Bu herifleri zamanında keşfetmeyerek çok şey kaybetmiş miyimdir?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Sayfaya biraz soft kaçacak metal olmadığından fakat son zamanda dinlediğiniz güzel şarkılar sayfasına yazıp hiç olmasın dedim.Eski metalci olaraktan burada daha yakışır, çok taze 4500 dinleme olmuş henüz, fazla söze gerek yok..
Şunaysa epey yazmıştım top listime aldım diye, sanırım yeri burası..
lise döneminde ağır metalciydim 4 kişilik arkadaş grubumuz vardı heralde coverlamadığımız metal parçası kalmamıştır. okulun bodrumuna stüdyo kurduk elektro gitar, bass gitar, bateri herşeyimiz vardı. liseden sonra birden kestim dinlemeyi 180 derece değişti müzik zevkim. manyaktık millet kral tv parçalarıyla kendinden geçerken biz satanist satanist müzikler dinliyoduk :D bu şarkı beni çok alevlendiriyodu :D
https://www.youtube.com/watch?v=DM-N4d8NLLo
En azından "15 yaşında da Nazife de hanım kimlere aldanmış"diye 15 yaşında bir çocuğun nasıl kandırılıp tecavüze uğradığını neşeli neşeli anlatan parçalar yapmıyorlar.
Emin ol ki o tarz müzikle uğraşan çoğu kişinin ruh sağlığı Türkiye'nin en az %80 ninden çok daha iyidir.Gerçek hayatta o insanlar gayet normal bir hayat sürüyorlar.En azından gerçek hayatta bizim gibi trafikte,kıraathane sağda solda kurt kıtlamış gibi bağırınmıyorlar,mini etek giydi diye kadınları tekmelemiyorlar,otelleri yakıp insanları öldürmüyor,oruç tutmadı diye milleti bıçaklamıyorlar.....liste uzar gider...
Hastalıklı ruh hali görmek istiyorsan sokağı çıkıp sağa sola bakman yeterli.
Sana yazılacak çok cevap var ama değmez. Şu saldırgan tavrını cahillihine verip umursamıyorum, zira sen kendini bu memleketten dışlamışsın 3,5 kendini bilmezin yaptığı yanlıştan 80 küsür milyonu zan altında bırakman da düşmanca bir tavırdı. Ben yukardaki mesajımda latife yaparak düşüncemi paylaştım, zaten insanların yaşamına müdahele edemem umurumda da olmaz, sadece bulunduğum kültür nedeni ile bana farklı bir tarz geldi. (bu açıklamayı bu guruptaki diğer arkadaşlar için yapmış bulunalım.) Senin gibileri bilirim, bozuk plak gibi eskileri vır vır söyler durursunuz eskiden de doğru yaptığınız bir şey yok iken.
Rap müzik dururken bunları niye dinliyorsunuz arkadaşlar.Yanlışın neresinden dönerseniz ka^rdır 😃
Black label society suicide messiah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)