Mutlu olanda var canim o kadar da degil.
http://www.youtube.com/watch?v=Pp9KqJ0Fa2c
Mutlu olanda var canim o kadar da degil.
http://www.youtube.com/watch?v=Pp9KqJ0Fa2c
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
hamburger Hill fena değildir
das boot ne yalan söyleyeyim şimdi tam hatırlamıyorum ama bir ara tekrar seyredeceğim.
aslında savaşı biraz da alman tarafından gösterecek filmler lazım ama nedense bulunmaz.
can't be worried about that shit. life goes on man.
"Köprüdeki Kız"- "Lulu the bridge"
Daniel atue,Vanessa Paradise başrolde...siyah beyaz çekilmiş insanın içine işleyen absürd bir aşk hikayesi...Fransada bir köprüde başlayıp,İstanbulda galata köprüsünde sonlanıyor.
Aşk filimlerinden hiç hazetmem ama seyrettiğim en güzel aşk filimi...özellikle vanessa Paradise'nin kısacık saçlı haliyle büyüsüne kapılmamak imkansız.
"I Love You, Man"
Dili baya bi bozuktu, ama hoştu. Özellikle Rashida Jones çok tatlıydı.
http://www.imdb.com/title/tt1155056/
www.motorumla.net
Az önce malum yerde (The Dude sen anla ) izlediğim bir film: wild hogs / Türkçesi: Vahşi Domuzlar..
Konunun özeti kısaca: Motosiklet çetelerine özenen 4 orta yaşlı insanın tatil öykülerini anlatan film, gerçek motosiklet çetesiyle karşılaşmalarıyla planları değişiyor..Bilgisayar programcısı, diş doktoru vs. gibi kişiyi sıradanlaştırmaya iten mesleklerindeki insanların tek zevkleri ve özgür oldukları zaman hafta sonları motosikletleriyle beraber gittikleri bir bardır ve bir gün komple bir ABD turu tertip ederler ve olaylar gelişir..
Filmin mottosu: "ride hard or stay home and lose the watches"
Kesinlikle Chopper ruhunu depreştiren bir film, eğlencelik ama o anki kafanıza göre derin anlamlar bulabileceğiniz bir film..Tavsiye olunur..
Osbourne hocam, öncelikle günaydın diyerek, "lose the watches" kalıbını anlamadığımı ve filmden de çözemediğimi belirtmek isterim...Neyi kaybediyoruz?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
çok keyifli bir film,
her ne kadar holivud bezemesi olsa da.
ayrıca Del Fuegos aslında Hell's Angels mış , dava açınca DelFuegos olmuş.
Ong Bak 3
İlk filmin bittiği yerden başlıyor,
ilk filmdeki dövüş sahneleri ve kareografi yok.
biraz daha mistik hava vermek istemişler.
ben çok beğenmedim zira akıcı dövüş sahneleri görmek istiyordum.
Av mevsimi ni izleyen var mı?
Yorumlarınızı soracaktım..
İyi geceler diyeyim ben de
Benim filmden anladığım şekliyle kolunda janjanlı saat ile motosiklet sürenlerin 1 kilometre öteden haftasonu motorcusu olduğu, ride hard olayına yakışmadıkları yönünde bir kalıp idi..
Beri yandan harbiden saatlerini harcama bu işe, eğer özgür hissetmek istiyorsan ride hard yap ve bu yeterlidir şeklinde de anlamak mümkün o kalıbı..Ama watches yerine time kullanılıyor verdiğim örnek için..
Yani muamma bir laf..Haftaiçi frenk arkadaşlarıma soracağım, onlar ne denmek istenildiğini daha iyi anlatır bana sanırım..
Wild Hogs güzelmiş, sevdim.
Ara sıra sıksa da gayet eğlenceli bir yapım olmuş. Uzun yol adına iştahımı kabarttı...
www.motorumla.net
Uzak
Ceylan 'ın ilk seyrettiğim filmi İklimler idi, etkilenmiştim.
bu filmi seyretmek için acele etmedim, hakkını fazlasıyla verek "şehir ve yalnızlık" üzerine bugüne kadar seyrettiğim en iyi filmdir.
Korkuyorum Anne
insan nedir ki ?
insana dair seyredilesi bir film, uzun gelebilir zira bana biraz öyle geldi lakin bittiğinde kayıp bir zamandan ziyade oldukça güzel bir film hatırlıyorum. türü konusunda kararsız kaldım, komedi unsurları ön planda , görsel olarak tatmin edici ,
ne bileyim seyredin işte elbet vardır içinde size dair birşeyler.
kesinlikle izlenmesi gereken bi kaç filmde benden...
"Köpekler bizi içimizde kemik olduğu için mi ısırırlar ?"
bu replik beni benden almıştır film içinde,
hele o bacaksızın sünnetten kaçışı daha ne kadar destansı anlatılabilirdi ki ?
Seyrettiğim ilk Reha Erdem filmi, tekrar seyrederim dediğim bir film , görüntü yönetmenini de ayrıca tebrik ederim. şahane bir görsellik.
@violent
Departed sağlam filmdi , inceptionu henüz seyretmedim ama baya övmüşler,
Leonardo dan pek haz almasam da Shutter Island seyredilmesi gereken bir film.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)