Çok sert şarkılar dinlemesemde ufaktan bişeler dinliyoruz işte
Beseech -Addicted
Çok sert şarkılar dinlemesemde ufaktan bişeler dinliyoruz işte
Beseech -Addicted
18 yıldır metal dinliyorum. dsbm den, doom dan tutun, cannibal corpse, nile, lamb of god, lynyrd skynyrd, nevermore, toll, massive attach, a perfect circle vs...yaşım 32 hala hiçbirinden vazgeçebilmişliğim yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
bendensin ;)
Arkadaşlar konuyla herkes alakadar olmadığı için başlık açmak istemedim, herkes içinde (metal) kelimesi geçen bi şarkıyı bizimle paylaşsa nasıl olur?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Mesela Agent steel-Agents of Steel
Bu da benden olsun o zaman ;
Accept - Metal Heart
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
1990 senesinde Iron Maiden dinleyerek başladım, 39 yaşındayım.. Şu anda başka tür müzikleri de dinlesem de Rock ve Metal olarak favorilerim Whitesnake, Jorn Lande , Pain of Salvation, Dream Theater, King Crimson, Rush, Tarja Turunen, Apocalyptica, Queensryche, Opeth vs vs liste bitmez.... 2 çocuk babası da olduğumdan artık her anlamda baba metalciyim diyebilirim ;p Bu parçanın ismlnde Metal geçmiyor ama Dio geçiyor, zaten Dio =Metal ;)
http://youtu.be/dEtyaC6ltQg
Rock ve Metal camiasının gördüğü en "serseri" vokallerden Bon Scott'ı saygıyla anıyorum.
AC/DC - It's a long way to the top if you wanna rock n roll
https://www.youtube.com/watch?v=ZDCs7ijNUVM
Yav ben daha yeni gördüm bu başlığı ya. Her türlü müziği dinlemem bi kenara rock ve senfonik metal bi kenara . Hagardla şiir yazar mephistopheles ile uykuya dalarım, manowar ile gaz açar dream theater ile viraj alırım, Nazareth ile kafa kırar, eloy ile sopa yerim
Ehehehe rock metal candır enduroda pogasıdır
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Merhabalayın tekrardan
Arkadaşlar elektro gitarımı ve amfimi satacağım ancak piyasa durumundan haberdar değilim, marka model kaça satılır, alıcı bulunur bir bilginiz var mı ?
O kadar çok manaowar seven varki buda benden olsun manowar-Holy wars
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
Topic hareketlendi, ne güzel.
Ne zamandır soracaktım, şimdi tam sırası sanırım; arkadaşlar bu you tube zımbırtılarını video olarak nasıl ekliyorsunuz foruma. Kısaca tarif ederseniz sevinirim.
Saygılarımla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Richie Blackmore parçalıyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
Kanadalı kör blues-rock gitaristi Jeff Healey, bu adama bulaşın motorcu dostlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Babalara selam gecesi olsun bu gece o zaman...
Babalara selam köşesi çok iyi fikir bende çok samimi bi metalci arladaşımla yıllardır süren günün şarkısı diye bişey yaparız aramızda, buda onun gibi bişey olacak sanırım bu forumu canlı tutalım.
Benden iki baba birden Ozzy Osbourne-Mr. crowley rahmetli Randy Rhoads ile
R.I.P. Randy Rhoads
Bi de çok değişik bi usta var bence çok araştırılması didiklenmesi adam hem black metalin hemde viking metalin kurucusu Bathory (Quorthon)RIP araştırın bence
Bonzo'suz Led Zeppelin olmaz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)