bu filmi kesinn izleyin derim son yıllarda çekilmiş en iyi türk filmlerinden müthiş oyunculuklarla bezenmiş çok sıcak cana yakın ve ciğerli bi film
bu filmi kesinn izleyin derim son yıllarda çekilmiş en iyi türk filmlerinden müthiş oyunculuklarla bezenmiş çok sıcak cana yakın ve ciğerli bi film
Drift Religion
motosikletçi filmleri
motosiklet üzerine "The World's Fastest Indian"dan başka film izlemedim. 9 numaraydı
"the dude" nerede
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ben bu aralar amerikada yayınlanan SPARTACUS dizisini izliyorum sahneler
hepinizi çok şaşırtacak ohaaa dediğinizi duyar gibiyim izlerseniz.Tüm bölümleri mevcut
Her cuma akşamı amerikada yayınlanıyor bilginiz olsun takip etmek isterseniz.(+18)
http://*******.com/dizi/yabanci-dizi...blood-and-sand
hurt locker ı izledim.
bakış açısına göre değişir, benimhoşuma gitti, kimileri yine şovenist ve militarist bir film diyor.
buralardayım ....
buralardaki muhabbetler biraz monotonlaştı bundan sebep biraz ara verdim. bakalım hayırlısı.
herkese can-ı gönülden selam ederim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
alüküme selam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kesat geçen son günlerin en hareketli aktivitesi 2 adet Family Guy bölümüydü...
Dizinin sıradan bölümleri olmalarına rağmen, birer Star Wars (Ep. Iv & V) parodisi olan Blue Harvest ve Something, Something, Something Dark Side dizinin hikayesini, geri kalanını veya diğer bölümlerini bilmenize ihtiyaç duymuyor.
Baştan sona kahkahalara boğmuyor her iki bölüm de, ama yer yer çok sağlam dokunuşları var.
...ve hakkını vermek gerekir, o kadar yermesine, iğnelemesine rağmen Star Wars hikayesini de çok başarılı ve çok daha basit şekilde aktarıyor seyirciye.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Türk filmlerini tercih edenlere senaryosunu Bahadır Boysal'ın yazdığı "Büşra" filmini öneririm. Siyasi bir film gözükmekle beraber aslında tam olarak aşkı anlatmaya çalışan bir film...
ben şahsen filmi beğendim ne anlatmak istiyorsa onu anlatmış bence...
klasik filmlerden sıkılanlar için "büşra" tavsiyemdir.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Büşra filminin motosikletle ilgisi, sanırım, başroldekilerin herşeyi geride bırakmak için kaçmaktan başka yapacakları başka birşey kalmadığını anladıklarında kendilerini rüzgara bırakan bir motosiklet olması sanırım..
kızın hasoğlana "kızma" dediği diskoda ki o sahneye çok güldüm... benim kızgınlığımı tanımadığım bir ses bastıramaz!!!
Bir şeyleri olduğu gibi anlatmalı insan; "başkasını yaptığını anlamayan karşıdakini neyle suçladığını bilemez"
benim anlamadığım konu ise; (bu filmle alakalı olmayan bir şeydir.) Her insanın gitmediği, gitmek istemediği yerler vardır. Bir insan gitmek istemediği bir yerde görmek istediği insanla nasıl karşılaşabilir ki! sanıyorum sinemanın büyüsü bu soruda gizli!
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
değil film bu aralar Kurtlar Vadisinin son 4 bölümünü hatta tekrarını bile izleyemedim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
henüz izlememiş olanlara "rumble fish" öneririm Copolla'nın. Mickey Rourke un oynadığı "motorcycle boy" karakteri çoğu kişinin motorcu idolüdür. Filmin konusu motor odaklı değil ama heryerde kullanılan motorcu ruhu şeysi tam yerinde kullanılmış gibi gelmişti bana bu filmi izlerken. Olduğu yere ait olmadıklarını düşünenler için kaçırılmaması gereken bir film derim.
Guy Ritchie'nin tarzını keza Tarantino'yu severim...Ayrıca Cidade Deus(Tanrıkent) gerçek hikaye olması ve çekim açıları bakımından severim...Ayrıca geçenlerde Imaginary of Dr.Parnassus'u seyrettim..Şu Healt Ledger'mıydı jokeri oynayan...Onun çekimler döneminde öldüğü film...Atmosfer şahaneymiş filmdeki...Farklı bir kafa yahu...Şiddetle tavsiye ediyorum...Tim Burton'ın kafada çok acaip...
bu film unutulmus anlasilan The Wild One
basrolde brando 1953 yilindan
piz serseri motorcular...
bir de romantik komedi sevenler icin gelsin 1973 Turkish Delight
o zamanlar boyle bir tarz olmayabilir ama?
"yorgunum cok yorgun"
geçen gün aradım bu konuyu bulamadım.
beklenmedik bir anda karşıma çıkıverdi.
epey film seyrettim laikn sondan başlamak iyisidir.
Resident Evil 3
serinin çok da fanatiği olmasam da Milla nın hayranı olaraktan filmin serinin diğer filmlerine nazaran daha az özgünlük ihtiva ettiğini belirtmeliyim.
Ayrıca Alice karakterinin yavaş yavaş piskopatlaştığını ve serinin daha uzun seneler bizimle olacağı sinyallerini aldığımı belirteyim.
Predators
sadece Adrien Brody karakterini Arnold amcamın yerine ikame etmeye çalışan zihniyetin suratına tüküreyim.
The Expendables
benim zamanımın aksiyon oyuncularının bir çoğunun topalndığı filmi kaçırmak olazdı. bir nevi saygı adına diyelim. çerezlik bir film.
anlaşılacağı üzere son zmaanlarda çerezlik filmlere dadandım. biraz da sinema atmosferine girmek için.
şu aralar Band Of Brothers serisinin sağlam bir sürümünü edindiğimden arada oları seyrediyorum.
özellikle romantizmden ziyade drama yönü ağır basan film tavsiyelerini dikkate alabilirim.
henüz seyretmemiş olan var ise zamanın nasıl durdurulacağını gayet net bir biçimde anlatan
bu filmi şiddet ile tavsiye ederim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
haddimi aştım abiler, "antichrist" izledim.
kafa hararet yaptı şerefsizim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bugün itibariyle nacizane arşivim 1500 ü aştı ama azimle devam ediyorum
son çerezleri seyrettim ben de diğer yandan Coen Brothers arşivde yerini aldı !'Film ekimi filmleri 'bilmediğim yönetmenlerle tanışma şansıydı
All over the world
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)