evet baktım jet li'ymiş.
bu stilin en karizması jet li galiba.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Rampaların ustasıyım aksiyonun hastasıyım
Jet linin tek filmide güzeldir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
dmx ile eküriliğinden dolayı sempatimiz var her zaman jet liye.
marc dacascos vardı bide, kapueracıydı galiba.
son dönemlerde çok bozulmuş
http://www.youtube.com/watch?v=d_2Fii3X6CY
Taş gibi hatun maaşallah ne bozulması
Havaya biraz film müziği katalım
http://www.youtube.com/watch?v=RDEQjGIleKg
http://www.youtube.com/watch?v=askfwy6DY7M
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
hakkaten ya babaya noolmuş böyle.danslar falan capoeira yı anlamıştık da bu pek olmadı be dacascos baba
kuvvetmira dediğin film "güçlülerin dünyası"... hani şu capoeira lı falan olan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
Film müziği dendiğinde Requiem for a dream-Lux Aeterna yı tek geçerim...
http://www.youtube.com/watch?v=vl5McGN2L-E
mutlaka izleyin, dinleyin...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
John Woo nun yönettiği 2 serilik bir film olan Red Cliff i de izlemenizi öneririm. Milattan sonra 208 yılında Çin in "Üç Krallık" zamanında yaşanan savaşı anlatıyor. Güzel savaş stratejileriyle ve görsel efektlerle süslenmiş bir filmdir kendileri. Tavsiyemdir. Orjinal adı Chi bi(2008) ve Chi bi xia: Jue zhan tian xia(2009). Tabi ki film çince olduğu için altyazıya muhtacız.
PUSH isminde bir film var , çok sağlam , tavsiye ederim . Ayrıca BATTLESTAR GALACTICA dizisinin film versiyonu seyretmediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir . Ayrıca GODFATHER serisini bir pazar komple sabahtan akşama kadar arkadaşlarla beraber seyretmiştik çok güzel olmuştu .
BIG LEBOWSKI yi söylememe gerek yok sanırım )))
::pala::
Nasıl kaçırmışım ben bu başlığı? Çok iyiymiş halbuki. Hele Osbourne'un V ile siftah yapması da ayrı bir yakışmış. Ne müthiş bir filmdir o...
Neyse bir iki katkıda ben yapayım. Fotoğraf eklemekle uğraşamayacağım kusura bakmayın. Ama IMDB linklerini vereyim en azından.
- Man From Earth, hiç görsel efekt kullanılmadan tek mekanda çekilmiş müthiş bir bilim-kurgu seyretmek isteyenlere tavsiyemdir. Zekanıza hitap edecek ama dinsel duygularınızı da bir hafif incitecek, ona göre...
- El Lobo (Kurt), Franco döneminde ETA'ya sızan bir ajan. Gerçek bir hikayeden alıntıdır. Faşizm mi dediniz? Bunu da seyredin, etkileyicidir.
- Boy A, suç kavramına çok farklı bir açıdan bakan, tabiri caizse tokat gibi bir filmdir. Kaçmaz.
- Serenity, bilim-kurgu sevenler, buyrun bir de buradan yakın yahu. Space-Western. Tadından yenmiyor walla...
Instinct
etkileyici bir film, filmdeki bütün oyuncuların rollerinin hakkını verdiğini düşünüyorum. en son bırakacağım herşeyi vuracam kendimi dağa taşa kurda kuşa hem yem hem de gark olacağım.
can't be worried about that shit. life goes on man.
kaçırmışım ben bu topiği tüm sayfaları okudum bir çoğu izlediğim filmler birçoğunuda arşivime eklemeye başladım elinize emeğinize sağlık
bende biraz paylaşım yapayım bari.
bir kaç ufak tavsiye
Drift Religion
the pursuit of happiness ı bende kesinlikle tavsiye ederim.
bourne serisi de güzeldir izlenir...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Bourne serisini seyretmedik bir nevi hatmettik. James Bond karakterinden pek de haz etmeyen bir izleyici olarak Bourne serisinde yer alan ajan karakteri biraz uç olsa da tatminkar sayılır.
Insider
iyi film olay akışı başlarda biraz yavaş gitse de bir süre sonra oldukça hızlı ve karışık haller alıyor.
konusu bir sigara firmasından üst düzey yönetici olarak çalışan emminin çalıştığı firmadan kovulması ve ardından firmanın sessiz kalması yönündeki baskısına karşılık emminin iyi olarak nitelenebilecek bir gazeteciyle olan diyalogları vs.
ikiyüzlülüğün filmi diyebiliriz. tatminkar bir film.
can't be worried about that shit. life goes on man.
nerede bu sinemacılar?
"american history x"den bahsetmiş miydik? edward'ın hem iyi hem kötü hepde karizmatik olduğu ırkçılık üzerine sağlam bir film. en iyi 10 filmim arasına girer
History X'in genelde ortalıkta dolanan bir "kesik" versiyonu var, şahsen kaldırımda çene parçalama sahnesiyle Edward tanıtılmazsa, ona American History X demem ben..
İlk 10'uma girmese de sever sayar, izlememiş olanlara tavsiye ederim
Bu aralar filmleri biraz kısıp, 1-2 diziye sardım tekrar, izlenmemişlerimde bir hayli filmim birikti bu vesileyle. Son zamanlarda izlediklerimden de bir şeyler karalarım kısa zamanda...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bekar gunlerimde haftada en az bir gun (ki genellikle 2-3kez) sinemaya giderdim.
Evlendik evleneli daha sinemaya adim atabilmis degilim.
Hayatimiz film oldu.
Geriden gelmekle beraber illegal yollardan yeni filmleri izlemeye çalisiyorum.
Vakit darligindan bir filmi izlemem bazen 3 gun surebiliyor.
Topigi gorunce geçen yildan bu yana sadece Turk filmi izledigimi fark ettim.
Enteresan!!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)