belgeseliyle)
Onur Ödülleri: Tuncel Kurtiz, Yusuf Kurçenli ve Cahit Berkay.
2010’da gösterime giren Beyaz Bant-Das Weisse Band (Yönetmen: Michael Haneke) filmi ise Yılın En İyi Yabancı Filmi seçildi.
Yıl 2035, robotlar artık insan hayatının ayrılmaz bir parçasıdır. İnsanların robotlara olan güveni tamdır ama içlerinden bir kişi hariç. O da biraz paranoyak bir dedektif olan Del Spooner'dır. Spooner, işlenen bir suçun robotlar tarafından işlendiğini düşünmektedir. Diğerleri onun deli olduğunu düşünse de o bu kanısında ısrar eder. Bir robot psikoloğunun da yardımıyla gerçeklere ulaşmaya çalışır.
Slumdog Millionaire
Jamal Malik Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistan'da katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.
Şovun o gecelik bitmesinin ardından Jamal, eğitimsiz olan birinin bu kadar büyük başarıyı ancak hile yoluyla gösterebileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Ama yarışmadaki her sorunun cevabıyla o gece Jamal'ın inanılması zor gerçek hikayesi ortaya çıkacaktır. Fakat sadece bir soru gizemini korur..http://www.sinemalar.com/film/22232/Milyoner/
Güzeldir bi kaç dalda oscar kazamıstır izleyin yani
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)